De ce NU vei face niciodată bani din videochat de acasă

Îți detaliăm mai jos ce trebuie sa știi OBLIGATORIU înainte sa te apuci sa faci videochat de la tine acasă.

Ce iti trebuie pentru a face videochat de acasa. Cum sa faci videochat de acasa

Calculator Videochat

Calculator Videochat

Calculatorul este obiectul fara de care nu se poate face videochat. Un calculator performant contine un procesor I7 ultima generație, o placa video noua, un cooler performant pentru a-l putea raci bine de preferat, 16GB de RAM la o frecventa ridicata si un monitor suficient de mare.

Toate acestea trebuie sa functioneze intr-o armonie perfecta, la o capacitate rezonabila care nu trebuie sa depaseasca 60% încarcare. In videochat tehnologia avanseaza lunar si rezoluțiile la care se face streaming si compatibilitatea dintre componente si site-urile de videochat se modifica constant.

Un model care face videochat de acasa nu va putea substitui niciodata un specialist IT din cadrul unui studio care face asta full time. Un studio de videochat precum Kendra are in componenta sa un departament tehnic care pierde ore in sir testand compatibilitati între componente si cele mai bune metode de a face streaming.

Camera Web Videochat

Camera Web Videochat

O camera web cu adevarat buna costa intre 400 si 4000 de lei. Fiecare model are un stil anume de lucru ce îl avantajeaza si un anume decor ce i se potriveste. Fie ca e vorba de pat, birou, sala de clasa sau alte camere tematice, va trebui sa folosești o camera web diferita ce va cuprinde toate imaginea clar, într-o luminozitate potrivita.

Daca vrei sa faci videochat de acasa, trebuie sa stii ca exista camere care pot filma decent in decoruri diferite, dar nu PERFECT. Un model ce face videochat la domiciliu nu isi va achizitiona toate aceste camere pentru ca nu se justifica costul acestora.

Camerele web, precum este si Logitech C920, probabil cea mai folosita camera din acest domeniu, nu sunt facute pentru uz profesional. Ele sunt gandite pentru uz ocazional, nicidecum 7-8 ore online zilnic asa cum se sta la videochat. De aceea, studiourile de videochat schimba camerele de filmat des, cam o dată la cateva luni, insa aceste costuri nu vor fi rezonabile pentru un model interesat de angajari videochat acasa.

Fotografii Videochat

Fotografii Videochat

Un studio de videochat profesionist detine propriul fotograf care face sedinte foto in mod constant modelelor intr-un mod profesionist.

La Kendra Studio, organizam sedinte foto pentru modelele noastre o data la 40 de zile, în decoruri variate. Inchiriem apartamente, piscine, camere de hotel, hale industriale cu diverse decoratiuni interioare, sedinte in natura, etc. Un model de videochat de acasa isi poate face o sedinta foto profesionala la un cost de 300 de euro. Daca aceasta sedinta se repeta o data la 40 de zile, costurile ajung la 3000 de euro anual, bani ce se scad direct din profitul modelului. Daca alegi sa faci videochat acasa, atunci cand iti calculezi profitul, trebuie sa iti scazi aceste costuri din el. Se poate fara poze facute constant? Da, se poate , dar niciodata nu o sa faci performanta precum un model care posteaza continut constant dintr-un studio cu profesionisti ce fac asta full time.

Conturi Videochat

Conturi Videochat

Nu este un secret ca orice site de videochat are mici trucuri de a completa profilele pentru a avea o pozitie superioara in pagina sau vizibilitate sporita in randul membrilor. De asemenea, site-urile de videochat se schimbă constant si ce a functionat azi este posibil să nu mai functioneze si maine.

Un studio de videochat care lucreaza cu 50 de modele pe zi se loveste de aceste probleme si are posibilitatea sa testeze toate aceste variante. Un model care a ales sa faca videochat de acasa ar trebui sa isi petreaca cele 8 ore pe zi online + orele suplimentare in care sa descopere aceste lucruri, sa le testeze si sa le puna in aplicare.

Poti cauta cum sa faci videochat de acasa pe forum , dar cati crezi ca sunt disponibili sa împartaseasca cu tine secretul lor, ca tu sa le iei locul in pagina?

Promovare Videochat

Promovare Videochat

Twitter, Reddit, Facebook, Instagram, White Labels, Traffic cumparat și lista poate continua. Acestea sunt doar cateva din metodele prin care un studio de videochat isi poate promova modelele. Toate aceste lucruri se invata de echipa ce formeaza un studio din experienta, din cumparat de cursuri la costuri destul de mari , precum si la summituri prin networking cu diversi parteneri. Promovarea pe aceste canale se face in timp cu staff dedicat si specialisti in social media. Este greu de crezut ca un model la un studio videochat de acasa poate face aceste lucruri corect, la un nivel profesionist.

Comunitate

Comunitate

Se stie ca noua, oamenilor, ne face mare placere sa facem parte din „ceva”. Acel ceva poate fi o comunitate, o activitate de grup, o sedinta, etc. Modelele de videochat de acasa se plictisesc după doar câteva minute de singurătate si cea mai des intalnita replica pe care o auzim este „Am facut de acasa dar știți cum e…de acasa nu te tii” . Se pot numara pe degete modelele online care se tin de videochat si fac de acasa. Pe langa asta, ne place sa ne comparam cu ceilalti, sa ne testam ideile, sa vedem daca doar noua ne merge prost intr-o zi sau este o problema generala, sa ne bucuram cand facem incasarile cele mai mari din studio si să ne motivam cand castigurile sunt prea mici. Nu te vei putea bucura de acest mediu, decat daca vei lucra intr-un studio de videochat profesionist.

Training Videochat

Training Videochat

Intr-un studio de videochat precum Kendra Studio exista trainerii personali si trainerii de tura. In functie de vechimea ta in studio ti se aloca un trainer care se ocupa de bunastarea si performanta ta. Iti spune cand gresesti ceva sau ai luat-o intr-o directie nepotrivita, te ajuta cu replici, te invata trucuri pentru a converti un membru neplatitor in membru platitor.

Daca incepi de acasa, vei face lucrurile orbeste, nestiind ce e bine si ce nu si din auzite de la o prietena care le stie ea pe toate.

Aceste avantaje majore de a face bani nu le poti avea niciodata de acasa.

Legalitate Videochat

Legalitate Videochat

Videochatul este o industrie legala dar nereglementata in Romania. Asta inseamna ca ai voie sa o practici dar nu exista o indrumare de la autoritatile din Romania cum sa o faci in mod corect. Majoritatea modelelor care care fac videochat de acasa aleg sa isi primeasca banii prin procesatori precum CosmoPay ex Payoneer, care nu o data au inchis site-ul si au ales sa nu mai dea banii modelelor. De asemenea, aceste metode de plata sunt greu de fiscalizat si au existat modele ce au fost chemate sa dea explicatii la ANAF in legatura cu veniturile pe care acestea le aveau si pe care nu puteau sa le motiveze.

Un studio de videochat serios precum Kendra a investit sume mari de bani in firme de consultanta fiscala pentru a gasi cele mai bune metode de plata a modelelor. Aceste metode se raporteaza la legislatia din Romania care cu totii stim ca este foarte schimbatoare. Asadar, ceea ce era corect in urma cu 2 ani este posibil sa nu mai fie astazi. Un model care a decis sa faca videochat de acasa nu va putea substitui cunostintele unui studio.

Avantaje studio videochat

Avantaje studio videochat

Intr-un studio de videochat exista avantaje si beneficii financiare de tot felul. Fie ca este vorba de imprumuturi pentru operatii estetice care vor creste incasarile modelelor, fie ca este vorba de avansuri sau alte plati, acest lucru nu se poate realiza decat intr-un studio cu un departament de contabilitate bine pus la punct. Videochat de acasa cu plata la zi nu exista iar daca ar exista, castigurile unui studio de videochat de acasa cu plata zilnica sunt prea mici pentru a se motiva deranjul acestuia.

Fie ca alegi sa lucrezi de acasa fie ca alegi sa lucrezi intr-un studio, este bine sa fii informata de la inceput. Cele de mai sus sunt cele mai importante lucruri identificate de noi, ce ingreuneaza performanta modelelor de acasa.


Fie ca alegi sa lucrezi de acasa, fie ca alegi sa lucrezi intr-un studio, este bine sa fii informata de la inceput. Cele de mai sus sunt cele mai importante lucruri identificate de noi, ce ingreuneaza performanta modelelor care aleg sa faca videochat de acasa. 

Aplica acum la Kendra