ITI RESPECTAM CONFIDENTIALITATEA PRIN CONTRACT

Alege studioul de videochat ce iti respecta confidentialitatea.

kendra-studio-videochat-confidentialitate-sigurantai

ITI RESPECTAM CONFIDENTIALITATEA PRIN CONTRACT

Alege studioul de videochat ce iti respecta confidentialitatea.

Videochatul inca este un domeniu de munca in jurul caruia s-au nascut nenumarate controverse. Paradoxal sau nu, multe persoane s-au interesat ce inseamna si cat se castiga din videochat, insa in continuare au o gandire invechita si pun etichete modelelor. Din acest motiv, majoritatea fetelor care fac videochat sunt stresate ca apropiatii vor descoperi cu ce se ocupa, iar acest lucru le va afecta viata sociala.

Este greu sa lucrezi sub greutatea unei presiuni continue. Un model de succes trebuie sa se simta bine in pielea ei si sa aiba o atitudine vesela si optimista de fiecare data cand intra online. Daca te simti stingher si te gandesti permanent ca un membru al familiei, iubitul sau vreun urmaritor de pe retelele de socializare va descoperi ceea ce faci, este imposibil sa te concentrezi.

Kendra Studio respecta confidentialitatea modelelor sale. In momentul in care te angajezi, o sa ti se creeze un cont, iar Romania se blocheaza. Nimeni nu va putea sa te descopere pe nicio platforma de videochat. Desigur, trebuie sa fim sinceri cu tine, si sa-ti spunem ca exista trucuri de programare, indiferent de ce iti promit alte studiouri. Este vorba despre un soft special cu care modelele din Romania pot fi vazute, insa el nu este la indemana oricui si doar cunoscatorii acestui domeniu pot recurge la el.

In schimb, persoanele normale nu te vor vedea niciodata. Daca apropiatii tai nu fac si ei videochat, atunci sansele sa te vada sunt minime. De-a lungul timpului, ne-am asigurat ca niciun model Kendra Studio sa nu fie descoperit de cineva din familie. Cateva sute de fete au facut parte din echipa noastra si toate au fost multumite de profesionalismul nostru. Confidentialitatea lor a fost pastrata, deci sansele ca tie sa ti se intample ceva rau sunt aproape 0.

Ne-am gandit chiar si la colegele care ar putea da informatii despre tine si de aceea exista o clauza in contract care mentioneaza ca trebuie sa respecti confidentialitatea celorlalte fete din studio.

In timp, este posibil ca cei apropiati sa-si puna semne de intrebare atunci cand vor vedea cat de bine castigi, dar nu-ti face probleme. Trainerii nostri te vor invata cum sa-ti motivezi castigurile si sa nu le dai de inteles ca lucrezi intr-un studio de videochat. In plus, semnam un contract din prima zi in care lucrezi la noi, in care iti garantam ca toate pozele si materialele video pe care le facem cat timp colaborezi cu noi vor fi sterse la sfarsitul carierei tale, indiferent de motivul sau conditiile in care pleci.
Desigur, noi suntem de parere ca orice model de videochat ar trebui sa-si asume jobul pe care il are. Mai mult decat atat, am observant ca modelele asumate fac mai multi bani datorita dezinvolturii pe care o au cand sunt online.

Pana la urma, este un loc de munca obisnuit, unde nu se intampla nimic ilegal.

Fiecare model de videochat este un artist ce creeaza continut audio-video iar in videochat vei invata sa manuiesti cuvintele, vei avea mai multa incredere si vei putea sa cuceresti orice barbat din jurul tau prin atitudinea ta.