BANI PE NET: Cum sa faci un venit rapid si sigur in mediul online?

Scris de miruna

Categorii:

BANI PE NET: Cum sa faci un venit rapid si sigur in mediul online?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

In ultimii ani, tehnologia a evoluat extrem de tare, fapt ce a dus la extinderea numeroaselor domenii de activitate ce isi au ramurile si in online. Asadar, studiile arata cifre uimitoare. Utilizatorii de internet activi, ce folosesc platforme de social media, insumeaza un numar de aproximativ 3,4 miliarde. In timp ce populatia globului este de aproximativ 7,7 miliarde de persoane, cele ce au acces la cea mai folosita metoda de informare si divertisment prezentau in anul 2019 un numar de peste 4,3 miliarde de indivizi.

 

Mai mult de jumatate din populatie utilizeaza internetul, asadar, exista numeroase joburi ce isi exercita activitatea in mediul online, iar banii ce vin din acest segment nu sunt deloc putini. Astfel, in cazul in care vrei sa stii cum poti face un venit in acest mod, articolul ce urmeaza este pregatit sa iti arate cateva metode si sfaturi prielnice pentru ca acest lucru sa fie unul usor si mai ales, garantat.

 

 

1. Ce este Internetul?

In anul 1965, Agentia pentru Proiecte de Cercetare Inaintate de Aparare din Statele Unite ale Americii creaza prima retea de internet.

Numele a fost ales din combinarea a doua cuvinte, si anume, interconnected (interconectat) si network (retea), iar, astfel, a luat nastere termenul cunoscut la nivel global de “internet”.

 

Serviciile oferite de sigura sursa al acestui serviciu din lume sunt diverse, iar extinderea ei se realizeaza permanent. ARPAnet, reteaua initiala, sufera modificari de care se bucura numeroase persoane la nivel global. Aplicatiile dezvoltate pe baza acesteia afiseaza numeroase informatii, care sunt stocate sub diferite forme, precum imagini, text sau sunete. Comunicare la distanta este posibila cu ajutorul internetului, la fel si videocall-urile, vanzarile, jocurile si numeroase alte activitati pe care le poti intreprinde in mediul online.

 

Tocmai datorita acestor numeroase aplicatii si, mai ales, a utilizarii lor, in mediul online, banii sunt o sursa continua de venit, atat pentru cei ce au generat aceste functii, cat si pentru cei ce isi doresc sa produca bani din interactiunea cu acest mediu.

 

Dezvoltarea diferitelor joburi din mediul online este in plina evolutie, iar sumele de bani ce provin din acest segment sunt variate. In functie de munca aleasa, poti castiga sunt mai mari sau mai mici. Desigur, acestea variaza si in functie de implicarea fiecarei persoane si de perseverenta de care da dovada. Astfel, alegand domeniul de interes potrivit tie, poti obtine sume frumusele.

 

Tocmai datorita faptului ca viata noastra se desfasara din ce in ce mai mult in mediul online, iar fiecare persoana ce detine un smartphone cu acces la internet utilizeaza numeroase aplicatii care pot oricand sa reprezinte o forma de unde sa provina bani, dezvoltarea tehnologiei in ceea ce priveste informatia si accesul la ea evolueza semnificativ si rapid.

 

La fel ca in orice domeniu de activitate, si internetul prezinta pericole, accesul fiind unul simplu si usor de realizat, accesibil, fapt ce atrage dupa sine consecinte negative. Corectitudinea informatiilor nu poate fi verificata si garantata utilizatorilor din mediul online, asadar, datele prezente aici trebuie trecute prin filtrul personal de gandire, iar daca o afirmatie pare eronata sau ridica un gram de suspiciune, verific-o din cel putin trei alte surse diferite.

Scopul Internetului – Probabil numeroase persoane se intreaba care este, de fapt, scopul Internetului si care este motivul pentru care acesta face parte din viata noastra. Asa ca, iata cateva dintre cele mai importante si mai des utilizate motive pentru care persoanele il utilizeaza:

 • Comunicare la distanta, atat nationala, cat si internationala
 • Cautarea informatiilor cu privire la subiectele de interes
 • Achitarea facturilor, realizarea programarilor direct online
 • Vizionarea filmelor, videoclipurilor sau ascultarea melodiilor preferate – orice tine de divertisment
 • Alegerea si finalizarea unor comenzi de produse sau chiar servicii
 • Crearea si distribuirea de continut

 

            Ocupand foarte mult timp din vietile noastre, in lumea virtuala sunt prezente zilnic miliarde de oameni care isi desfasoara activitatile ce tin de serviciul lor sau, pur si simplu, pentru a se relaxa, dand scroll pe Facebook, Instagram ori alte aplicatii si site-uri. Tocmai datorita prezentei constante in mediul onlice, beneficiile materiale ce vin din lumea virtuala sunt reale, iar existenta diferitelor firme ce isi desfasoara activitatea aici este posibila prin utilizarea retelei de persoane interesate de serviciile oferite de companiile prezente pe net.

2. Cele mai bune metode: cum sa faci bani pe net sigur, usor si fara investitii

Banii reali ce se pot face cu ajutorul Internetului sunt vazuti ca fiind un lucru perfect normal. Munca fizica nu face parte din acest segment de piata, dar, cu toate acestea, sumele continua sa vina, transformandu-se in bani reali.

 

            In ceea ce priveste metodele cele mai des utilizate de a face bani, oamenii au decurs la cele mai inovative idei, care sa dea si randament, indiferent de perioada de timp, anotimp sau alti factori externi ce pot influenta in vreun fel economia unei tari.

 

            Asadar, iata patru dintre cele mai des utilizate metode de a face bani pe internet de catre persoane, in functie de varsta sau sexul lor:

 

 • Youtube – Internetul, in ultimii ani, s-a suprapopulat de vloggeri. Sumele de bani pe care acestia le obtin din videoclipuri difera in functie de vizualizari, reclamele pe care le lasa sa ruleze pe masura ce continutul lor este vazut si alte cateva detalii.

Tot ce trebuie sa stii este ca, in cazul in care vrei sa te apuci de YouTube si iti doresti sa iti faci un canal, unde sa postezi vloguri, este foarte important ca tot ce promovezi, mai exact continutul videoclipurilor pe care le incarci acolo, trebuie sa fie cat mai original si atragator. Clipurile amuzante si atragatoare intotdeauna vor primi atentie si vor intra in trending. Ce este acesta? Ei bine, topul celor mai vizionate, comentate si, mai ales, distribuite vieoclipuri de pe aceasta platforma intra imediat in aceasta categorie. Astfel, pentru a ajunge cat mai sus, trebuie sa ai cat mai multi urmaritori, mai exact abonati, la canalul tau, lucru ce nu este chiar atat de usor de obtinut pe cat pare.

Continutul tau trebuie sa atraga constant oameni carora sa le placa munca ta. Munca unui vlogger nu este deloc usoara. Acesta trebuie sa cunoasca tehnici de montare si editare video, sa aiba aparate cat mai bune pentru a realiza videoclipurile si, mai ales, sunetul. Efectele vizuale sunt si ele un detaliu important, fapt ce va determina clipul sa arate cat mai bine.

 

 • Facebook, Instagram – Oamenilor “faimosi” prezenti pe aceste retele de social-media le place sa li se spuna “creatori de continut”. Multi dintre noi cunoastem termenul sub forma de “influencer”. Acestia se bucura atat de notorietate nationala, cat si internationala, dar si de sume frumoase de bani ce provin din promovarea diferitelor produse ori campanii pe paginile lor de social media, pline cu urmaritori. Aceasta reclama este relevanta pentru oamenii ce urmaresc aceste persoane, deoarece este formata deja o relatie bazata pe incredere.

Nici munca unui astfel de individ nu este una usoara, din punctul lor de vedere. Imaginatia trebuie sa fie mereu prezenta in momentul in care se doreste promovarea unui nou brand, produs sau campanie, fie ca sunt postate direct pe pagina lor, fie ca este vorba despre postarea lor pe story.

 

 • Sondaje de opinie – Fiind o tehnica foarte usoara de a primi bani din sondaje de opinie, conceptul nu este deloc unul neobisnuit.

Companiile au mare nevoie de opiniile oamenilor cu privire la diferite subiecte sau produse ce sunt descrise in aceste sondaje. Fiind considerat un instrument clasic de masurare, raspunsurile oferite trebuie sa fie cat mai corecte sau mai aproape de adevar.

 

 • Videochat – Acesta nu mai reprezinta de mult timp un subiect tabuu, din contra este prezent in numeroase reclame in mediul online. Conform BBC, Romania este capitala mondiala a videochat-ului.

In anul 2018, videochat-ul din Romania producea peste 100 de milioane de euro, fiind cunoscut faptul ca modelele castiga sume fabuloase. Acesta este un subiect destul de controversat, iar femeile ce practica acest tip de job se lovesc de diferite etichete puse de oameni ce considera imoral acest lucru.

 

Asadar, iata cateva motive care sparg miturile despre videochat si modele lui:

 

 • Interactiunea virtuala dintre doi oameni aflati in parti diferite ale lumii cu ajutorul unei camere web nu este o forma de prostitutie. Contactul fizic intre cele doua persoane nu exista, iar, astfel, legalitatea este confirmata de Legea 196/2003, revizuita si republicata in 2004 (nr. 496/2004);
 • Videochat-ul are o ramura ce se afla sub denumirea de “non-adult”, lucru ce inseamna ca modelele ce practica aceasta subcategorie nu sunt nevoite sa renunte la haine;
 • Nivelul de trai oferit de sumele obtinute in urma videochat-ului este unul la care multe persoane viseaza;
 • Companiile mari de videochat respecta modelele, iar, astfel, acestea nu vor fi nevoite sa foloseasca jucarii sexuale ori diverse obiecte;
 • Promovarea comunicarii si socializarii in defavoarea expunerii sexuale este un atuu pentru un model de videochat, astfel, ea reusind cu ajutorul vorbelor sa obtina mult mai multe beneficii decat fara haine;
 • Aspectul fizic nu este neaparat un aspect de care sa se tina cont in companiile de videochat, ci mai mult un bonus. In cazul in care te privepi la comunicare si poti provoca intelectual, nu ar trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste infatisarea ta.
 • Increderea in sine este un lucru ce se vrea promovat de studiourile de videochat, iar acest lucru pare ca functioneaza din ce in ce mai bine. Numeroase femei sunt de acord cu transparenta de a participa in reclame de promovare ale companiile din care acestea fac parte, iar acest lucru nu poate decat sa atraga potentiale modele.
 • In cazul in care te atrage o cariera in videochat si te informezi cu privire la toate noutatile din acest domeniu, angajarea ca model de videochat va fi mai usoara, stiind deja detaliile necesare.

 

3. Sfaturi pentru a face bani pe net

Desigur, pentru a putea face bani din cele prezentate mai sus, trebuie sa ai anumite calitati. Acestea nu sunt de domeniul fantasticului, iar fiecare persoana poate capata pe parcursul experientei. Primul lucru important in momentul in care vrei sa te apuci e facut bani pe net este sa te documentezi in ceea ce priveste domeniul de interes. Astfel, vei vedea ce fel de caracter se promoveaza, care sunt calitatile persoanei de referinta pe care ai ales-o si munca pe care aceasta o depune. In momentul in care iti sunt cunoscute toate detaliile utile tie, poti sa te apuci treptat de cladirea unei cariere in online.

 

            Pe langa toate acestea, iata care sunt cele mai des intalnite calitati comune are oamenilor de pe retelele sociale care se bucura de venituri reale provenite din internet:

 

 • Radbarea – banii nu vor veni imediat, iar odata cu trecerea timpului, cu siguranta vei ajunge cat mai bun in domeniu;
 • Perseverenta – intotdeauna trebuie sa tintesti cat mai sus si sa nu te multumesti cu putin;
 • Originalitate – cu cat continutul creat este mai original, cu atat lumea va fi atrasa de el. Din moment ce stilul tau este unic si, mai ales, abordarea este creativa si originala, oamenii vor fi interesati de lucrurile pe care tu le faci;
 • Carisma – este un aspect fara de care persoanele din media nu ar putea functiona, fiind o calitate in plus;
 • Incredere in sine – acest lucru reiese din modul de transmitere al informatiilor de catre cel sau cea ce creeaza continut sau este model la o companie de videochat, fiind un bonus, desigur;
 • Dedicare – cautarea informatiilor pentru a fi cat mai la moda si in trend cu tot ce este nou tine foarte mult de dedicarea ta. Daca vrei sa te apuci de vlog sau vrei sa fii un influencer cat mai cunoscut, dedicarea este cheia pentru atragerea unui numar cat mai mare de urmaritori.

 

            In momentul in care iti doresti ceva cu adevarat, indiferent de cat de greu este, trebuie sa dai dovada de implicare si dedicare. Originalitatea este un bonus, pentru ca oamenii sa fie atrasi de lucrurile facute de tine. In cazul in care stii ca petreci foarte mult timp online si vrei sa faci si bani din asta, poti selecta una sau mai multe din metodele prezentate in acest articol, ceea ce este util pentru tine si, mai ales, ce se muleaza perfect pe caracterul sau viata ta personala.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!