Despre Studio Videochat Kendra

Detalii despre studioul de videochat Kendra Studio

Evolutia Kendra Studio

Povestea Kendra Studio a inceput in anul 2015 cand, intr-un apartament din zona Unirii, o echipa tanara, visatoare si cu multa energie pozitiva a decis sa dea nastere acestui proiect. Inca din primele zile, ne-am propus sa aducem un suflu nou industriei de videochat din Romania si am reusit sa facem acest lucru prin multa munca si devotament. In anii ce au urmat, echipa Kendra s-a extins din ce in ce mai mult, in prezent fiind compusa din traineri, fotografi, tehnici, make-up artisti si specialisti de marketing. Odata cu marirea echipei a venit si schimbarea locatiei, studioul nostru aflandu-se in prezent intr-o cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului si se extinde pe mai multe etaje ale acesteia.

Legalitate

Trebuie sa stii inca de la inceput ca in studioul nostru se lucreaza 100% legal. La inceputul activitatii tale vom incheia un contract de drepturi de autor sau, la alegerea ta, poti sa lucrezi pe propria firma. Daca alegi oferta noastra de angajari, vei lucra 5 zile pe saptamana la alegere. Programul este impartit in trei ture (de la 06:00, 14:00 sau 22:00) si vei avea libertatea de a-ti aranja turele asa cum iti doresti, astfel incat sa poti imbina cu usurinta munca si viata personala. De asemenea, ofera noastra de angajari in videochat iti permite sa optezi si pentru un program part-time de 4 sau 6 ore pe zi.

De ce sa alegi Kendra Studio?

Suntem cel mai mare studio de videochat freemium din Romania.

Portile studioului nostru de videochat sunt deschise oricarei fete ambitioase, care-si doreste sa devina o femeie de succes. Experienta in domeniu nu este o conditie de angajare, asa cum nu exista nici standarde de frumusete. Trainerii Kendra Studio te vor ajuta permanent sa te autodepasesti si sa devii cea mai buna in domeniu. Te vor invata de la zero toate tehnicile si metodele prin care vei putea face performanta si iti vor explica in detaliu toate cerintele membrilor si cum poti face sa ii covertesti in membri platitori astfel incat, dupa doar cateva luni de activitate in acest studio de videochat, castigurile tale nu vor mai cunoaste limite.

Швидкий онлайн кредит стає все більш популярним серед українців. Такий кредит може бути отриманий без відвідування банківських установ та підписування купи паперів. У цій статті ми розкажемо, як отримати онлайн кредит без відмови та які є переваги та недоліки такого виду кредитів.

Взяти кредит на карту срочно

Швидкість отримання грошей. Онлайн кредит можна отримати протягом декількох годин. Ви можете отримати кредит без відвідування банку та не потрібно стояти у чергах.
Простота процедури. Онлайн кредит можна оформити в будь-який зручний для вас час та місце. Вам не потрібно виходити з дому та стикаєтесь з мінімальною кількістю документів та заповненням форм.
Можливість отримати кредит навіть з поганою кредитною історією. Банки часто відмовляють в кредитуванні людям, які мають погану кредитну історію. Однак, у разі онлайн кредитування, ви маєте можливість отримати кредит навіть якщо маєте невеликі заборгованості.

Bine ai venit la Kendra Studio, un studio de videochat din Bucuresti modern si profesionist care nu cunoaste limite! Hai sa programam un interviu si sa-ti dezvaluim mai multe despre cel mai profitabil job din lume.