Vrei un job de trainer in videochat?

cariera-trainer

Vrei un job de trainer in videochat?

La Kendra Studio suntem de parere ca succesul, indiferent ca vorbim despre videochat sau nu, se castiga in timp si intotdeauna prin munca de echipa. Desigur, performantele unei echipe este data in mare masura de viziunea si abilitatile liderului. Tocmai de aceea avem nevoie ca tu sa lucrezi alaturi de modelele noastre – tu le vei ajuta sa devina adevarate maestre ale seductiei si, implicit, impreuna veti creste veniturile de la luna la luna. Le vei consilia de fiecare data cand vor intampina provocari si le vei oferi increderea de care au nevoie pentru a fi cele mai bune in videochat.

Jobul de trainer in videochat cere seriozitate, rabdare, empatie si punctualitate, insa ofera si beneficii si satisfactii pe masura, tocmai de aceea suntem convinsi ca tu esti candidata ideala pentru noi.

Nu ai experienta in domeniu? Desi poate reprezenta un avantaj, nu este o conditie pe care sa ti-o punem la interviul de angajare. A consilia modelele si a le ajuta in dezvoltarea lor se poate invata daca esti o persoana interesata sa-ti depasesti limitele si sa evoluezi in cariera.

Ce presupune jobul de trainer in videochat? Vei lucra la un computer si vei monitoriza celelalte modele online. In timpul activitatii online, este normal ca unele modele, mai ales cele care sunt la inceput, sa intampine dificultati de exprimare sau, pur si simplu, sa nu stie cum sa abordeze un membru. Intr-un astfel de moment intervii tu! Misiunea ta este sa preiei controlul calculatorului si sa duci discutia mai departe cu membrul respectiv, in timp ce modelul se preface ca tasteaza. Aceasta este doar una dintre nenumaratele situatii ce pot aparea.

Scopul tau este sa ajuti modelele sa devina cele mai bune in videochat. Le vei ajuta sa se exprime si le vei consilia in alegerea stilului vestimentar. Doar cu ajutorul tau vor reusi sa devina femei de succes.

Daca esti o persoana cu abilitati de comunicare, aceasta parte a jobului iti va fi usor de practicat, iar singura ta limita iti va fi imaginatia. Jobul de trainer videochat se poate numi si „sef de tura”, „team leader”, „sef de echipa”, mai exact persoana ce reprezinta studioul in relatia cu modelele. Vei invata regulamentul intern si il vei aplica, iar munca cu oamenii va face parte din atributiile tale zilnice. Este un job provocator, iti vei dezvolta nenumarate abilitati si vei deveni o persoana complexa cu o inteligenta emotionala dezvoltata.

Daca nu ai mai avut niciun contact cu acest domeniu, este posibil sa ai preconceptia ca in spate se intampla lucruri necurate sau ilegale. Realitatea este ca in spatele unui studio de videochat de succes se afla o echipa de fotografi, videografi, manageri, marketeri si psihologi capabili, cu studii superioare si abilitati complexe. Toate aceste persoane sunt experte in domeniul pe care-l practica si reusesc sa coordoneze profesionist modelele si sa le indrume catre succes.

Care este programul unui trainer in videochat? Avand in vedere ca in domeniul nostru se lucreaza 24/7, 365 de zile pe an, am creat un program special pentru a-ti asigura confortul si un echilibru stabil intre viata personala si job. La Kendra Studio trainerii lucreaza 15 zile pe luna in ture de 12 ore. Acest program este implementat si testat cu succes in ani de zile si iti asigura suficiente zile libere in fiecare luna si eficienta in munca. Astfel, primele 3 zile se lucreaza pe tura de dimineata, de la ora 06:00 la ora 18:00, urmatoarele 3 zile sunt libere, urmate de trei zile pe tura de noapte de la ora 18:00 la ora 06:00.

Vei avea suficiente zile de weekend in fiecare luna si timp de odihna. De asemenea, pentru a-ti pastra un ritm de viata echilibrat, te asiguram ca nu vei lucra mai mult de 7 nopti pe luna.

Mai aștepți, sau faci acum primul pas catre cel mai provocator job din viata ta?

CE OFERIM
SI CE ASTEPTAM

CERINTE

● aspect fizic placut
● cunoastere de limbi straine, engleza fiind „must have
● experienta in videochat ca model, admin sau trainer constituie un avantaj
● forta de lucru cu alte persoane de sex feminin, de aceeasi varsta, si de impunere a autoritatii
● seriozitate si punctualitate maxima, fara nici o exceptie
● suport modele
● training modele
● programarea interviurilor cu modelele noi
● sustinerea interviurilor, selectia si angajarea modelelor
● creare conturi de model si completare profiluri conform specificatiilor
● aplicarea regulamentului de ordine interioara
● crearea rapoartelor zilnice sau periodice
● disponibilitatea de a lucra in ture si in weekend.

BENEFICII

Fiind un job full-time, cu necesar de experienta intermediate / executive position, rasplata este pe masura.

Salariul este peste media de piata, incepe de la 2500 de lei net si poate creste fara limita in functie de performantele tale si rezultatele modelelor.

Pentru noi este vital confortul si siguranta ta si a modelelor noastre, acest job se adreseaza exclusiv persoanelor de sex feminin.

FORMULAR DE APLICARE

Sansele tale de angajare cresc cu cat formularul de mai jos este mai complet.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.Ai experienta ca model?


Ai experienta in videochat?


Ce studii absolvite ai?
Lucrezi undeva in prezent?


Trimite-ne, te rugam, si o poza cu tine. (Maxim 5MB, format .jpg sau .png) *


Optional, poti adauga si CV-ul tau. (Maxim 5MB, format .pdf, .doc, .jpg sau .png)