In prezent, un job in domeniul de videochat este considerat ca fiind printre cele mai bine platite si mai profitabile locuri de munca. Tot mai multe persoane de sex feminin, doamne si domnisoare opteaza sa-si desfasoare activitatea intr-un studio de videochat si unul dintre motive ar fi legat de bani. Observam cu ochiul liber ca sunt tot mai greu de facut si multi muncesc doar pentru a reusi sa-si plateasca utilitatile si sa-si asigure hrana. Nu este si cazul modelelor de videochat, cu atat mai putin a modelelor care aleg studioul videochat kendra .

Asadar, pe primul loc in lista avantajelor este partea financiara.

Modelele de videochat care aleag ca trateze acest job ca oricare altul se bucura de profit intr-un timp foarte scurt. Seriozitatea este un must in desfasurarea acestei activitati. Regula este foarte simpla: cu cat dedici mai mult timp jobului tau, cu atat satisfactia financiara va fi mai mare.

Cele mai multe dintre modele tind sa fie studente (asta implica studii superioare, o anumita educatie, un nivel de cunostinte, etc.) si aleg acest job pentru a se intretine singure, a scapa de neajunsuri, a isi ajuta familia si a-si permite de ce nu lucruri la care doar visau. In fine, pentru a reveni la subiect va spuneam ca disponibilitatea pentru acest job este esentiala, iar cum majoritatea fetelor sunt studente, timpul este limitat 4-6 ore, si suspectam ca de aici ar fi ideea ca acest job nu mai este profitabil.

Asa ca fetelor nu fiti demoralizate, intotdeuna profitul va fi direct proportional cu orele de munca si de modul in care alegeti sa va faceti treaba.

Un model de videochat trebuie doar sa stie a isi pune in valoare feminitatea, inteligenta si frumusetea. Atitudinea este insa cea care face toti banii. Fetele trebuie sa stie a purta o conversatie si a o mentine cat mai mult timp. Un tips foarte important pe care vi-l putem oferi se rezuma la un singur cuvant: senzualitatea. Senzualitatea este de foarte multe ori inteleasa gresit, si corelata de cele mai multe ori cu… nudul. Total eronat. Senzualitatea nu inseamna a te dezbraca pe repede – inainte. Senzualitatea presupune tehnica. Felul in care vorbesti, gesticulezi, zambesti, privesti poate pune mai mult un barbat pe jar decat un trup gol, pe care il poti gasi la un click distant ape orice motor de cautare. Senzualitatea consta si in puterea cuvintelor, sau mai bine spus in rostirea lor.

In acest job important este sa fii tu insuti, sa te simti bine in pielea ta. Cate joburi iti pot oferi bani si distractie in acelasi timp.

Relaxarea este urmatorul atuu pe lista modelelor noastre. In cadrul Studiului Kendra fetele vor gasi mereu o atmosfera prietenoasa, un coletiv deschis si cu bun simt, astfel incat sa ajute la mentinerea unei stari cat mai propice de lucru.

Un job in videochat este un loc de munca ca oricare altul, iar daca il tratezi cu seriozitate poti face foarte multi bani intr-un timp scurt. Diferenta dintre un loc de munca in alt domeniu, si un loc de munca in videochat este ca poti face bani in timp ce te distrezi, si comunici cu diferite persoane din toate colturile lumi, de unde poti afla foarte multe lucruri interesante. Stii ca ai ales studioul potrivit atunci cand te duci cu drag si cu entuziasm la job. Cele mai multe dintre modelele noastre au devenit prietene si chiar confidente.

Dezvoltarea personala ar trebui sa fie o preocupare constanta a fiecarei persoane. Studio Videochat Bucuresti este unul dintre studiourile care investesc in modelele sale, asa ca fetele beneficiaza de training-uri gratuite pe diferite subiecte de interes, programe de infrumusetare si cursuri gratuite de limba engleza. Asadar, chiar daca fetele opteaza sau nu pentru o cariera de lunga durata in domeniul videochat-ului, acestea vor ramane cu un bagaj nou de cunostinte dobandit chiar in cadrul studioului. Programele instituite de noi au ca si scop perfectionarea in vedere formarii a cat mai multe modele ‘’de top’’.

Modelele ‘’de top’’ asa cum le numim noi sunt cele care ajung la un nivel inalt de dezvoltare si cunoastere realizand totodata si cel mai mare profit.

Simtim insa ca este de datoria noastra sa va spunem ca sunt si modele care desi ajung pe culmile succesului au parte si de un regres. Isi schimba atitudinea fata de colectiv, considera ca ar trebui sa aiba parte de un tratament special doar din simplu motiv ca ele castiga mai muti bani decat alte colege de ale lor si astfel in jurul lor se creeaza o atmosfera tensionata, ele incep sa munceasca mai putin si fara spor fapt ce aduce implicit si venituri mai mici. Desi aceste cazuri sunt izolate, chiar si asa dorim sa va expunem realitatatea asa cum este ea.

Increderea in sine. Cu mandrie spunem ca modelele noastre ne multumesc de fiecare data cand au ocazia de faptul ca au dobandit incredere ele insele. Unele dintre ele nu aveau deloc atunci cand au venit in cadrul studioului iar altele o pierdusera pe parcurs, insa datorita a ceea ce le punem la dispozitie (cursuri gratuite, programme de make-up, suport continuu din partea psihologului nostru), dar si a provocarilor de care au parte zilnic si le depasesc cu succes, reusesc sa le multumeasca atat de tare pe modelele noastre incat increderea in sine a devenit un reper important pentru fetele care trec pargul studioului nostru.

Noi, suntem mandrii de realizarile noastre si dorim sa le impartasim cu voi simple cititoare, viitoare modele de videochat si de ce nu chiar modele de videochat. Nu afirmam ca suntem cei mai buni, dar va asiguram ca muncim din greu si constant pentru ca acest lucru sa se realizeze. Daca v-ati hotarat si credeti ca sunteti pregatita pentru a lucra la noi puteti sa aplicati pentru o angajare videochat chiar acum.

Autor

Kendra Studio