Job Videochat Bucuresti– 8 Secrete înainte de angajare

Inainte de a aplica pentru un job in videochat, este important sa stii mai multe informatii despre acest domeniu.

Aplica acum
VREI UN JOB IN VIDEOCHAT? IATA CE TREBUIE SA STII:

1. Forma legala de salarizare

Spre deosebire de alte locuri de munca, videochatul este o profesie liberala, comparat cu freelancingul, deoarece modelele online nu sunt obligate sa respecte un program fix si cel mai important este faptul ca ele nu au un salariu standard, ci fac incasari pe baza de comision.

 

Daca esti in cautarea unui job videochat Bucuresti, in cadrul unui studio respectabil, asa cum este Kendra Studio, trebuie sa stii ca vei semna un contract de colaborare, mai exact de drepturi de autor. De asemenea, exista si alte forme legale de colaborare precum contractul de munca sau societatea cu raspundere limitata, dar mai multe detalii vei afla in cadrul interviului. Indiferent de contract, citeste-l cu atentie pentru a nu avea surprize!

2. Varsta pentru un job videochat

Varsta minima pentru a lucra in acest domeniu este de 18 ani, iar varsta maxima depinde de fiecare studio de videochat in parte. Daca vrei sa aplici pentru un job videochat in Bucuresti la Kendra Studio, trebuie sa ai pana in 35 de ani, insa am acceptat si modele pana in 40 de ani, daca acestea ne-au impresionat prin felul lor de a fi si prin seriozitatea de care au dat dovada.

 

Conform statisticilor, majoritatea barbatilor sunt atrasi de femei tinere, de aceea sansele de a avea succes in acest domeniu sunt mai mari in intervalul 18-35 de ani. Insa, exista si foarte multe femei frumoase care au pana in 40 de ani si pot face multi bani dintr-un job videochat in Bucuresti.

 

Te consideri o femeie atragatoare? Daca da, aplica acum pentru angajari la Kendra Studio!

3. Cum trebuie sa arati pentru a obtine un job in videochat?

Daca vrei sa te angajezi la Kendra Studio, nu trebuie neaparat sa ai o inaltime perfecta, o talie de viespe si sa arati ca un super model, ci este important sa ai un aspect ingrijit si sa fii carismatica.

 

Un studio de videochat precum Kendra iti va oferi acces la saloane de infrumusetare, dar ai grija acasa de aspectele minime referitoare la igiena personala.

4. Importanta limbii engleze

Trebuie sa intelegi inca de cand cauti un job videochat in Bucuresti ca limba engleza trebuie invatata destul de bine, mai devreme sau mai tarziu. In timpul activitatii tale la Kendra Studio, vei comunica cu membrii in scris, iar daca nu te vei putea exprima in limba engleza, castigurile tale nu vor fi foarte mari.

 

Asadar, chiar daca nu stapanesti limba engleza suficient de bine, alege studioul de videochat Kendra Studio, deoarece noi iti punem la dispozitie un trainer personal care va scrie in locul tau la inceput. Aceasta este singura ta sansa sa faci bani in acest domeniu, pana iti vei aprofunda cunostintele.

 

In primele zile la Kendra Studio, vei avea un trainer personal care te va invata limba engleza, iar apoi un trainer de tura te va invata tehnici avansate de a face multi bani din videochat.

5. Seriozitatea face diferenta

Daca iti doresti un job in videochat, este necesar sa stii ca va trebui sa dai dovada de seriozitate. Avand in vedere ca modelele nu sunt tratate ca niste angajati, acestea au responsabilitatea de a se automotiva si de a veni la studio 5 zile pe saptamana.

Eforturile unui studio de videochat vor fi in zadar daca modelul online nu este unul serios si prefera sa munceasca cat mai putin.

 

Un sfat inainte de a te alatura echipei unui studio de videochat este sa te gandesti cat de mult iti doresti sa iti indeplinesti obiectivele. Daca nu vei petrece in studio un numar suficient de ore, nu vei face incasarile de care se bucura modelele ambitioase.

 

Eforturile unui studio de videochat vor fi în zadar dacă modelul online nu este unul serios și preferă să muncească cât mai puțin.

 

Un sfat înainte de a te alătura echipei unui studio de videochat este să te gândești cât de mult îți dorești să îți îndeplinești obiectivele. Dacă nu vei petrece în studio un număr suficient de ore, nu vei face încasările de care se bucură modelele ambițioase.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru un job videochat
Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru un job videochat

Interviul intr-un studio de videochat consta mai mult intr-o discutie. Tanara care vrea sa se angajeze la Kendra Studio are posibilitatea sa viziteze studioul, sa afle raspunsurile la mai multe intrebari si sa vada cum arata un contract de colaborare.

 

Pe de alta parte, managerul studioului de videochat sau persoana care tine interviul ii va cere tinerei respective informatii referitoare la experienta ei in domeniu si la cunostintele de limba engleza. Acesta va analiza toti factorii si isi va da seama care sunt sansele ei sa faca incasari mari dintr-un job videochat Bucuresti.

 

Atunci cand te prezinti la un interviu de angajare in videochat, fii foarte atenta la modul in care arata acel studio, cat de curat este, felul in care iti vorbeste managerul, modul in care esti tratata si daca ti se ofera raspunsurile pe care le asteptai. Aceste detalii sunt importante pentru a-ti da seama daca studioul de videochat este profesionist sau nu. Asculta-ti instinctul! Daca ceva iti spune ca acel studio nu este in regula, nu accepta oferta!


Dupa interviul pentru un job videochat, vei fi programata la o sedinta foto in care ti se vor face fotografiile necesare pentru completarea conturilor de model online. La aceasta sedinta foto nu este necesar sa ai foarte multe tinute, ci mai degraba cateva care sa te puna cu adevarat in valoare. Daca alegi un studio bazat pe site-uri freemium precum Kendra Studio, nu va trebui sa fii imbracata de fiecare data ca si cum ai pleca la o nunta pentru ca tinutele nu sunt asa restrictive.

 

Un sfat este sa alegi haine care stii ca te avantajeaza, iar daca nu le detii, intreaba-i pe reprezentantii studioului daca ti le pot oferi ei. De asemenea, atunci cand te prezinti la sedinta foto, nu uita pantofii acasa! Dupa ce vei face poze, va urma o sedinta de training de initiere, in care ti se vor prezenta aplicatiile, site-urile si regulamentul, iar apoi vei fi gata de logare! Mai departe, depinde de tine si de trainerul cu care lucrezi.

 


Incasarile la care te poti astepta la inceput, daca nu ai experienta in domeniu, sunt cuprinse intre 1000 si 2500 de dolari pe luna. Castigurile pe care le vei avea daca alegi un job in videochat depind de foarte multi factori, iar cei mai importanti au fost enumerati mai sus. Daca vrei sa vezi cat poate castiga un model de videochat poti intra aici.


Aplica acum pentru oferta Kendra Studio, daca iti doresti un job videochat in Bucuresti!

 

Noi te asteptam la cel mai mare studio de videochat bazat pe site-uri freemium din Romania!

programeaza interviu