Vrei un job de trainer in videochat?

Hai la Kendra Studio, in echipa de traineri a celui mai mare studio de videochat freemium din Romania.

Cum arata un trainer videochat in viziunea noastra?

Cum arata un trainer videochat in viziunea noastra?

La Kendra Studio suntem de parere ca succesul, indiferent ca vorbim despre videochat sau nu, se castiga in timp si intotdeauna prin munca de echipa. Desigur, performantele unei echipe este data in mare masura de viziunea si abilitatile liderului. Tocmai de aceea avem nevoie ca tu sa lucrezi alaturi de modelele noastre – tu le vei ajuta sa devina adevarate maestre ale seductiei si, implicit, impreuna veti creste veniturile de la luna la luna. Le vei consilia de fiecare data cand vor intampina provocari si le vei oferi increderea de care au nevoie pentru a fi cele mai bune in videochat.

Jobul de trainer in videochat cere seriozitate, rabdare, empatie si punctualitate, insa ofera si beneficii si satisfactii pe masura, tocmai de aceea suntem convinsi ca tu esti candidata ideala pentru noi.

Nu ai experienta in domeniu?

Nu ai experienta in domeniu?

Desi poate reprezenta un avantaj, nu este o conditie pe care sa ti-o punem la interviul de angajare. A consilia modelele si a le ajuta in dezvoltarea lor se poate invata daca esti o persoana interesata sa-ti depasesti limitele si sa evoluezi in cariera.

 

Evident, experienta anterioara ca model sau trainer constituie un avantaj.

Ce presupune jobul de trainer in videochat?

Ce presupune jobul de trainer in videochat?

Vei lucra la un computer si vei monitoriza celelalte modele online. In timpul activitatii online, este normal ca unele modele, mai ales cele care sunt la inceput, sa intampine dificultati de exprimare sau, pur si simplu, sa nu stie cum sa abordeze un membru. Intr-un astfel de moment intervii tu! Misiunea ta este sa preiei controlul calculatorului si sa duci discutia mai departe cu membrul respectiv, in timp ce modelul se preface ca tasteaza. Aceasta este doar una dintre nenumaratele situatii ce pot aparea.

Scopul tau este sa ajuti modelele sa devina cele mai bune in videochat. Le vei ajuta sa se exprime si le vei consilia in alegerea stilului vestimentar. Doar cu ajutorul tau vor reusi sa devina femei de succes.

De ce abilitati ai nevoie?

De ce abilitati ai nevoie?

Daca esti o persoana cu abilitati de comunicare, aceasta parte a jobului iti va fi usor de practicat, iar singura ta limita iti va fi imaginatia. Jobul de trainer videochat se poate numi si „sef de tura”, „team leader”, „sef de echipa”, mai exact persoana ce reprezinta studioul in relatia cu modelele. Vei invata regulamentul intern si il vei aplica, iar munca cu oamenii va face parte din atributiile tale zilnice. Este un job provocator, iti vei dezvolta nenumarate abilitati si vei deveni o persoana complexa cu o inteligenta emotionala dezvoltata.

Care este programul unui trainer in videochat?

Care este programul unui trainer in videochat?

Avand in vedere ca in domeniul nostru se lucreaza 24/7, 365 de zile pe an, am creat un program special pentru a-ti asigura confortul si un echilibru stabil intre viata personala si job.

La Kendra Studio trainerii lucreaza 15 zile pe luna in ture de 12 ore. Acest program este implementat si testat cu succes in ani de zile si iti asigura suficiente zile libere in fiecare luna si eficienta in munca.

 

Astfel, primele 3 zile se lucreaza pe tura de dimineata, de la ora 06:00 la ora 18:00, urmatoarele 3 zile sunt libere, urmate de trei zile pe tura de noapte de la ora 18:00 la ora 06:00.

 

Vei avea suficiente zile de weekend in fiecare luna si timp de odihna. De asemenea, pentru a-ti pastra un ritm de viata echilibrat, te asiguram ca nu vei lucra mai mult de 7 nopti pe luna.

Care este salariul unui trainer la Kendra Studio?

Care este salariul unui trainer la Kendra Studio?

Salariul unui trainer incepe de la 2500 de lei NET si poate creste in functie de experienta fiecarui aplicant, de studii si de alti factori importanti in activitatea de trainer videochat. Toate aceste aspecte se discuta pe larg in cadrul unui interviu.

Mai aștepți, sau faci acum primul pas catre cel mai provocator job din viata ta?

Aplica acum

FORMULAR DE APLICARE

Sansele tale de angajare cresc cu cat formularul de mai jos este mai complet.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ai experienta ca model?

Ai experienta in videochat?

Ce studii absolvite ai?

Lucrezi undeva in prezent?

Trimite-ne, te rugam, si o poza cu tine. (Maxim 5MB, format .jpg sau .png) *

Optional, poti adauga si CV-ul tau. (Maxim 5MB, format .pdf, .doc, .jpg sau .png)

Sunt de acord să fiu contactat pe email și/sau telefon.Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile *