FEMEI SENZUALE: Care este portretul lor si cum poti avea aceasta calitate?

Scris de miruna

Categorii:

FEMEI SENZUALE: Care este portretul lor si cum poti avea aceasta calitate?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=5)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
     4 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Exista doua tipuri de femei: cele care stiu cum sa isi puna in valoare calitatile si care emana feminitate si, in acelasi timp, senzualitate, si cele nesigure, ce nu doresc sa iasa prea mult in evidenta. Acest lucru tine foarte mult si de felul in care te comporti, tonul vocii si gesturile pe care le ai.

O femeie senzuala o sa intoarca mereu privirile barbatilor, nu purtand haine provocatoare, ci prin simplul fel de a fi, modul in care vorbesc sau zambesc. Afla de la Kendra studio ce trebuie sa stii despre acest tip de dame de admirat.

1. Senzualitatea feminina - Ce inseamna?

Probabil ti-ai dat seama pana acum de faptul ca senzualitatea tine foarte mult de atitudinea pe care o adopti. Intotdeauna o domnisoara sau doamna misterioasa, ce zambeste subtil si adopta un comportament elegant o sa fie considerata de toata lumea din jur drept o femeie senzuala.

Totul tine de felul in care iti doresti sa te exteriorizezi, incearca intotdeauna sa lasi un aer de mister in urma ta. Odata ce ai inteles aceasta parte, iti poti aprofunda senzualitatea si cu ajutorul hainelor. Nu incerca sa adopti tinute mult prea vulgare, deoarece acestea nu vor impresiona! Te poti orienta asupra unor rochite cu spatele gol. Exista o regula pe care trebuie sa o ai in vedere: niciodata nu se expune mai mult de o parte a corpului! De exemplu, daca vei opta pentru o astfel de piesa, nu vei avea decolteul la vedere si invers. Incearca intotdeauna sa porti haine ce te avantajeaza si nu te orienta dupa ce spune moda. Daca iti place sa porti pantofi cu toc, atunci asta poarta! Incearca doar sa alegi incaltari confortabile, ce nu iti vor ingreuna mersul.

Pe langa acest aspect, o femeie de acest tip este cea care debordeaza de siguranta de sine, care nu vrea sa para o prada usoara si care are nu doar vocea si pozitia corpului, dar si gesturile senzuale.

O dama poate avea aceasta calitate si doar daca merge pe strada, dar o face intr-un anumit mod, calcand usor, ca un fulg, dar determinata.Ea nu are privirea in pamant, ci mereu inainte. Are o aura dominanta, dar tot poate parea finuta.

2. Cum sa fii o femeie senzuala?

Exista multe femei ce emana senzualitate si rafinament din prima privire. Ai observat asta? Acest lucru tine de mai multe aspecte. Poate suna absurd, dar aceste femei au o mare putere de atragere fata de barbati prin simplul fel de a fi, fara a incerca alte mici artificii. Chiar daca pana acum ai fost nesigura pe tine si nu ai iesit in evidenta, daca vei tine cont de aceste aspecte, vei putea da pe spate orice barbat.

2.1. Felul in care te imbraci

Felul in care te imbraci emana multa senzualitate si sexualitate, in acelasi timp. Cu o incredere debordanta de sine, toata lumea poate sa iti fie la picioare. Absolut nimic si nimeni nu iti poate sta in calea dorintelor si idealurilor tale. Abordeaza tinute cu stil, sexy, dar care sa nu exprime prea multa vulgaritate.

Poti purta rochii, fustite, tocuri, deoarece aceste obiecte vestimentare te vor ajuta sa emani feminitate. Renunta la treningurile si bocancii masculini, deoarece acestea nu te vor ajuta niciodata sa fii o femeie senzuala. Cu o tinuta ca la carte si o atitudine potrivita, nu o sa te opreasca nimeni niciodata din a visa si a avea absolut tot ce iti doresti. Prin simplul fel de a fi, vei emana o doza mare de eleganta si, in acelasi timp, de sex appeal, iar outfiturile tale de vor ajuta sa dai pe spate pe oricine. 

2.2. Limbajul, tonul vocii si gesturile

Chiar daca esti destul de inabordabila si putini sunt cei care ajung sa vorbeasca cu tine, este important ca intotdeauna sa lasi o urma de mister oriunde mergi. Incearca sa vorbesti mereu doar ceea ce trebuie si nu oferi mai multe informatii decat este necesar. Doar asa vei putea sa captezi atentia tuturor si vei seduce orice barbat ce iti apare in cale. Chiar si umorul te poate ajuta sa iesi in evidenta, iar daca ai un astfel de talent, il poti pune in practica. Orice persoana o sa isi doreasca compania ta, iar ca bonus, o sa poti sa pacalesti pe oricine, nemaistiind sa faca diferenta dintre umor si realitate.

Tonul vocii tale nu ar trebui sa fie unul prea ridicat. Poate chiar putin grav, insa niciodata dus la extreme. Vorbeste calm, niciodata raspicat. Pe langa acest lucru, si cuvintele cantaresc mult. O femeie senzuala nu obisnuieste sa pronunte cuvinte urate sau sa para ca se milogeste sau sa dea o alura de „mironosita”. Intotdeauna incearca sa fii sigura pe ceea ce spui, ca argumentezi, daca ti se cere asta, si lasa-i pe cei din jurul tau sa inceapa conversatiile, sa te faca sa intelegi ca te doresc in acea conversatie.

Gesturile tale nu trebuie sa fie bruste sau sa exprime altceva in afara de eleganta si gingasie. Nu vei vedea niciodata o femeie senzuala suflandu-si nasul zogomotos sau impingandu-se atunci cand este aglomeratie, de exemplu.

 

In concluzie, femeile senzuale sunt cele mai puternice. Te enumeri si tu printre ele? Daca nu, tine cont de cele prezentate si vei avea intreaga lume la picioare. Orice barbat isi doreste o dama cu aceasta calitate, care sa stie cand, cat si cum sa vorbeasca si, bineinteles una stilata.

sursa foto: shutterstock.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!