Beneficii studio videochat Kendra

Devino cea mai buna versiune a ta in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania!

Femeile au de mii de ani grija de imaginea lor. Probabil ca exemplul care ne vine multora dintre noi in minte este Cleopatra si extravagantele sale. Mereu cu un machiaj impecabil, îmbracata in haine spectaculoase si accesorizata cu bijuterii scumpe, a ramas in istorie ca un etalon de frumusete.

 

Vremurile au trecut, tehnologiile au evoluat, dar dragostea femeilor pentru frumos a ramas neschimbata.

 

Cu toate acestea, este foarte greu sa tii pasul mereu cu cele mai noi trenduri, sa ai mereu cosmeticele pe care ti le dorești, sa mergi la salon mai des sau sa iti faci operatiile estetice de care ai nevoie pentru un plus de incredere

 

De cate ori nu ai intrat pe Instagram si te-ai gandit cat de bine ar arata pozele tale daca ai avea mai multi bani?

Orice femeie isi doreste sa-si indeplineasca extravagantele, dar cum sa imparti un salariu minim pe economie intre nevoi si dorinte?

Echipa Kendra e alaturi de tine

<h2>Echipa Kendra e alaturi de tine

Daca esti din Bucuresti si nu te temi de provocari, te asteptam la Kendra Studio. Ca model de videochat vei putea sa ai tot ceea ce iti doresti intr-un timp foarte scurt. Probabil ca te-ai gandit deja la aceasta optiune, dar ti-a fost teama sa o si pui in practica?

 

Noi vom fi alaturi de tine si te vom ajuta sa castigi toti banii de care ai nevoie pentru a te simti o adevarata vedeta de cinema in fiecare zi!

Cine suntem

<h2>Cine suntem

Kendra este unul dintre cele mai moderne studiouri de videochat din Bucuresti si cel mai mare pe site-uri freemium. Suntem o echipa de femei tinere, ambitioase, cu o viziune proaspata, diferita de cea a nenumaratelor studiouri care bombardeaza fetele cu oferte incredibile… dar realizabile?

 

Ne dorim ca tu să te auto-descoperi și sa devii un magnet pentru bărbați. Vrem să ai încredere în tine și în experiența noastră – împreună vom forma o echipa imbatabila. Veniturile într-un studio de videochat cresc prin munca ta, dar și a tuturor celor care vor avea grijă să evoluezi în timp record.

Cei care vor contribui la construirea branding-ului tau personal sunt:

Traineri videochat dedicati, care-ti vor urmari fiecare pas si te vor ajuta sa evoluezi cat mai repede.

Psihologi care iti vor fi alături de fiecare data cand vei simti ca ai nevoie de sprijin moral si sfaturi de viata.

Fotografi si videografi profesionisti alaturi de care vei realiza cele mai sexy poze si videoclipuri pe care le vom folosi impreuna pentru promovarea ta ca model de videochat.

Make-up artisti si consilieri vestimentari care se vor asigura ca imaginea ta este mereu impecabila si ca vei arata delicios de fiecare data cand esti online.

Pe ce site-uri vei lucra

Pe ce site-uri vei lucra

Vei lucra atat pe site-uri free, cât și pe privat daca tu iti doresti in mod exclusiv asta.

Suntem un studio de videochat din Bucuresti cu o viziune larga, asa ca ne dorim sa exploram toate variantele pentru ca la final de luna sa fii multumita de castigurile tale.

Din experienta noastra iti putem spune ca un model care lucreaza pe mai multe site-uri este un model mai stabil din punct de vedere financiar.

Din site-urile cu pe care lucreaza Kendra Studio enumeram: Chaturbate, Mfc, Jasmin, Streamate, Cam4, Stripchat, Cams.

Hai la Kendra!

In doar cateva luni vei ajunge sa ai castiguri care sa-ti permita sa duci viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Daca te-am facut curioasa, te asteptam in vizita la cel mai modern si bun studio de videochat din Bucuresti. Modelele noastre au incasari medii cuprinse intre 3000 si 20000$ si sunt satisfacute de jobul lor. Te asteptam si pe tine alaturi de ele!

programeaza interviu