ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

kendra-studio-videochat-angajari

ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

VARSTA

Modelele Kendra Studio pot avea varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

.

ASPECT

Este necesar un aspect ingrijit si abilitati de a te pune in valoare.

LIMBI STRAINE

Cunoasterea limbii engleze reprezinta un mare avantaj.

SERIOZITATE

Cerem si oferim seriozitate in munca depusa. Seriozitatea inseamna performanta.

UTILIZARE PC

Este nevoie de incredere si respect de sine pentru a face performanta in acest domeniu.

SEX

Nu lucram decat cu modele de sex feminin. Este interzis accesul barbatilor in studioul nostru.

CE ITI OFERIM

Plati

Plata se face la zi, la saptamana si la doua saptamani in functie de alegerea ta. Nu am intarziat niciodata cu o plata si ne mandrim cu asta. Plata o poti primi pe card sau cash.

Program

Programul este desfasurat pe 3 ture:
Tura 1 – de la 6.00 – 14.00
Tura 2 – de la 14.00 – 22.00
Tura 3 – de la 22.00 – 06.00
Se lucreaza 5 zile pe saptamana, oricare, la alegere.

Training

Am ales cu grija niste super traineri ce iti vor explica din experienta lor tot ce e nevoie pentru a face performanta in videochat. Exista modele ce faceau 600$ in doua saptamani si acum castiga 3500$. Nu ne crezi? Modelele care si-au ridicat incasarile foarte mult sunt in studioul nostru. Vino si intreaba-le chiar tu!

Legalitate

In studioul nostru se lucreaza doar legal si pentru asta ai mai multe optiuni de salarizare. Iti vom prezenta pe larg toate optiunile iar tu o poti alege pe cea care te avantajeaza cel mai mult.

Cazare

Venim in ajutorul modelelor din afara Bucurestiului si oferim cazare daca modelele respecta cerintele minime de angajare. Stim cat de greu este inceputul de drum si noi te vom ajuta sa depasesti acest obstacol. Detalii poti afla la interviu.

Bonusuri de performanta

Oferim bonusuri de performanta bazate pe indeplinirea anumitor criterii, ce ti se vor explica pe larg in cadrul unui interviu, de pana la 60%. Acest comision este unul pe care il poti realiza cu usurinta. Nu inventam comisione nerealiste de 90% ce au conditii imposibil de indeplinit.

Imprumuturi

Iti rasplatim seriozitatea cu imprumuturi pentru a-ti indeplini dorintele mai devreme decat ti-ai permite in mod normal. Avem programe de imprumuturi pentru modelele noastre pentru: operatii estetice, masina, casa. Daca nu crezi pentru ca multi neprofesionisti din domeniu promit doar in scop de marketing, poti veni in studio sa cunosti fetele ce au beneficiat de acest program.

Interviu

Am fost de multe sunați de fete din afara Bucureștiului, ce își doresc să înceapă o viață nouă cu dreptul, însă ne dăm seama că uneori e greu să faci un drum până aici, doar pentru un interviu. Avem însă soluția, scrie-ne acum pe Skype și putem ține interviul acolo, pentru a-ți fi ție mai ușor!

Skype ID: kendra.studio

Familia Kendra Studio se mareste permanent. Si o numim „familie” tocmai pentru ca alaturi de noi poti sa fii TU. Ai ajuns pe aceasta pagina tocmai pentru ca oferta noastra de angajari videochat este pe gustul tau si stii ca aici vei gasi cel mai bun suport pentru a-ti indeplini toate visurile. Ai dreptate! Suntem un studio de videochat serios, care isi respecta modelele si le ofera toate conditiile pentru ca, sa recunoastem, un job unde nu te simti bine este un job unde nu vei evolua niciodata si nu vei ajunge la castigurile pe care ti le doresti.

Citeste mai mult

SITE-URI