Locuri de munca videochat la Kendra Studio

Ne reinventam in fiecare zi si ne imbunatatim serviciile pentru a-ti oferi cele mai bune locuri de munca in videochat!

Aplica azi

La Kendra Studio am ales sa facem lucruri diferit, de aceea la doar 3 ani de la deschidere am ajuns cel mai mare studio de videochat bazat pe site-uri freemium si probabil cel mai performant din Bucuresti cat si din Romania.

 

Intr-o industrie îmbătrânită in care ti se oferă aceleasi conditii, ti se promit aceleasi lucruri si ai parte de aceleași dezamăgiri din pacate, am ales sa facem lucrurile corect si sa iti oferim transparenta si profesionalismul de care ai nevoie, pentru a te simti ca la cel mai bun loc de munca din videochat.

ESTI INTERESATA DE OFERTA NOASTRA DE ANGAJARI VIDEOCHAT? IATA CATEVA MOTIVE PENTRU CARE AR TREBUI SA ALEGI KENDRA STUDIO:

1. Regulament clar, explicat de la inceput

Modelele online ne-au povestit cum s-au lovit de o situatie neplacuta atunci cand cautau locuri de munca videochat. Multe studiouri le prezentau la inceput tinerelor un regulament, iar apoi descopereau ca existau si niste clauze ascunse, acesta fiind explicat doar pe jumatate.

 

Ne-am facut un scop din a fi corecti cu tine, iar de aceea, inca din prima zi de activitate, iti vom da un regulament clar, astfel incat sa stii la ce sa te astepti pe toata perioada in care vei colabora cu noi. Regulamentul face parte din contractul pe care il vei semna dupa ce te vei asigura ca stii tot ce este necesar inca din prima zi de activitate.

2. Acces la incasari

Vei avea de fiecare data cand iti doresti acces la incasarile si conturile tale pentru a fi sigura ca sumele pe care le primesti sunt cele corecte. Mai mult decat atat, daca vei alege un loc de munca in videochat la Kendra Studio, poti beneficia de aplicatia noastra instalata pe telefonul tau. Cu ajutorul ei, iti poti completa programul de lucru, iti vei vedea incasarile si statisticile cu privire la activitatea ta.

 

In videochat se lucreaza cu tokeni, dolari si chiar euro pe anumite site-uri. Asadar, daca vei face parte din echipa Kendra Studio, cel mai mare studio de videochat freemium din Romania, iti vom da acces la incasari si aplicatiile noastre.

 

3. Plata prin banca

Atunci cand cauti locuri de munca in videochat, asigura-te ca alegi un studio care sa functioneze legal. Noi facem platile corect, prin banca, si declaram toate sumele pana la ultimul ban. Nu vrem sa te trezesti in situatia in care ai platit niste taxe si sa afli, de fapt, ca trebuie sa platesti o suma mai mare de bani sau ca taxele nu corespund cu incasarile tale.

 

In plus, nu te platim din offshore-uri, firme ascunse prin strainatate, carduri Paxum, Payoneer etc. Iti vei primi castigurile in conformitate cu legislatia din Romania, iar tu vei fi in siguranta in orice moment al colaborarii cu noi.

4. Contract care iti asigura confidentialitatea

Un loc de munca in videochat oferit de studioul nostru vine la pachet cu un contract ferm si o clauza ce prevede faptul ca trebuie sa asiguri si tu confidentialitatea celorlalte colege pe care le cunosti in studio. In acest mod, evitam cazul in care se afla despre o persoana ca face videochat de la o colega care nu poate tine un secret. De asemenea vom pastra datele tale in siguranta conform regulamentului GDPR.

5. Mai multe optiuni de plata

Spre deosebire de alte locuri de munca in videochat, noi iti oferim mai multe optiuni de plata si impozitare pentru ca tu sa o alegi pe cea mai potrivita pentru stilul tau de viata si pentru planurile tale de viitor. Fie ca este vorba despre videochat cu plata la zi, plata la saptamana, avansuri sau alte avantaje pe care ti le oferim, atentia noastra se indreapta asupra necesitatilor tale si iti vom pune la dispozitie conditii de top pentru ca tu sa atingi independenta financiara.

6. Traineri amabili

Vrem ca relatia dintre modele si staff-ul Kendra sa fie bazata pe respect reciproc, un aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti locuri de munca in videochat. De aceea, am selectat traineri care stiu sa fie leaderi. Acestia se vor impune prin profesionalism si amabilitate, nu printr-o atitudine “bossy” sau printr-un limbaj neadecvat. In preajma lor, vei avea garantia ca vei obtine venituri foarte mari. Daca vei tine cont de sfaturile pe care le primesti de la profesionisti, vei putea obtine incasari colosale.

Alte avantaje pe care le oferim la Kendra

Management profesionist

Vei fi indrumata de un manager de sex feminin care te va inspira si isi va petrece timpul printre modelele online, fiind pregatita pentru munca cu oamenii. Daca vei alege un loc de munca in videochat oferit de Kendra Studio, nu vei colabora cu oameni nepregatiti. Suntem o echipa de profesionisti si iti vom demostra asta inca din ziua interviului.

 

Curatenie

Facem din curatenie o prioritate si vrem ca tu sa te simti ca acasa fie ca esti in camera de lucru sau in spatiile comune. Vrem sa pastram o atmosfera confortabila, iar tu sa te simti ca intr-un nor de puf in toata perioada petrecuta in studio. Personalul nostru de curatenie asigura servicii de calitate pentru ca tu sa fii sigura ca ai ales cel mai bun loc de munca videochat din Bucuresti.

Daca esti un model ce cauta angajari videochat Bucuresti si vrei sa faci parte dintr-o echipa profesionista ce iti ofera servicii de top, programeaza un interviu astazi!

Programeaza interviu