ALEGE UN STUDIO DE VIDEOCHAT CU APARATURA DE ULTIMA GENERATIE

La Kendra Studio, beneficiezi de aparatura videochat performanta si de suport tehnic permanent!

Calculatoare videochat. Cat de importanta este aparatura in acest domeniu?

Videochatul este un domeniu profitabil dar nu si usor. În momentul de fata exista nenumarate studiouri, insa nu toate îti garanteaza si succesul. Chiar daca se castiga foarte multi bani, trebuie sa subliniem ca banii nu pica din cer nici macar intr-un studio de videochat din Bucuresti. Drumul catre succes este un cumul de mai multi factori printre care si calculatorul pe care lucrezi, internetul, reteaua etc.

Echipa conteaza! – Intr-adevar, un model de videochat bine cotat da dovada de inteligenta, are un aspect fizic placut si lasa impresia ca face totul de unul singur, dar in spatele sau, sta o intreaga echipa care o ajuta permanent sa atinga culmile succesului. Probabil ca 30% din succesul unui model de videochat este influentat de calitatea echipamentelor tehnice ale studioului in care lucreaza si de profesionalismul echipei sale.

Succesul nu depinde intotdeauna de tine – Ne-am lovit de nenumarate cazuri in care un model de videochat a venit la noi spunandu-ne ca nu facea bani pe un anumit site, asa ca i-am facut cont pe alt site si a inceput sa obtina sumele pe care si le dorea, mult mai mari decat inainte. Daca nu vei avea veniturile pe care ti le doresti, ai toate sansele sa te alegi cu o depresie zdravana, sa crezi ca nu vei mai face niciodata bani multi, ca nu arati cum trebuie, ca nu esti o femeie puternica etc. De fapt, era vina calculatorului sau procesorul era supra incarcat si vechi, iar astfel membrii te vedeau la o rezolutie slaba pe site-uri sau te vedeau sacadat, aveai o conexiune proasta la net, lumini videochat slabe si lista aceasta poate continua la nesfarsit. Sunt mii de detalii de care un studio cu adevarat bun trebuie sa tina cont, iar unul dintre cele mai importante se refera la aparatura videochat.

“Hocus-pocus” nu functioneaza in videochat

Din ce in ce mai multe tinere sunt dispuse sa faca videochat. Vor sa fie independente financiar si sa nu se mai uite in portofel de fiecare data cand vor sa cumpere ceva. Daca si tu iti doresti sa duci o viata buna, nu accepta oferta oricarui studio de videochat care iti promite „marea cu sarea”.

 

Printre detaliile care fac diferenta intre un studio de videochat serios si cel mai bun studio de videochat din Bucuresti se numara suportul tehnic, calculatoarele folosite si aparatura videochat.

 

La Kendra, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium, te vei bucura de cele mai bune conditii. Logistica este de ultima generatie pentru a reda cat mai bine sunetul si imaginea.

Calculatoare videochat

Calculatoare videochat

Calculatoarele sunt schimbate anual, asa ca avem ultima generație de procesoare i7, camere video videochat performante PTZ, C920 si BCC si becuri de calitate ridicata.

 

Atunci cand vorbim despre calculatoare videochat, este foarte important ca procesoarele sa fie performante si compatibile cu restul componentelor. Daca nu se folosesc modele 100% compatibile, vor exista nenumarate erori care pot duce la pierderea calitatii streamingului si implicit la mai putini bani facuti pe site-urile de videochat. La Kendra, facem teste mereu si ne asiguram ca folosim cea mai buna aparatura videochat.

Lumini Videochat

Lumini Videochat

Daca luminile videochat nu sunt puse in unghiurile potrivite si nu sunt calculate in functie de fiecare camera in parte, membri tai te vor vedea la o calitate scazuta, iar astfel incasarile tale vor fi mai mici. La Kendra, folosim lumini videochat led de ultima generatie care te vor pune intr-o postura buna online si te vor ajuta sa arati ca si cum ai fi intr-un studio foto. Becurile e27 clasice sunt de domeniul trecutului. Folosim becuri led compatibile cu frecventele camerelor video.

 

In plus, beneficiezi de suport tehnic pe toata durata colaborarii cu noi. Fie ca vrei sa iti faci setarile la camera web sau te confrunti cu diverse probleme tehnice, suntem pregatiti sa le rezolvam instant. Este normal ca astfel de lucruri sa se intample, insa ele nu trebuie sa te preocupe pe tine. Tu trebuie sa te concentrezi pe activitatea de model de videochat, iar grijile de natura tehnica si aparatura videochat raman in seama noastra.

Atunci cand cauti un studio de videochat profesionist, este important sa te ghidezi dupa experienta si profesionalismul de care da dovada.

 

Mergi la sigur! Alege cel mai bun studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium!

Aplică la Kendra