Vrei un job de team-leader?

La Kendra Studio suntem de parere ca succesul, indiferent de domeniu, se castiga in timp si intotdeauna prin munca de echipa, iar eficienta unei echipe este data in mare masura de viziunea si abilitatile liderului. Tocmai de aceea avem nevoie de tine, sa lucrezi alaturi de modelele noastre, sa le cresti, sa le inveti, sa le ajuti, sa le consiliezi, sa le educi si sa crestem impreuna.

Un astfel de job cere seriozitate, rabdare, empatie si punctualitate, insa ofera si beneficii si satisfactii pe masura, tocmai de aceea suntem convinsi ca tu esti candidata ideala pentru noi.

Nu ai experienta in domeniu? Experienta in domeniu este un avantaj dar nu ceva absolut necesar. A consilia modelele si a le ajuta in dezvoltarea lor se poate invata daca esti o persoana interesata sa-ti depasesti limitele si sa evoluezi in cariera.

Ce presupune jobul? Vei lucra la un computer si vei monitoriza celelalte modele online. In timpul activității online modelele întampina dificultați de exprimare sau pur si simplu nu știu cum sa abordeze un membru, iar atunci intervii tu, ii preiei controlul calculatorului si duci discuția mai departe cu membrul respectiv, in timp ce modelul se preface ca tastează. Aceasta este una din nenumăratele situații ce pot apărea, insa scopul tău este sa pui in valoare atuurile unui model: sa o ajuți in exprimare, sa o consiliezi in alegerea stilului vestimentar si sa o sustii in a devine cea mai buna versiune posibila a ei.

Daca ești o persoana cu abilitați de comunicare, aceasta parte a jobului iti va fi usor de practicat iar singura ta limita iti va fi imaginatia. Jobul se poate numi si „sef de tura”, „team leader”, „sef de echipa”, mai exact persoana ce reprezinta studioul in relatia cu modelele. Vei invata regulamentul intern si il vei aplica, iar munca cu oamenii va face parte din atributiile tale zilnice. Este un job provocator, iti vei dezvolta nenumarate abilitati si vei deveni o persoana complexa cu o inteligenta emotionala dezvoltata.

Daca nu ai mai avut niciun contact cu acest domeniu, este posibil sa ai preconceptia ca in spate se intampla lucruri necurate sau ilegale. Realitatea este ca in spatele unui studio de succes se afla o echipa de fotografi, videografi, manageri, marketeri și psihologi capabili, cu studii superioare si abilitati complexe, experți in domeniul lor, care reușesc sa coordoneze profesionist modelele si sa le indrume catre succes.

Care este programul? Avand in vedere ca in domeniul nostru se lucreaza 24/7, 365 de zile pe an, am creat un program special pentru a-ti asigura confortul și un echilibru stabil intre viata personala si job. La Kendra Studio trainerii lucrează 15 zile pe luna in ture de 12 ore. Acest program este implementat si testat cu succes in ani de zile si iți asigura suficiente zile libere in fiecare luna si eficienta in munca. Astfel, primele 3 zile se lucreaza pe tura de dimineata, de la ora 06.00 la ora 18.00, urmatoarele 3 zile sunt libere, urmate de trei zile pe tura de noapte de la ora 18.00 la ora 06.00. Vei avea suficiente zile de weekend in fiecare luna si timp de odihna. De asemenea nu vei lucra in medie mai mult de 7 nopți pe luna, pentru a iti pastra un ritm de viata echilibrat.

Mai aștepți, sau faci acum primul pas catre cel mai provocator job din viata ta?

CE OFERIM
SI CE ASTEPTAM

CERINTE

● aspect fizic placut
● cunoastere de limbi straine, engleza fiind „must have
● experienta in videochat ca model, admin sau trainer constituie un avantaj
● forta de lucru cu alte persoane de sex feminin, de aceeasi varsta, si de impunere a autoritatii
● seriozitate si punctualitate maxima, fara nici o exceptie
● suport modele
● training modele
● programarea interviurilor cu modelele noi
● sustinerea interviurilor, selectia si angajarea modelelor
● creare conturi de model si completare profiluri conform specificatiilor
● aplicarea regulamentului de ordine interioara
● crearea rapoartelor zilnice sau periodice
● disponibilitatea de a lucra in ture si in weekend.

BENEFICII

Fiind un job full-time, cu necesar de experienta intermediate / executive position, rasplata este pe masura.

Salariul este peste media de piata, incepe de la 2500 de lei net si poate creste fara limita in functie de performantele tale si rezultatele modelelor.

Pentru noi este vital confortul si siguranta ta si a modelelor noastre, acest job se adreseaza exclusiv persoanelor de sex feminin.

TRIMITE-NE UN MESAJ

Optional, poti adauga si CV-ul tau. (Maxim 5MB, format .pdf, .doc, .jpg sau .png)