TRANSPARENTA SI PROFESIONALISM

kendra-studio-videochat-transparenta-profesionalism

TRANSPARENTA SI PROFESIONALISM

La Kendra Studio am ales sa facem lucruri diferit, de aceea in doar 3 ani am ajuns cel mai mare studio de videochat bazat pe site-uri freemium si probabil cel mai performant.

Intr-o industrie imbatranita in care ti se ofera aceleasi conditii, ti se promit aceleasi lucruri si ai parte de aceleasi dezamagiri din pacate, am ales sa facem lucrurile corect si sa iti oferim transparenta si profesionalismul de care ai nevoie astfel:

  • Regulament clar, explicat de la inceput

Modelele noi ne-au povestit cum s-au lovit de situatia in care intr-un studio de videochat li se prezenta la inceput un regulament dupa care descopereau ca acel regulament are clauze ascuse, era explicat doar pe jumatate sau chiar nu se respecta deloc. Ne-am facut un scop din a fi corecti cu tine de aceea inca din prima zi iti vom da acel regulament si ti-l vom explica in intregime, astfel incat sa stii la ce sa te astepti pe toata perioada in care vei colabora cu noi.

  • Acces la incasari

Vei avea de fiecare data cand doresti acces la incasarile tale si la conturile tale pentru a fi sigura ca sumele pe care le primesti sunt cele corecte, cele afisate pe site-urile pe care lucrezi. Mai mult decat atat, poti beneficia de aplicatia noastra instalata pe telefonul tau, cu care iti poti completa programul de lucru, vedea incasarile si statistici legate de tine, trimite mesaje, etc.

  • Plata pe card, prin banca

Facem platile corect, prin banca si declaram toate sumele pana la ultimul ban. Nu vrem sa te trezesti in situatia in care ai platit niste taxe si afli de fapt ca au fost mai mari sau nu corespund cu incasarile tale. La Kendra Studio totul se face transparent.

  • Contract facut pentru a-ti asigura confidentialitatea

Contractul nostru are o clauza ce prevede faptul ca trebuie sa asiguri si tu confidentialitatea celorlalte colege pe care le cunosti in studio. Astfel evitam cazul in care se afla de o persoana ca face videochat nu de la ea, ci de la o colega ce nu poate tine un secret.

  • Solutii diferite de salarizare in functie de nevoie tale

Iti oferim , la alegere, mai multe optiuni de plata si impozitare pentru ca tu sa o alegi pe cea potrivita pentru stilul tau de viata si pentru planurile tale de viitor. Detalii se pot primi in cadrul unui interviu.

  • Traineri amabili

Promovam relatia dintre modele si staff-ul Kendra bazata pe respect reciproc si pe respectarea unei culturi organizationale moderne. De accea am selectat traineri ce stiu sa fie leader, mentori si nu sefi. Se vor impune prin profesionalism si amabilitate si nu prin o atitudine bossy sau prin un limbaj neadecvat.

  • Management profesionist

Vei avea parte de un manager (fata)  ce te va inspira si va fi in fiecare zi printre modele, pregatita pentru munca cu oaamenii si cu experienta de acest gen. Nu se fac experimente pe modele cu oameni nepregatiti.

  • Curatenie

Facem din curatenie o prioritate si vrem ca tu sa te simti ca acasa fie ca esti in camera de lcuru sau in spatiile comune. Vrem sa pastram o atmosfera confortabila si tu sa te simti ca intr-un nor de puf pe perioada petrecuta in studio.