Suntem Kendra - studio videochat legal

kendra-studio-cine-suntem

Suntem Kendra - studio videochat legal

Povestea Kendra Studio incepe in 2015 cand, intr-un apartament micut din zona Unirii, o echipa tanara, visatoare si cu multa energie pozitiva a decis sa dea nastere acestui proiect. Dupa ore intregi de munca, zi si noapte, impreuna cu niste modele vesele, care au crezut mai mult in ambitia decat in experienta noastra, am reusit sa facem ceea ce ne-am propus: sa aducem un suflu nou industriei de videochat, sa eliminam minciuna, abuzul si practica acestui domeniu, care in Romania pare desprinsa din Evul Mediu. Ne-am impus niste reguli clare pe care le prezentam modelelor inca de la interviu, reguli de la care nu ne abatem, de care nu abuzam si care nu au alte ascunzisuri sau dedesubturi. Am decis sa jucam cu cartile pe fata si, din fericire, am castigat. Astfel a luat nastere echipa Kendra Studio!

Trebuie sa stii inca de la inceput ca in studioul nostru se lucreaza 100% legal. La inceputul activitatii tale vom incheia un contract de drepturi de autor sau, la alegerea ta, poti sa lucrezi pe propria firma. Programul este impartit in trei ture (de la 06:00, 14:00 sau 22:00), asa ca vei avea libertatea sa-ti organizezi programul oricum iti doresti, astfel incat sa-ti ajunga timpul si pentru hobby-urile tale, facultate, iubit sau un alt job. Se lucreaza 5 zile pe saptamana, la alegere. De asemenea, ofera noastra de angajari in videochat iti permite sa optezi si pentru un program part-time de 4 sau 6 ore pe zi.

Portile studioului nostru de videochat sunt deschise oricarei fete ambitioase, care-si doreste sa devina o femeie de succes. Experienta in domeniu nu este o conditie de angajare, asa cum nu exista nici standarde de frumusete. Noi credem in unicitate si personalitati puternice, care pot sa vrajeasca un barbat printr-o singura privire. Trainerii Kendra Studio te vor ajuta permanent sa te autodepasesti si sa devii cea mai buna in domeniu. Te vor invata de la zero toate tehnicile si metodele prin care vei putea face performanta si iti vor explica in detaliu toate cerintele membrilor si cum poti face sa ii covertesti in membri platitori. La inceput, daca simti ca inca nu ai control asupra situatiei, vor putea chiar sa poarte conversatiile in locul tau. Astfel, dupa doar cateva luni de activitate in acest studio de videochat, vei deveni un model individual, iar castigurile tale nu vor mai cunoaste limite. Ca sa-ti faci o idee, afla ca majoritatea modelelor incepatoare faceau aproximativ 600$ in doua saptamani, iar trainerii Kendra Studio le-a ajutat sa ajunga in scurt timp la 3500$.

In videochat nu exista o reteta secreta a succesului, insa putem sa-ti confirmam ca atitudinea ta face muzica. Daca esti ambitioasa si iti doresti sa atingi culmile succesului, vei vedea cu ochii tai cum castigurile vor creste de la luna la luna. Majoritatea consumatorilor de divertisment pentru adulti sunt barbati, iar tu trebuie sa inveti cum sa-i invarti pe degete. Nu trebuie sa te dezbraci din primele 3 secunde ca sa ai succes, iar noi te vom invata cum sa-i cuceresti chiar si cu hainele pe tine. In rest, fii pozitiva, plina de energie si mereu vesela. Membrii vor plati bani grei ca sa-si petreaca timpul cu o fata ca tine.

Pana una alta, iti uram bine ai venit la Kendra Studio, un studio de videochat din Bucuresti modern, profesionist si prietenos, ce reinventeaza in fiecare zi acest domeniu! Hai sa programam un interviu si sa-ti dezvaluim mai multe despre cel mai bun job din lume.

TRAINING PROFESIONIST

Trainerii nostri lucreaza non-stop pentru a gasi solutia perfecta de dezvoltare a fiecarui model.

BRANDING & IDENTITATE

Cream din numele modelelor un adevarat brand pe care il promovam pe whitelabel-urile noastre, iar modelele nu vor duce lipsa de trafic.

WEBMASTERING

Facem profile profesioniste modelelor noastre, pe care mai apoi le promovam prin metode avansate cu ajutorul unor webmasteri cu experienta.

FOTOGRAFII

Fotografiile si clipurile modelelor noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde din piata, fie ca e vorba de un model incepator sau de unul cu experienta.

KENDRA STUDIO – FABRICA DE STARURI

BRAINSTORMING01

Echipa Kendra Studio lucreaza impreuna pentru a gasi intotdeauna cea mai buna versiune a modelelor. Fie ca este vorba de modele glamour sau nu, stam si lucram pana gasim cea mai buna imagine a modelelor pe care o conturam pana cand acestea ajung staruri pe site-urile cu care colaboram.

TRAINING NON-STOP02

Lucram cu modelele noastre zi si noapte pana cand ajung sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a performa in domeniu.

TE TINEM PE CULMILE SUCCESULUI03

Modelele ce au ajuns sa faca performanta sunt in continuare sfatuite si ajutate de staff-ul Kendra Studio pentru a se mentine acolo unde sunt. Ne este foarte familiara expresia „faceam, dar acum nu mai fac”. Aici nu se intampla asta.

Hai in echipa noastra!