Job de model videochat – ce conditii trebuie sa indeplinesti si de ce beneficii poti avea parte

Scris de kendrasite

bool(false)

Daca te-a atras vreodata ideea de a te angaja in videochat, probabil ai avut o mare dilema. Te-ai lovit de prejudecati, te-ai gandit ca poate nu te-ai incadra din unele puncte de vedere sau ti-ai pus intrebarea daca anumite barfe si zvonuri legate de videochat. Astazi vom incerca sa te lamurim – iti explicam ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a te angaja si iti prezentam si beneficiile de care poti sa ai parte daca vei alege Kendra Studio.

  1. Cerinte de angajare

In primul rand, va fi nevoie sa te incadrezi din punct de vedere al varstei – obligatoriu trebuie sa ai minim 18 ani pentru a lucra in acest domeniu.

Un aspect ingrijit este o alta cerinta, iar acest atu il ai deja cel mai probabil, pentru ca – sa fim seriosi – orice femeie cauta sa se ingrijeasca si sa isi construiasca o anumita imagine.

Daca ai bifat primele doua cerinte, afla ca iti va fi foarte util daca ai si ceva cunostinte de limba engleza. Acestea te vor ajuta sa comunici cu interlocutorii si admiratorii online.

La Kendra Studio iti vom oferi seriozitate, iar aceasta pretentie o avem si de la tine. Daca esti serioasa, poti ajunge si la performante, poti obtine castiguri peste asteptari si in scurt timp poti deveni independenta din punct de vedere financiar.

Cunostintele minime de utilizare PC probabil le ai – aproape oricine stie cum sa utilizeze un computer in zilele noastre, cel putin la nivel de baza. Oricum nu trebuie sa te ingrijorezi – vei avea parte si de suport tehnic, dar asta iti vom descrie mai detaliat in lista de beneficii.

Mai trebuie sa stii un lucru: nu lucram decat cu modele de sex feminin si nu permitem accesul niciunui barbat in studioul nostru, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi din acest punct de vedere.

  1. Beneficii ale jobului de model videochat la Kendra Studio

Plata este facuta de fiecare data la timp – mentionam mai devreme ca punem pret pe seriozitate si ca este ceva ce ne caracterizeaza. Daca vine vorba de platile oferite modelelor, afla ca sunt facute de fiecare data la timp. Mai mult decat atat, te putem sprijini in cazul in care te afli intr-un impas financiar si iti putem oferi si plata la zi.

Program flexibil – iti poti alege turele de munca in care sa lucrezi, zilele in care vei fi activa la studio, precum si zilele libere de care vei avea parte, pentru ca jobul sa nu iti incomodeze cumva alte activitati si proiecte personale pe care le ai.

Vei avea parte de training – chiar daca nu ai experienta in domeniu (si majoritatea fetelor care vin la interviu nu au asa ceva), nu trebuie sa te ingrijorezi. Iti vom oferi sprijin si iti vom pune la dispozitie traineri care te vor ajuta sa faci performanta si sa obtii castiguri din ce in ce mai mari din videochat.

Legalitate – uita de acele mituri care spun ca videochatul este o activitate ce nu se incadreaza in limitele legii. La Kendra Studio totul se desfasoara in deplina legalitate si iti vom explica detaliat acest lucru la interviul de angajare.

Confidentialitate – majoritatea fetelor care vin la interviu se intreaba daca exista sanse ca vreo persoana apropiata lor (prieteni sau familie) sa afle cumva ca activeaza ca modele de videochat. Iti raspundem simplu: asta se va intampla doar daca alegi tu sa le dezvalui asta. Garantam confidentialitate modelelor noastre si fetele din echipa iti pot confirma faptul ca nici in cazul lor nu s-a intamplat ca cineva apropiat sa afle ce job au.

Daca inca nu esti convinsa, te asteptam la Kendra Studio sa discutam. Vei putea vedea ca tot ceea ce ti-am prezentat este real, atat cerintele cat si beneficiile de care ai putea avea parte ca model de videochat. Nu ramane decat sa te decizi si sa programezi un interviu!

Categorii:

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 1000 de dolari!

afla detalii!