Suntem Kendra Studio

Povestea Kendra Studio incepe in 2015 cand, intr-un apartament micut din zona Unirii, o echipa tanara, visatoare si cu multa energie pozitiva a decis sa dea nastere acestui proiect. Dupa ore intregi de munca, zi si noapte, impreuna cu niste modele vesele, care au crezut mai mult in ambitia decat in experienta noastra, am reusit sa facem ceea ce ne-am propus. Sa aducem un suflu nou industriei, sa eliminam minciuna, abuzul si practica desprinsa parca din evul mediu din acestui domeniu. Ne-am impus niste reguli clare pe care le prezentam modelelor inca de la interviu, reguli de la care nu ne abatem, de care nu abuzam si care nu au alte ascunzisuri sau dedesubturi. Am decis sa jucam cu cartile pe fata si din fericire am castigat. Astfel a luat nastere super-echipa Kendra Studio!

Bine ai venit la Kendra Studio, un studio de videochat modern, profesionist si prietenos, ce reinventeaza in fiecare zi acest domeniu!

TRAINING PROFESIONIST

Trainerii nostri lucreaza non-stop pentru a gasi solutia perfecta de dezvoltare a fiecarui model.

BRANDING & IDENTITATE

Cream din numele modelelor un adevarat brand pe care il promovam pe whitelabel-urile noastre, iar modelele nu vor duce lipsa de trafic.

WEBMASTERING

Facem profile profesioniste modelelor noastre, pe care mai apoi le promovam prin metode avansate cu ajutorul unor webmasteri cu experienta.

FOTOGRAFII

Fotografiile si clipurile modelelor noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde din piata, fie ca e vorba de un model incepator sau de unul cu experienta.

KENDRA STUDIO - FABRICA DE STARURI

BRAINSTORMING01

Echipa Kendra Studio lucreaza impreuna pentru a gasi intotdeauna cea mai buna versiune a modelelor. Fie ca este vorba de modele glamour sau nu, stam si lucram pana gasim cea mai buna imagine a modelelor pe care o conturam pana cand acestea ajung staruri pe site-urile cu care colaboram.

TRAINING NON-STOP02

Lucram cu modelele noastre zi si noapte pana cand ajung sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a performa in domeniu.

TE TINEM PE CULMILE SUCCESULUI03

Modelele ce au ajuns sa faca performanta sunt in continuare sfatuite si ajutate de staff-ul Kendra Studio pentru a se mentine acolo unde sunt. Ne este foarte familiara expresia „faceam, dar acum nu mai fac”. Aici nu se intampla asta.

Hai in echipa noastra!