Top 5 mituri legate de videochat

Scris de Larisa

Categorii:

Top 5 mituri legate de videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=6)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
     4 => 
      array (size=4)
       ...
     5 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

In urma experientei noastre am observat ca lipsa de informare este minusul de care se loveste industria videochat-ului. Potentialele modele pe care le intalnim in cadru interviurilor noastre vin cu tot felul de idei preconcepute si lipsite de adevar. Lipsa de informare este principala cauza pentru care fetele intarzie sau au retineri de a intra in acest domeniu. Observand problemele intampinate de catre viitoarele modele, ne-am gandit sa clarificam principalele temeri ale fetelor.

1. Videochat-ul este ilegal

Iata principala temere a fetelor pe care le intalnim in cadrul interviurilor de la Kendra Studio. Se tem ca nu cumva prin aceasta activitate sa comita o infractiune, o ilegalitate in urma careia vor avea de suferit.

Dorim sa va informam ca nu exista nicio reglementare care sa nu permita desfasurarea acestei activitati. Toate viitoarele modelele sau persoanele interesate ca trebuie sa stie videochat-ul este legal si poate avea la baza legea 196/2003 si legea 496/2004.

Atata timp cat modelele lucreaza in baza unui contract individual de munca si atata timp cat taxele si impozitele sunt la zi, cum ar putea fi ilegal? Angajatorul plateste impozitul pe venit, contributiile pentru sanatate, pensie si somaj, iar in urma acestora angajatul beneficiaza de dreptul la concediu medical, la concediu de odina, casatorie, etc.

2. Este o meserie sigura si de viitor? 

Un job in domeniul videochat-ului este foarte sigur. Pentru a-ti asigura o cariera in acest domeniu, trebuie sa respecti ceea ce faci. Cheia succesului este sa ai o minte deschisa si sa-ti impui un tel si sa lupti pentru a-l obtine.

Daca natura te ajuta si ai gene bune, iar la asta se adauga si grija ta pentru aspectul tau fizic, videochat-ul poate fi practicat si peste varsta de 35 de ani.

Chiar daca implica si nuditate, acest lucru depinde de la caz la caz. Modelele sunt cele ce-si impun propriile limite legate de ceea ce fac in fata camerei web.

Profitul modelelor vine si din conversatii, prietenie, sfaturi oferite vizitatorilor si prietenilor virtuali, acestea dobandind in timp calitatea de psihologi ai acestora. Modelele noastre au intimitate si fac exact ceea ce-si doresc si cred de cuviinta. In cadrul studioului nostru niciun model nu este obligat sa faca altceva decat ceea ce-si doreste. Dorim sa specificam ca profilul vizitatorilor nu este unul singur : cel doritor de nuditate. Sunt si vizitatori care cauta un confident, un prieten, o persoana care ii pot intelege si de ce nu sa le ofere un sfat. Multi dintre vizitatori sunt persoane singure, parasite sau depresive care au nevoie de ajutor.

3. Trebuie sa intretin raporturi sexuale in cadrul studioului.

Nu putem vorbi in numele tuturor studiourilor din tara, insa in studioul nostru este interzis. Daca acest lucru va este cerut la angajare, bine ar fi sa renuntati la colaborarea cu acel studio. Cu siguranta este un studio care nu-si respecta modele, nu prezinta credibilitate si exista riscul ca salariul si comisioanele negociate sa nu fie onorate.

4. Videochat-ul este o activitate in care mi se permite orice

 

Pentru bunul mers al activitatii si al unei colaborarii fructuoase trebuie sa ne asiguram ca activitatea de videochat este tratata ca oricare alt job. Prin urmare exista o conduita ce trebuie respectata si un regulament dupa care trebuie sa ne ghidam .

Mai jos am facut un extract al acestuia :

 • – Exista un program de lucru ales chiar de catre tine si trebuie respectat.
 • – Trebuie pastrata curatenia in camera de lucru.
 • – Informatiile privind colegele si locatia sunt  confidentiale.
 • – Este interzis sa primesti alte colege in camera in timpul programului tau de lucru.
 • – Limba materna nu se foloseste in cadrul  discutiilor cu vizitatorii, pentru a nu-ti divulga nationalitatea.
 • – Sunt interzise convorbirile personale atat timp cat esti logata (pentru a evita dezvaluirea nationalitatii).
 • – Respecta-ti pauzele , dar nu abuza de ele pentru a nu-ti minimaliza profitul.
 • – Permite trainerului sau managerului tau sa te ajute in orice problema pe care o intamplini la locul de munca.

5. Videochat-ul nu mai este profitabil

Anunturile legate de angajari videochat pot fi atragatoare,  dar nu intotdeauna adevarate. Importanta este alegerea unui studio care sa-si respecte modelele, sa creada in munca in echipa si in colaborarea fructuoasa.

Dupa cum va dezvaluiam si  intr-un articol anterior, videochat-ul este o afacere si o activitate profitabila. Insa profitul se afla in stransa legatura cu anumiti factori : perseverenta, ambitie, aspect fizic, nivelul de limba engleza. Insa nu-i un job usor si banii nu se fac singuri. Este nevoie de sacrificii. Modelele isi sacrifica timpul liber si relatiile interumane pentru a-si urma visul. Determinarea este cheia.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!