Site icon Kendra Studio

Ce spune culoarea rujului despre tine – Afla ce transmiti zilnic persoanelor din fata ta

\

1.Ce spune culoarea rujului despre tine - Cum ajung oamenii sa cunoasca despre tine mai multe decat spui?

Rujurile te ajuta uimitor de mult in privinta imaginii pe care doresti sa o proiectezi celor din jur. 

 

  • Rujuri de culoare maro 

Culoarea maro este blanda, potolita si ‘’prefera’’ sa stea departe de centrul atentiei. Femeile care prefera aceasta culoare sunt firi calme, care trateaza situatiile in care se afla cu seriozitate. O varianta mai inchisa a rujului maro poate indica o personalitate timida, neutra. 

 

  •  Rujuri de culoare roz 

Rujurile de culoare roz sunt extrem de populare, in special in sezonul cald. Ceea ce spune culoarea rujului despre tine, depinde si de nuanta pe care o preferi. Semnificatia culorii rujului roz pastel sugereaza o prezenta feminina care emana senzualitate prin toti porii, blanda, amabila si usor retrasa. In schimb, rozul stralucitor caracterizeaza femeile cu personalitate puternica, energice, care iubesc distractia, petrecerile si discutiile tabu. 

 

  •  Rujuri de culoare violet 

Violetul se bucura de succes in randul femeilor puternice si senzuale. Femeile care folosesc rujuri de culoare violet sunt, de regula, firi independente, increzatoare, putin impulsive si pasionale, care iubesc riscul si isi sustin punctul de vedere. 

 

  •  Rujuri de culoare rosie 

Rosul emana senzualitate prin excelenta. Ca orice alta culoare, rosul exprima catre ceilalti mult mai multe indicii despre personalitatea noastra, inainte de a incepe sa vorbim. Intrucat nu mai are nevoie de alta prezentare, ramane doar sa amintim ca rujul rosu se regaseste in arsenalul femeilor puternice, modele de top din videochat, cu o senzualitate debordanta, constiente de sexualitatea lor si care adora rochiile satinate, dresurile fine si o pereche de pantofi stiletto.

2.Ce spune rujul despre personalitatea ta - Descifrarea mesajelor din spatele culorilor

Iti place sa iti acoperi buzele cu un strat fin de ruj roz inainte de o intalnire? Micile tabieturi din rutina zilnica sau preferinte cromatice dezvaluie indicii-cheie despre tipul nostru de personalitate. Descopera ce spune rujul despre personalitatea ta:

 

  • Culoarea rosie 

Rujul rosu este rujul preferat al femeilor chic. Rujul rosu se potriveste in orice cadru: petreceri in cadre formale, iesiri in club, meeting-uri la birou, sesiuni online de videochat etc. Asemenea culorii, femeia care poarta un ruj rosu este adaptabila oricarui mediu, preia usor initiativa in discutii, detine calitati de lider, uraste monotonia si discutiile plictisitoare, exclude dialogurile fara substanta.

  • Culoarea roz aprins 

Femeile care aleg sa poarte rujuri roz aprins (nu fuchsia) au o inclinatie catre flirt. Au incredere in ele, socializeaza usor si iubesc orice ocazie care implica oameni, distractie si prieteni noi. Asemenea femeilor care poarta rujuri rosii, si acestea se incadreaza in tiparul femeilor care inlocuiesc usor previzibilul cu aventura. Le place sa experimenteze stiluri vestimentare, de la sport, la retro-chic. Totul depinde de dispozitia lor din acel moment. 

 

  • Culoarea portocalie 

Culoare efervescenta, portocaliul nu poate fi purtat de oricine. Psihologii apreciaza ca aceasta culoare defineste perfect personalitatile rebele, nonconformiste, aventuroase, care te-ar putea invita intr-un city-break dupa cateva ore de conversatie. Astfel de personalitati, atrag doua lucruri: invidie sau admiratie. Nu au retinere cand vine vorba de a iesi in evidenta si de a trata cu indiferenta privirile dezaprobatoare, fiind, asadar, personalitati perfecte pentru un job intr-un studio de videochat.

 

  • Culoarea vinului sau a coacazelor 

Da, ai inteles bine. Astfel de ‘’culori’’ (mai bine zis, nuante), exista. Exista si se bucura de succes in randul unei nise mai speciale de femei. Speciale numim personalitatile care iubesc lumina reflectoarelor, afirmatiile subtile care lasa loc de interpretari si dramatismul. Sunt femei care nu se incadreaza nici in tipologia ‘’femeii cu ruj rosu’’ si nici nu se identifica in postura inocentei cu rujul roz pal. Le plac abordarile diferite, de exemplu, ca buzele lor sa arate ca dupa un pahar de vin sofisticat sau dupa o portie sanatoasa de fructe de padure. 

 

  • Culoarea violet 

Aceasta este cea mai buna prietena a femeilor care apreciaza trei lucruri in mod special: discutiile cu oameni inteligenti, provocarile si nonconformismul. Nu vei vedea niciodata o astfel de personalitate purtand haine luate direct de pe manechine. Ii place sa reinterpreteze moda (si nu doar cea vestimentara), sa adauge o tusa personala, pana ce obtine un trend ce ii reflecta stilul de viata. 

 

  • Culorile albastru si negru  

Adeptele rujurilor violet sau in ‘’culoarea vinului’’ vor face echipa ideala cu acestea. Sunt femei misterioase, considera conventiile sociale o gluma buna, prefera sa incalce rigorile impuse de ‘’societatea traditionala’’ si evita tiparul clasic de femeie frumoasa.

Femeile care poarta ruj negru sau albastru raman tinere in interior si iti vor demonstra ca viata are o mie de moduri in care poate fi savurata. 

 

Tu in care tipologie de mai sus te regasesti? Oricare ar fi aceasta, nu uita ca rujul si celelalte elemente de make-up trebuie sa iti accentueze calitatile si personalitatea, nu sa o ascunda. Doar in acest fel vei putea sa iti cresti veniturile din videochat si sa te bucuri de un trai asa cum ti-ai dorit intotdeauna.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Exit mobile version