CAT SE CASTIGA IN VIDEOCHAT?

Completeaza un test scurt pentru a afla cat poti castiga

cat-se-castiga

CAT SE CASTIGA IN VIDEOCHAT?

Completeaza un test scurt pentru a afla cat poti castiga

Cat castiga in realitate un model de videochat?

Zilnic, si nu exageram cand spunem asta, primim intrebari pe e-mail, pe blog, la telefon sau pe chat legate de cat se castiga in videochat. Aceasta intrebare este vesnic de actualitate. Este de la sine inteles… videochatul a devenit un domeniu incitant pentru foarte multe tinere care-si doresc sa castige multi bani intr-un timp foarte scurt.

Daca ar fi sa tragem linie si sa spunem cat se castiga in videochat, am putea spune ca intre bine si foarte bine. Sau, cel putin, la Kendra Studio cel mai mare studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium.

Veniturile modelelor noastre sunt cuprinse intre 1800$ si 30.000$ pe luna. Desigur, trebuie sa avem in vedere ca aceasta suma este influentata de foarte multi factori. Nu te alarma, nu este nimic complicat. Sunt doar cateva detalii care tin de tine si de cat de mult vrei sa ajungi sa castigi in videochat.

In primul rand, lipsa de experienta poate sa-si spuna cuvantul la inceput. Dar nimeni nu s-a nascut invatat, iar trainerii nostri sunt permanent alaturi de tine pentru a te invata secretele din spatele succesului. Atata timp cat esti ambitioasa si iti doresti sa evoluezi, nu vei cunoaste limite. In prima luna iti garantam venituri totale de 1000$ sau 65% din incasari, astfel incat sa ai timp sa te acomodezi si sa afli singura cum decurg lucrurile intr-un studio de videochat.

Practic, daca tu ai venituri de doar 600 de dolari, completam noi diferenta pana la 1000$ ca tu sa ai o siguranta la inceputul carierei tale la noi.

Engleza, reprezinta un factor care determina cat se castiga in videochat. Vei intalni oameni din toate colturile lumii si este important sa stii sa intretii discutia pentru ca membrii care intra in sesiuni private cu tine sa-si doreasca sa petreaca cat mai mult timp timp alaturi de tine. Daca stii deja engleza, acesta este avantajul tau. Daca nu, Kendra Studio iti pune la dispozitie cursuri de engleza, iar in cel mai scurt timp vei putea sa stapanesti limba, iar discutiile cu membri vor deveni o joaca…

… o joaca pe care trebuie sa o imbraci intr-un ambalaj cat mai frumos. Si nu ne referim doar la aspectul fizic, ci si la personalitatea ta. Desigur, este foarte important sa ai un aspect ingrijit, care sa starneasca emotii, insa caracterul tau este cel care face diferenta referitoare la vestita intrebare: cat se castiga din videochat?

Gandeste-te ca exista nenumarate fete care fac videochat in momentul de fata, iar acel ceva pe care numai tu il ai iti va aduce multe minute petrecute in privat, castiguri din ce in ce mai mari si, poate cel mai important, te va ajuta sa-ti fidelizezi cat mai multi membri. Nu este o regula generala, dar destul de multe persoane care intra pe site-urile de videochat isi doresc sa petreaca timpul alaturi de o fata vesela si plina de viata, care sa-i ajute sa uite de problemele de zi cu zi. Practic, videochatul este o arta, asa ca fii o artista a cuvintelor si fa-i pe barbati sa-ti cada la picioare. In cele din urma, vei afla pe propria piele cat se castiga din videochat.

Dar pentru ca tot am vorbit despre cum sa faci cati mai multi bani cu membrii, este timpul sa afli si de ce conteaza pentru a castiga cat mai mult in videochat. Este simplu: cu cat stai mai mult logata, cu atat castigurile vor fi din ce in ce mai mari. La Kendra Studio programul este flexibil, astfel ca poti sa lucrezi in oricare dintre cele 3 ture: de la 06:00, 14:00 sau 22:00. In fiecare saptamana se lucreaza 5 zile si doua zile sunt libere. Mai mult, poti opta si pentru un program part time de 5 ore pe zi. Astfel, daca esti studenta sau vrei mai mult timp liber pentru hobby-urile tale, exista cu siguranta o varianta optima pentru tine.

Mai jos poti vedea o scurta estimare a cat se castiga in videochat, in functie de nivelul limbii engleze, de aspectul fizic, de timpul lucrat si de seriozitate si constiinciozitate:

Selena - Admin

Fără engleză, aspect fizic îngrijit, 77 ore online în două săptămâni

~1000$

Engleză minim, aspect fizic îngrijit, 77 ore online în două săptămâni

1000-2000$

Engleză medie, aspect fizic îngrijit, 77 ore online în două săptămâni

2000-5000$

Engleză medie, aspect fizic îngrijit, 77 ore online în două săptămâni și vechime 6 luni în domeniu pe aceleași conturi

până la 8000$

Engleză medie, aspect fizic îngrijit, 77 ore online în două săptămâni și vechime 1 an în domeniu pe aceleași conturi

până la 10000$

Engleză bună, aspect fizic îngrijit, minim 77 de ore online în două săptămâni și vechime 1 an în domeniu pe aceleași conturi, prezență constantă la program

sky is the limit...