Videochatul nu este prostitutie

Scris de Larisa

Categorii:

Videochatul nu este prostitutie, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

VIDEOCHATUL NU ESTE PROSTITUTIE

Prejudecati la tot pasul. Intrebarea este de ce? Raspunsul ar putea fi unul simplu si la indemana oricui. Cu un simplu click motoarele de cautare ne-ar oferi raspunsul. Insa de ce am face asta cand mai simplu este sa judecam si sa aveam acea atitudine ca si cum le-am stii pe toate. Lipsa de informare este unul dintre factorii principali care duc la confuzia dintre videochat si prostitutie. Simtim nevoia sa punctam : VIDEOCHATUL NU ESTE PROSTITUTIE!

In nici un caz nu este un paravan al acesteia, sunt 2 lucruri total diferite care trebuiesc tratate ca atare.  Teama de a fi judecat este intr-adevar foarte mare, iar lipsa de informare este si mai mare. Consideram ca studiourile de videochat ar trebui sa informeze fiind cele mai in masura avand informatii ‘’din interior ‘’.

Videochatul este legal, asta pentru cei sau cele care inca nu stiu. Este legal in sensul ca nu exista nicio reglementare juridica care ar impiedica aceasta activitate. De aici se poate trage concluzia ca fetele ce lucreaza in acest domeniu au carte de munca, un program ce se stabileste de comun acord cu angajatorul ( de obicei 4h-8h), plus taxe si impozite la zi.

Vrem sa tragem un semnal de alarma pentru fetele care se lasa pacalite si care intalnesc studiouri neseriose (exista si acestea, din pacate). Si in acest domeniu sunt persoane care vor sa pacalesca atat statul cat si fetele si vor profit cat mai mare intr-un timp foarte scurt. Majoritatea fetelor accepta din nevoia de bani, din faptul ca sunt incepatoare sau li se promite marea cu sarea. Cel mai des intalnit este cazul in care detinatorii de studiouri nu ofera fetelor comisionul promis. Daca acest  lucru se intampla este de la sine inteles ce urmareste angajatorul : sa profite de pe urma fetelor. Pin piata videochatului exista concurenta si fetele ar trebui sa stie acest lucru si sa caute ceea ce li se potriveste si isi doresc cu adevarat.  Anunturi cu angajari videochat Bucuresti apar in anunturi online, pe siturile de socializare, in statiile de metro si tramvai, etc., asadar se pot convinge singure ca exista concurenta. Nu este o munca usoara, dar este una profitabila si modele ar trebui respectate. Ele chiar aleg calea mai grea. Nu putine sunt cele care prefera o noapte la hotel in schimbul unei sume de bani… si atat. Aici este adevaratul randament in ceea ce priveste banii, mimim efort si profit maxim.

Kendra Studio nu face parte dintre  acele studiouri care nu-si apreciaza modelele, ba dimpotriva. Credem cu tarie ca respectul , mediul de lucru placut si seriozitatea sunt cele ce cresc profitul  si fac ca modelele sa se autodepasesca si sa-si doreasca stabilitatea si continuitatea.  De ce nu ar face-o ? De ce exista atat de multe prejudecati si de ce este considerat imoral ? Cele mai multe dintre fete se intretin singure, vin din familii defavorizate si dezorganizate, n-au nici un sprijin in viata si vad aceasta activitate ca si solutie, si intr-adevar este !

O parte dintre ele sunt studente, vor sa-si termine studiile, ar lucra in alta parte, dar li se cere experinta plus ca programul de lucru s-ar suprapune cu cel de studii. Cum ar putea sa faca fata ? Nu putem judeca viata celorlalti pentru ca fiecare isi cunoaste propria durere, propria renuntare si propriile neajunsuri. Intotdeauna exista cate o solutie, si videochatul a fost solutia modelelor la un moment dat. Depinde de fiecare in parte daca vede in asta o cariera, o oportunitate sau solutie salvatoare a unui impas.

Se vehiculeaza de asemenea ideea ca videochatul nu ar fi foarte profitabil si din acest motiv s-ar desfasura in paralel cu prostitutia. Ei bine, nu. Videochatul este profitabil . Insa nu-i chiar pentru toata lumea, tocmai de aceea si sumele cuvenite fiecarui model  in parte difera. Pe langa dorinta, perseverenta si seriozitate  mai este nevoie de anumite atuuri : aspect fizic placut, nivel mediu de limba engleza, cunostinte minime de utilizarea unui calculator, sociabila,  dorinta de a progresa. Nimeni nu spune ca este usor, dar este satisfacator.

Nimic nu este usor si nimic nu este gratis.  Este un domeniu unde ca-n oricare altul se cere implicare, perseverenta si seriozitate. Doar acele modele care aloca timp si iau videochatul ca un oricare alt job rezista in aceasta industrie. Restul se pierde pe parcurs.

Un alt lucru care nu se pune des care face diferenta ar fi acela ca fetele au nevoie de un psihic puternic. De multe ori poate nici nu este nevoie sa se dezbrace in fata camerei web. Barbatii vad in ele niste confidente, persoane dispuse sa asculte fara sa judece sau din contra au ca si vizitatori barbati cu tot felul de cerinte sau asteptari ale unor favoruri, iar ele trebuie sa gestioneze cat mai bine situatia si de ce nu sa o intoarca de fiecare data in favoarea lor. Asta se face doar cu o oarecare iscusinta sau inteligenta. In prostitutie nu este nevoie de asa ceva…asa ca putem conchide prin a spune ca inteligenta face diferenta intre cele 2 industrii.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!