ESTE VIDEOCHAT-UL PROFITABIL ?

Scris de Larisa

Categorii:

ESTE VIDEOCHAT-UL PROFITABIL ?, kendrastudio.ro, imagine 1
ESTE VIDEOCHAT-UL PROFITABIL?
ESTE VIDEOCHAT-UL PROFITABIL?
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Fie ca este vorba de simpla curiozitate sau acest domeniu este tentant si interesant primim aproape zilnic intrebari legate despre bani si profit: ‘’Este profitabil ?‘’ , ‘’Se merita sa fac videochat ?’’, ‘’Care ar fi castigul meu intr-o luna’’ ?

Raspunsul la aceste intrebari nu poate fi unul scurt si la obiect. Putem doar sa raspundem oferind un minim si un maxim al profitului. Diferenta intre minim si maxim este una destul de mare. Suma maxima creeaza uimire si interes, apoi urmatoarele intrebari sunt : ce trebuie sa fac si cum sa fac pentru a atinge maximul. Nu este un secret ca in prima faza fetele privesc cu neincredere sumele pe care le spunem, insa odata intrate in acest domeniu se vor convinge singure.

Kendra Studio este unul dintre acele studiouri de videochat care respecta modelele si sumele sau comisioanele negociate. Profitul depinde doar de model si de intelepciunea pe care o are privind studioul de videochat in cadrul caruia vrea sa-si desfasoare activitatea. Anunturi cu angajari videochat de lux sunt la un click distanta, insa profitul nu depinde de asta.

Pentru un raspuns corect trebuie luati in calcul mai multi factori.

Prima conditie pentru a lucra in domeniu este varsta minima de 18 ani, apoi totul se invata. Pentru modelele care opteaza sa lucreze de acasa, ar trebui sa stie ca profitul este mai mic si treptat. Asta pentru ca nu beneficiaza de aparatura, suportul nostru tehnic si nu au contact cu celelalte modele pentru schimb de pareri si sfaturi.

Limba engleza ar fi o a doua conditie. Este necesara pentru a putea comunica cu vizitatorii. De nivelul de cunoastere al acestei limbi straine depinde si profitul.

Aspectul fizic placut si ingrijit este iar un factor care face diferenta.

Arta conversatiei, perseverenta si ambitia sunt cele care incununeaza succesul si aduc profitul maxim.

Este normal ca pentru modelele incepatoare sa existe o perioada de acomodare de 1-3 saptamani, perioada in care veniturile vor fi mai mici. Insa acomodarea este o etapa fireasca in orice job.

Pentru a oferi un raspuns cat mai satisfacator, ne-am gandit sa descriem 3 profiluri de modele : A, B si C, cu profit de la minim la maxim.

Profilul modelului de tip A

Este un model care intra in acest domeniu, lucreaza in studio, dar are 3 mari dezavantaje: lipsa experientei in domeniu, este atehnica (nu reuseste sa deschida nici macar un browser) si cu nivelul de limba engleza sub mediu. Pe langa astea se mai adauga si cateva kilograme in plus. Insa modelul nostru este foarte ambitios si constiincios. In primele 3 luni media profitului  este de 650 de $, iar in urmatoarele 3 luni media se dubleaza. Deci ceea ce a contat cel mai mult in cazul modelului nostru a  fost determinarea si dorinta de invatare. Mentionam ca a scapat si de kilogramele in plus. Cu o astfel de ascensiune, modelul nostru cu o experienta de 2 ani are o medie a  profitului de 3800 $ pe luna.

Profilul modelului de tip B

Modelul de tip B este un model cu experienta si cu atuuri necesare : par superb, buze senzuale, engleza o vorbea foarte cursiv, insa nu era motivata. Castiga destul de bine 1600 de $ lunar si mergea pe principiul ‘’imi ajunge ce castig, nu vrea sa ma agit’’. Insa obligata de circumstante (starea financiara a familiei ei + rata unui credit), media ei lunara a crescut fulminant… 4300 $.

Profilul modelului de tip C

O fata hotarata, cu toate atuurile necesare, foarte sigura pe ea, plina de optimism, reuseste chiar sa ne uimeasca si pe noi. In primele 3 luni reuseste sa castige 2000-3000 de $, iar dupa primele 6 luni ajunge la incasari de peste 5000 de $.

Asadar, dupa cum spuneam la inceput profitul difera de la caz la caz, in functie de atuuri, de implicare si de disponibilitate fiecarei fete in parte. Noi ne asiguram doar ca modelele noastre sa aiba tot suportul de care au nevoie.

Ce mai vrem sa va impartasim este ca in acest joc ca in oricare altul nu ploua cu bani si este nevoie de munca. Sunt fete care-si sacrifica timpul liber, relatiile cu prietenii pentru ca au o dorinta enorma de reusita. Avem insa si modele care renunta dupa primele luni pentru ca nu se pot acomoda chiar daca detin toate calitatile necesare pentru a reusi.

Ceea ce vrem noi ca fetele interesate de videochat sa retina este ca primordiala este vointa si dorinta de reusita, restul lucrurilor cu rabdarea necesara se pot dobandi. In videochat esti propriul sef al afacerii tale.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!