TE AJUTAM LA INCEPUT DE DRUM

kendra-studio-videochat-cazare-gratuita

TE AJUTAM LA INCEPUT DE DRUM

Esti tanara si fara experienta, iar un job intr-un studio de videochat din Bucuresti ar putea sa-ti aduca independenta financiara pe care ti-o doresti. Pana aici, nimic complicat. Dar ce faci daca esti din provincie si trebuie sa iei totul de la zero? Solutia este cat se poate de simpla!  La Kendra, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium, ai parte de nenumarate beneficii, printre care si optiunea de cazare.

De ce sa lasi detalii precum cazarea sa stea intre tine si visul tau de a te muta in Capitala? Iti punem la dispozitie gratis in prima luna o garsoniera curata si draguta pentru a locui si pentru a-ti incepe fara griji cariera ta de model in videochat. Dupa prima luna la noi, vei avea suficienti bani incat sa iti poti plati singura chiria din banii facuti ca model. La noi, nu conteaza experienta in domeniu, iti vom oferi toate conditiile de care ai nevoie pentru a excela in videochat. De aceea, vei primi in prima luna 1.000 $ garantat sau 65% din incasari ca sa pornesti cu dreptul in cel mai bun job din lume!

Iti vei permite sa locuiesti in cele mai bune zone din Bucuresti si sa stai intr-un apartament superb, unde sa te simti intotdeauna perfect! Dar pana una-alta, te asteptam in vizita in cel mai modern studio de videochat din Bucuresti!

Daca si tu ai nevoie de cazare pentru a face videochat in Bucuresti, atunci hai sa programam un interviu in cadrul caruia vei primi mai multe detalii.