Arta seducției: reguli și tehnici

Scris de miruna

Categorii:

Arta seducției: reguli și tehnici, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Ce este arta seducției? Nu ne referim despre cartea populară a lui Robert Greene, ci despre experiențe adevărate, despre cum îți poți folosi tu puterea ca să influențezi alte persoane să te privească din ce în ce mai mult cu alți ochi. Într-un mod pozitiv, bineînțeles.

 

Seducția este folosită în majoritatea domeniilor, de la politică, relații, afaceri până la videochat, însă poate diferi de la un caz la altul. Cu toții avem abilitatea de a atrage oameni, dar, în loc să fim conștienți de potențialul nostru, ne gândim la seducție ca la ceva mistic – un lucru pentru care unii oameni parcă se nasc cu un talent aparte, dar și care le lipsește altora.

 

În acest articol, vei afla că nu este un lucru imaginar. Seducția poate fi controlată, mai ales dacă știi cum.

1. Jocul seducției - care sunt personajele?

De cele mai multe ori, seducția nu începe cu o manevră evidentă și strategică. Dacă ar fi așa, oamenii ar deveni suspicioși și nu s-ar mai lăsa purtați de val. 

Adevărata artă a seducției începe cu personalitatea ta, cu modul în care te comporți și reușești să atragi oamenii doar prin felul tău de a fi.

 

Imediat ce oamenii sunt hipnotizați de caracterul tău seducător, „victimele” tale nici nu vor observa când îi vei „hipnotiza” exact așa cum îți dorești.

 

Dacă ne luăm după autorul Robert Green, există nouă tipuri de seducători. Ți le prezentăm mai jos, iar, dacă le vei studia puțin, sigur îți vei recunoaște stilul într-una din aceste categorii sau poate într-o combinație:

 

 • Sirena: ca femeie, poți îndeplini fanteziile oricărui bărbat: fără inhibiții, promiscuă, un simbol al plăcerii, unică și punând un accent aparte pe aspect;

 

 • Desfrânatul: ca bărbat, poți deveni un rebel care înnebunește femeile prin oferirea de atenție, apreciere și sentimentul că ai face orice pentru ele, astfel, fiind dorit de multe domnișoare sau doamne, mai ales de cele timide;

 

 • Iubirea ideală: reprezintă o persoană care se întâlnește mai rar, punând în centru cealaltă persoană, pentru care ar face absolut orice, care se dăruiește cu totul și care încearcă să vindece cumva inima frântă a celorlalți;

 

 • Dandy: majoritatea suntem blocați în niște roluri în care suntem forțați de societate; dar Dandy refuză să se conformeze, ne arată cum este să fii cu adevărat liber, deoarece își creează propria imagine, fără să asculte de nimeni, fiind atât masculini, cât și femini în ceea ce privește felul de a fi, chiar dacă sunt bărbați din punct de vedere anatomic;

 

 • Natural: idealul nostru este deseori copilăria; tipologia Natural ne amintește de cum eram în trecut – onești, spontani și jucăuși – și tocmai din acest motiv ni se pare atrăgător;

 

 • Cochet: persoanele care se încadrează în această categorie sunt maeștri ai tehnicii „momește și schimbă”. Aceștia ne dau speranță și apoi ne refuză constant, lucru care îi face, culmea, din ce în ce mai atrăgători, tocmai pentru că incită la un fel de concurs privitor la stabilirea unei relații cu acești cuceritori;

 

 • Fermecător: unele trăsături radiază de la interior spre exterior, precum încrederea, bucuria și sexualitatea. Atunci când o persoană are clar o aură intensă la exterior, dar nu pare interesată de noi, nu ne putem abține să nu fim atrași. Fermecătorii au încredere în forțele proprii, sunt subtili, foarte sociabili și parcă hipnotizează pe toată lumea;

 

 • Carismatic: reprezintă persoana care are o energie sexuală destul de evidentă, cu un sens al umorului dezvoltat, care se face plăcut foarte rapid, fiind și un iubitor în a-și asuma riscuri prin doza mare de curaj de care dă dovadă. Poate avea o personalitate duală, având caracteristici care se contrazic una pe cealaltă, ceea ce aduce o doză de mister;

 

 • Steaua: stârnește curiozitatea, este narcisist, poate părea ușor de citit, însă lasă loc de interpretări și este misterios.

2. Regulile seducției: află care sunt tainele acestei arte

Așa cum s-a menționat mai sus, seducția poate fi aplicată aproape peste tot, de la întâlniri de afaceri, la ieșiri romantice. Dar, dacă vrei să ai succes, este important să urmezi regulile prezentate mai jos. 

 

 1. Nu manipula

 

Atât femeile, cât și bărbații, urăsc să fie manipulați. În special, dacă vrei să ai o relație romantică cu persoana respectivă, nu vrei să îi dai de înțeles că tu crezi că este ușor de „fraierit”. 

 

 1. Fii independentă

 

Nimănui nu îi place o persoană care este prea atașată chiar de la început. Bărbații, în special, nu apreciază femeile care vor să îi controleze. Dacă îi dictezi ce să facă, cel mai probabil, îi vei aminti de mama lui și de o anumită doză de autoritate și sigur nu își dorește o relația cu persoana care l-a născut.

 

Nu fi tipul de om care așteaptă lângă telefon să fie sunat sau care trimite zeci de mesaje. Mai bine găsește alte preocupări și hobby-uri, pe care i le poți împărtăși atunci când conversați ca să îi stârnești interesul.

 

 1. Fii tu însăți

 

Dacă joci un rol cu persoana cu care te vezi, nu vei ști niciodată dacă îi pasă de tine sau de personajul pe care l-ai creat. În cazul în care îți dorești o relație intimă, trebuie să fii deschisă și disponibilă pe plan emoțional.

 

E adevărat că, atunci când ești vulnerabilă, te expui unui risc, dar știi vorba aia: „nu riști, nu câștigi”.

 

 1. Pune-ți telefonul pe silent

 

Pentru orice tip de întâlnire, față în față sau online, este important să îi acorzi toată atenția ta interlocutorului. Acesta nu trebuie să simtă că ești distrasă de telefon sau de orice altceva, e posibil chiar să se simtă insultat.

 

Cel mai bine este să lași impresia potrivită, că ești interesată chiar de cel mai mic detaliu pe care ți-l spune bărbatul respectiv. Acesta se va simți important și va dori să te revadă și pe viitor.

 

 1. Fii spontană

 

Dacă vrei să fii seducătoare, e musai să fii jucăușă și să te distrezi. Acest lucru îi va da de înțeles bărbatului respectiv că așa ești tu cu adevărat, o persoană plină de energie, care vrea să profite de orice moment.

 

Mai mult, o atitudine jucăușă este un mod de flirta mai inocent, fără să fie deloc agresiv, pe care orice tip o va aprecia.

 

 1. Fii amuzantă

 

A fi o persoană amuzantă nu înseamnă să înveți bancuri pe de rost și apoi să le reciți oricui ai ocazia, ci, mai degrabă, să îți dezvolți simțul umorului ca parte din personalitate. Fă glume legate de context atunci când simți nevoia și nu te supăra atunci când bărbații fac și ei același lucru. 

 

 1. Creează o legătură personală

 

Acest lucru este valabil mai ales în videochat și te va ajuta să ai clienți fideli care vor plăti mult doar ca să petreacă timp alături de tine. De cele mai multe ori, bărbații își doresc să fie ascultați, să simtă că sunt înțeleși. Acest lucru este valabil și în viața personală.

 

Încearcă să pornești de la întrebări generale și apoi, încet-încet, să ajungi la cele intime, cu ajutorul cărora îl vei cunoaște mai bine și vei reuși să îl faci să se simtă extraordinar alături de tine. Găsește lucruri în comun ca să aveți mereu subiect de discuție.

 

 1. Relaxează-te

 

Ca să poți seduce bărbații cu succes, este important să fii cât mai relaxată. Dacă nu ești stresată, vei comunica mai deschis, discursul va fi mai autentic și îi vei ajuta și pe ei să se simtă bine cu tine, să uite de problemele din viața lor.

 

Ca să nu fii stresată, trebuie să dormi îndeajuns, astfel încât să fii mereu odihnită, să adopți un stil de viață sănătos, care să îți dea energie și, desigur, să faci mișcare, așa încât creierul tău să elibereze dopamina, hormon responsabil cu starea de fericire.

 

 1. Fii o bună ascultătoare

 

Înainte să începi să povestești despre viața ta, mai bine permite-i bărbatului să îți spună câteva lucruri despre el. Oamenilor le place să vorbească despre ei și să îți descrie cine sunt.

 

Trebuie să îți amintești mereu că încrederea este bazată pe experiență. Astfel, ai grijă ce spui la început. Mai bine vorbește despre lucruri generale, nu da detalii din viața ta intimă, mai ales dacă te-ai angajat ca  model de videochat sau ai responsabilități foarte mari la locul de muncă, ce implică lucruri pe care nu trebuie să le știe și alte persoane.

 

 1. Ai grijă de igiena ta

 

Atracția începe de la prima vedere, deci trebuie să ai o înfățișare plăcută ca să poți seduce oameni. Nu înseamnă că trebuie să îți faci operații estetice (doar dacă îți dorești), ci să ai o mare atenție la detalii: machiaj bine aplicat, păr aranjat, unghii făcute și haine potrivite pentru corpul tău.

 

 1. Ai grijă la limbajul non-verbal

 

Sunt două moduri prin care putem comunica cu o persoană: prin limbajul verbal sau prin cel non-verbal, prin gesturi, prin modul în care ne mișcăm corpul. Seducția prin limbajul trupului este și ea o parte a acestei arte. Astfel, poți flirta prin mișcări, atingeri ușoare sau poziționarea corpului spre persoana de care ești atrasă. Nu sta cu mâinile încrucișate sau aplecată de spate, deoarece aceste mișcări denotă că nu ai încrede în tine sau că nu îți place de cel sau cea cu care porți o conversație.

 

Fiecare sfat de mai sus nu reprezintă o lege, însă seducția poate începe de la câteva aspecte importante și de efect.

3. Tehnici de seducție: 13 lecții pe care trebuie să le înveți

Fiecare are un mod unic prin care seduce oamenii. E aproape ca o semnătură, alcătuită din diferite tehnici care îi determină pe oameni să te placă. Dacă vrei să devii mai bună la arta seducției, ți-am pregătit câteva secrete și tehnici pe care le poți integra în „jocul” tău, importante pentru toate femeile:

 

 1. Pune întrebări

 

Poate nu pare seducător să pui întrebări, dar când le alegi pe cele potrivite, vei avea succes. Dacă depui efortul să cunoști persoana respectivă, aceștia vor aprecia și vor fi mai receptivi la atitudinea ta seducătoare.

 

 1. Zâmbește des

 

O persoană care zâmbește pare instant mai deschisă și prietenoasă. Încearcă să zâmbești cât mai mult în timpul unei conversații ca să menții o atmosferă predispusă la distracție. Ai grijă să faci acest lucru și cu ochii, altfel totul va părea fals.

 

 1. Râzi la glumele lui

 

De cele mai multe ori, bărbații cred că femeile sunt mai atrăgătoare dacă sunt amuzante. Din acest motiv, este important să râzi la glumele pe care le face, chiar dacă nu sunt cele mai amuzante.

 

 1. Atinge ușor interlocutorul

 

Aceste atingeri ar trebui să fie inocente, non-invazive, așa că nu îl atinge direct pe corp într-un mod agresiv. Poți încerca să îl atingi ușor pe umăr atunci când râzi, astfel încât să pară cât mai natural. Cu cât există mai multe astfel de mici atingeri, cu atât mai intimă va deveni relația voastră și bărbatul se va simți mai confortabil.

 

 1. Apropie-te

 

Dacă vrei să creezi o atmosferă intimă, poți să încerci să te apropii subtil în timp ce conversați. Trebuie să faci asta într-un mod cât mai natural, fără să fii observată. Poate atunci când râzi să îți muți ușor corpul către persoana de care ești interesată. 

 

 1. Vorbește încet

 

Atunci când vorbești lent și încet, totul pare mai romantic. Când vorbești cu un volum mai scăzut, inconștient, el trebuie să se apropie ca să audă ce spui, ceea ce face ca spațiul dintre voi este foarte mic, ceea ce duce și la o legătură mai intimă.

 

 1. Mușcă-ți buze

 

Nu le mușca tare ca să îți rămână urme sau să îți dea sângele. Este una din cele mai cunoscute și rapide tehnici de seducție: trebuie doar să îți lingi și muști buzele subtil. Când bărbatul va vedea asta, își va dori inconștient să o facă și el. În plus, îl poți face să priceapă faptul că ești atrasă de el și că nu te sfiești să îi arăți.

 

 1. Apleacă-ți capul atunci când vorbești

 

Dacă vrei să transmiți o atitudine sexy, poți face asta cu ajutorul corpului. Apleacă-te ușor spre ales și șoptește-i ceva atrăgător la ureche. Acest lucru îți va permite să te apropii de el fără să pară ciudat.

 

 1. Lasă-i să te prindă în timp ce îi analizezi corpul

 

Știi această tehnică, pentru că, probabil, ai fost victima acesteia de multe ori pe stradă. Dar asta nu înseamnă că nu o poți folosi în avantajul tău. După ce ai câștigat încrederea bărbatului respectiv, îi poți analiza în voie, ca ei să își dea seama că tu crezi că sunt atrăgători.

 

 1. Fii atentă doar la interlocutor

 

Atunci când vorbești cu un bărbat pe care vrei să îl seduci, uită-te doar la el și dă din cap ușor la intervale de timp aleatorii, ca să îi dai de înțeles că îl asculți. Nu te uita prin încăpere sau după alte persoane, pentru că este nepoliticos și arată o lipsă totală de interes.

 

 1. Păstrează contactul vizual

 

Dacă în alte situații contactul vizual prelungit ar fi ciudat, atunci când vrei să seduci pe cineva, este exact ce ai nevoie. Atunci când flirtezi sau îi faci un compliment, este important să te uiți direct în ochii lui.

 

 1. Atinge-ți buzele

 

Când vrei să seduci pe cineva trebuie să îl ajuți să se concentreze pe ceva senzual, în acest caz, buzele tale. Poți face asta dacă îți sprijini capul în mâini sau atunci când îți aranjezi părul.

 

 1. Zâmbește și apoi uită-te în altă parte

 

Aceasta este o altă tehnică cunoscută pentru a seduce, deoarece îi arată persoanei respective cât de mult o placi și cât de afectată pozitiv ești de prezența ei. Este important să îi zâmbești și apoi să te uiți într-o parte, ca și cum ai fi rușinată de ce ai făcut.

 

Aceste secrete sunt cunoscute și de modelele de videochat, unde se folosesc cu precădere reguli și tehnici din arta seducției. Sunt niște trucuri sigure pentru a face persoanele din jur să se simtă atrase de tine.

 

Seducția nu este ceva mistic, ci o putere pe care o avem fiecare dintre noi, dar trebuie să înveți să o controlezi. Cu ajutorul unor tehnici bine alese, care să se potrivească personalității tale, vei reuși să cucerești orice bărbat.

 

Sursă foto: Shutterstock.com, Pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!