MACHIAJ BRUNETE – Tehnici CORECTE si GRESITE pentru un make-up potrivit pentru persoanele cu parul inchis la culoare

Scris de miruna

Categorii:

MACHIAJ BRUNETE –  Tehnici CORECTE si GRESITE pentru un make-up potrivit pentru persoanele cu parul inchis la culoare, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
  0 => 
    array (size=4)
      'url_meniu' => string '' (length=0)
      'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
      'sectiuni' => 
        array (size=3)
          0 => 
            array (size=4)
              ...
          1 => 
            array (size=4)
              ...
          2 => 
            array (size=4)
              ...
      'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Nu trebuie sa fii make-up artist pentru a sti cum sa te machiezi perfect, ci doar sa-ti dai putin silinta si sa urmaresti cateva tutoriale pe Youtube, realizate de catre profesionisti. Atunci cand te pregatesti, trebuie sa alegi cu atentie nuantele de farduri, deoarece acestea difera in functie de culoarea ochilor. Acelasi lucru se intampla si cu rujurile folosite, existand o paleta cromatica potrivita pentru roscate, de exemplu, si alta ideala pentru brunete.

 

Afla mai multe de la KendraStudio despre machiaj potrivit pentru femeile cu parul brunet.

 

1. Machiaj brunete - Tehnicile si nuantele recomandate de catre specialisti

Asa cum roscatelor le este recomandat sa poarte zi si noapte rujul rosu, la fel si brunetele trebuie sa tina cont de cateva sfaturi venite din partea make-up artistilor profesionisti, care reusesc din doar cateva miscari sa puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale femeilor. 

 

Astfel, daca pana acum nu stiai cum sa te machiezi pentru a arata mult mai fermecatoare, trebuie sa urmaresti lista de mai jos cu sfaturi si recomandari realizate special pentru femeile brunete:

 

  • Eyeliner

 

Machiajul pentru brunete, indiferent ca este de zi sau de seara, trebuie sa contina eyeliner. Este o tehnica care reuseste sa alungeasca ochii, sa-i accentueze si sa-i puna in valoare cu mare usurinta. Daca nu te pricepi sa trasezi linia de deasupra genelor, urmareste cateva tutoriale pe Youtube in acest sens si vei vedea ca nu este atat de greu. Este indicat sa ai doar linii fine, subtiri, deoarece acestea sunt foarte elegante si reusesc sa puna in lumina latura ta feminina, senzuala.

 

  • Blush maro

 

Blondelor li se potriveste blush-ul roz, roscatelor cel coral, iar brunetelor cel maro. Brunetele au de obicei tenul un pic mai masliniu fata de restul fetelor, motiv pentru care aceasta nuanta este cea potrivita pentru ele. Astfel, daca ai parul inchis la culoare si-ti doresti sa-ti pui pometii in lumina, nu rata ocazia de a accentua forma fetei prin intermediul unei pudre de obraz in tonuri de maro.

 

  • Rujuri in nuante puternice

 

Make-up-ul pentru brunete este caracterizat de libertate de alegere si de curaj. Astfel, daca esti bruneta, poti incerca aproape orice nuanta de ruj doresti. Sfatul profesionistilor este sa te orientezi spre tonurile de maro, rosu, coral si spre cele roz.

 

Avand in vedere aceste sfaturi, nu-ti ramane decat sa iei aminte si sa aplici cele invatate mai sus pentru a te bucura intotdeauna de machiaje reusite, de senzatie.

2. Machiaj brunete -Tehnici GRESITE, de care trebuie sa stai cat mai departe

La fel ca in cazul blondelor sau al satenelor, exista si pentru machiajul fetelor brunete o serie de tehnici si nuante care nu trebuie folosite. Daca pana acum adorai rujul mov sau cel negru, afla ca acesta este dispretuit si dat la o parte de catre toti make-up artistii atunci cand vine vorba despre femeile cu par inchis la culoare.

 

  • Sprancene foarte conturate

 

Machiajul natural pentru brunete presupune conturarea usoara a pometilor, rimelarea genelor si folosirea unui gloss transparent. Chiar daca realizezi corect acest tip de make-up, gresesti foarte mult in momentul in care iti conturezi in mod exagerat sprancenele. Este indicat sa te bucuri de ele cat mai naturale si sa le colorezi cu creionul doar in zonele in care exista goluri de fire de par. 

 

  • Farduri neon

 

Daca adori sa folosesti farduri de pleoape si sa-ti colorezi in fel si chip aceasta zona a fetei, stai cat mai departe de nuantele neon fiindca acestea provoaca mai multe comentarii decat aprecieri. Este de preferat sa te axezi pe cele in tonuri de negru, maro, albastru sau chiar galben. In cazul in care iti doresti sa arati cat de extrovertita esti, adauga un pic de sclipici cu ajutorul unui produs de tip glitter.

 

  • Ruj mov

 

Rujul mov se potriveste blondelor, in niciun caz tie! Stai cat mai departe de aceasta nuanta care iti poate intuneca chipul si orienteaza-te spre tonurile putin mai deschise, mai jucause. 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!