Aplicarea tușului – Trucuri pentru un machiaj de efect!

Scris de miruna

Categorii:

Aplicarea tușului – Trucuri pentru un machiaj de efect!, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=6)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
     4 => 
      array (size=4)
       ...
     5 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

1. De ce aleg femeile acest tip de machiaj

Femeile au experimentat ani la rând diferite produse de machiaj și diverse metode care să le scoată în evidență trăsăturile feței. Acest tip de make-up este preferat de multe doamne și domnișoare, deoarece le accentuează privirea, făcând genele să pară mai dese și atrăgând atenția asupra ochilor și a formei acestora. De asemenea, tușul este folosit adesea și de către modelele de videochat, care, pentru a câștiga mai mulți bani și cât mai multe aprecieri, apelează la acest truc.

1.1. Tipuri de tuș de ochi

În funcție de efectul pe care dorești să îl obții și de ceea ce îți este mai ușor să folosești, alege tipul de tuș potrivit pentru tine. Acesta este de două feluri, lichid și cu pensulă. Cel din urmă este mai popular, fiind mult mai ușor de aplicat. Cel lichid, însă, se aplică mai greu, așa că trebuie să ai dexteritate și să nu îți tremure mâna atunci când trasezi liniile fine.

1.2. Greșeli pe care trebuie să le eviți la aplicarea tușului

Atunci când aplici tușul, încearcă să nu tragi de pielea din zona ochilor, alungindu-i. Aceasta este cea mai comună greșeală, pe care foarte multă lume o face la început. Atunci când trasezi linia și apoi dai drumul pielii, tușul, nefiind încă uscat, se poate întinde sau poate strica forma inițială a acesteia. Dacă vrei ca rezultatul final să fie perfect și să fii sigură că tușul este aplicat corect, atunci încearcă să eviți să te machiezi cu ochii închiși. Poți trasa linia de tuș ținând ochii deschiși și, în felul acesta, vei observa mult mai ușor dacă ceva nu este în regulă și vei putea remedia situația.

2. Aplicarea tușului

Aplicarea tușului îți schimbă complet aspectul, scotându-ți ochii în evidență și oferindu-ți un look mai sexy. Încercarea de a obține acest machiaj impecabil poate părea imposibilă câteodată, însă, cu puțin exercițiu, poți deprinde și tu această artă.

2.1. Cum să aplici tușul în funcție de forma ochilor

Dacă ochii tăi au o formă puțin alungită, atunci începe prin a desena o linie subțire de la baza ochiului către punctul opus. Următorul pas este să creezi o codiță scurtă la capăt, pe care să o poți uni apoi cu restul liniei, după ce o umpli. 

Dacă, în schimb, ochii tăi sunt rotunzi și îți dorești să îi alungești, atunci metoda perfectă pentru tine este să pornești cu o linie subțire de la jumătatea ochiului în partea de sus și să continui, realizând o codiță pe care să o finalizezi cu o linie până la jumătatea ochiului în partea de jos. Poți încerca diferite variante pentru aplicarea tușului și să alegi să o folosești pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

2.2. Trucuri de aplicare a tușului pentru începători

Dacă nu ți-ai mai aplicat tuș până acum, este posibil să ți se pară dificil la început, mai ales dacă ai ales unul lichid. Pentru a realiza mai ușor aplicarea și pentru a evita să îți tremure mâna, sprijină degetul mic de obraz în timp ce ții aplicatorul. Înainte de a aplica tușul, încearcă să folosești întotdeauna o bază pentru machiaj. În felul acesta, va rezista mai mult timp pe pleoape. Dacă, de exemplu, ești model de videochat și nu ai încercat încă acest tip de make-up, este timpul să o faci. Tușul este recomandat de make-up artiștii din întreaga lume, pentru că scoate în evidență trăsăturilor feței.

 

Aplicarea tușului este metoda perfectă pentru a obține un look chic și atragator. Indiferent de ținuta pe care o porți, acest tip de make-up va aduce întotdeauna un plus aspectului tău. Chiar dacă, la început, poate părea dificil de realizat, cu timpul vei deveni expertă. Ai nevoie doar de puțină practică pentru a realiza un machiaj de efect.

 

Sursa foto: pexels.com/ro

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!