ALEGE UN STUDIO DE VIDEOCHAT UNDE SA LUCREZI PE COMPUTERE DE ULTIMA GENERATIE

kendra-studio-videochat-computere-aparatura-hitech

ALEGE UN STUDIO DE VIDEOCHAT UNDE SA LUCREZI PE COMPUTERE DE ULTIMA GENERATIE

Videochatul este un domeniu profitabil dar nu si usor. In momentul de fata exista nenumarate studiouri, insa nu toate iti garanteaza si succesul. Chiar daca se castiga foarte multi bani, trebuie sa subliniem ca banii nu pica din cer nici macar intr-un studio de videochat din Bucuresti. Drumul catre succes este un cumul de mai multi factori printre care si calculatorul pe care lucrezi, internetul, reteaua etc.

Intr-adevar, un model bine cotat este inteligent si arata bine. Dar in spatele sau sta o intreaga echipa care o ajuta permanent sa atinga culmile succesului. Probabil ca 50% din succesul unui model de videochat este influentat de calitatea echipamentelor tehnice ale studioului in care lucreaza si de profesionalismul echipei sale.

Ne-am lovit de nenumarate cazuri cand un model a venit la noi spunandu-ne ca nu facea bani pe un anume site, i-am facut cont pe acelasi site si a inceput sa faca sumele pe care si le dorea, mult mai mari decat inainte.

Ai toate sansele sa te alegi cu o depresie zdavana, sa crezi ca nu vei mai face bani in viata ta, ca nu arati cum trebuie, ca nu esti o femeie puternica, cand de fapt era vina calculatorului, procesorul era supra incarcat si vechi, te vedeai la o rezolutie proasta pe site-uri sau te vedeai sacadat, aveai internet de proasta calitate si lista aceasta poate continua la nesfarsit. Sunt mii de detalii de care un studio de videochat cu adevarat bun trebuie sa tina cont.

“Hocus-pocus” nu functioneaza in videochat

Tocmai de aceea este foarte important cu cine decizi sa colaborezi. Iar daca alegi sa lucrezi de acasa, sa nu fii dezamagita la final de luna ca nu ai reusit sa castigi cat ti-ai fi dorit. Din ce in ce mai multe tinere sunt dispuse sa faca videochat. Vor sa fie independente financiar si sa nu se mai uite in portofel de fiecare data cand vor sa cumpere ceva. Fetele isi doresc sa se simta superstaruri. Dar asta nu inseamna ca accepti oferta oricarui studio de videochat care iti promite „marea cu sarea”. Printre multele detalii care fac diferenta intre un studio de videochat serios si cel mai bun studio de videochat din Bucuresti se numara si suportul tehnic.

La Kendra, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium, te vei bucura de cele mai bune conditii. Logistica este de ultima generatie pentru a reda cel mai bun sunet si cea mai clara imagine. Calculatoarele sunt schimbate anual, astfel incat avem ultima generatie de procesoare i7, camere performante PTZ, C920 si BCC. In plus, beneficiezi de suport tehnic pe toata durata colaborarii cu noi. Fie ca ai nevoie sa iti faci setarile la camera sau exista diverse probleme tehnice, suntem pregatiti sa le rezolvam instant. Este normal ca astfel de lucruri sa se intample, insa ele nu trebuie sa te preocupe. Tu trebuie sa te concentrezi pe activitatea de model, iar grijile de natura tehnica raman in seama noastra. Fii sigura ca beneficiezi de conditiile de top ale acestei industrii daca alegi sa colaborezi cu noi.

Detaliile fac diferenta

Mai mult, desi la prima vedere nu pare un aspect de natura tehnica, o sa fii suprinsa: camera in care lucrezi influenteaza enorm nu numai activitatea propriu-zisa, ci si calitatea imaginilor suprinse video. O camera luminoasa, superb aranjata, se va vedea intotdeauna mult mai bine. Cu siguranta esti deja prezenta pe retelele de socializare. Cele mai populare profile de Instagram sunt cele cu poze clare si luminoase, realizate in locuri deosebite. Pe acelasi principiu ar trebui sa mearga orice studio de videochat care-si doreste ca modelele sale sa aiba succes. Tocmai de aceea, Kendra investeste in tot ceea ce inseamna design interior si amenajari interiore – totul trebuie sa arate perfect. Fiecare detaliu conteaza si te va ajuta sa mai faci inca un pas catre succes.