ANGAJARI VIDEOCHAT

VARSTA

Varsta minima obligatorie pentru a lucra in acest domeniu este de 18 ani.

ASPECT

Un aspect ingrijit creste foarte mult sansele sa faci performanta in acest domeniu.

LIMBI STRAINE

Un minim de cunoastere a limbii engleza este necesar.

SERIOZITATE

Noi suntem seriosi in ce priveste munca pe care o facem. Seriozitatea inseamna performanta.

UTILIZARE PC

O sa ai o viata mai usoara in videochat daca stii unde se gasesc tastele pe o tastatura 🙂

SEX

Nu lucram decat cu modele de sex feminin. Este interzis accesul barbatilor in studioul nostru.

CE ITI OFERIM

Plati

Plata se face la zi, la saptamana si la doua saptamani in functie de alegerea ta. Nu am intarziat niciodata cu o plata si ne mandrim cu asta. Plata o poti primi pe card sau cash.

Program

Se lucreaza in trei ture care incep la orele 6.00, 14.00 sau 22.00. Poti alege orice tura doresti.  In fiecare saptamana se lucreaza 5 zile si doua zile sunt libere. Poti opta si pentru un program part time de 4 sau 6 ore pe zi.

Training

Am ales cu grija niste super traineri ce iti vor explica din experienta lor tot ce e nevoie pentru a face performanta in videochat. Exista modele ce faceau 600$ in doua saptamani si acum castiga 3500$. Nu ne crezi? Modelele care si-au ridicat incasarile foarte mult sunt in studioul nostru. Vino si intreaba-le chiar tu!

Legalitate

In studioul nostru se lucreaza doar legal si pentru asta ai doua optiuni: contract de drepturi de autor sau firma. Ambele sunt avantajoase si poti opta pentru oricare din ele in functie de nevoile tale. Iti putem explica la interviu avantajele fiecarei metode.

Interviu

Am fost de multe sunați de fete din afara Bucureștiului, ce își doresc să înceapă o viață nouă cu dreptul, însă ne dăm seama că uneori e greu să faci un drum până aici, doar pentru un interviu. Avem însă soluția, scrie-ne acum pe Skype și putem ține interviul acolo, pentru a-ți fi ție mai ușor!

SITE-URI