CARISMA- Ghid pentru femei de la A la Z

Scris de miruna

Categorii:

CARISMA- Ghid pentru femei de la A la Z, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

De cate ori ti s-a intamplat sa indragesti pe cineva chiar de la prima vedere, sa fii fascinat de ceea ce spune si sa simti ca este o persoana placuta, cu care ai putea petrece ore in sir, fara teama de a te plictisi? Daca ai trecut macar o data printr-o astfel de experienta, trebuie sa afli ca ai avut de-a face cu o persoana carismatica, ce are capacitatea de a se face placuta, fara prea mult efort, chiar si intr-un grup nou si mare de oameni.

 

Afla de la Kendra studio cele mai interesante informatii despre carisma.

1. Ce este carisma?

Carisma nu are o definite exacta, insa aceasta poate fi inteleasa precum farmecul personal, capacitatea de a te face placut oriunde mergi si nivelul de abordabilitate pe care il afisezi fata de persoanele din jur. Mai mult decat atat, miscarea carismatica poate fi considerata si capacitatea de a influenta oamenii din jur prin intermediul actiunilor sau a vorbelor tale in mod voluntar sau involuntar.

 

Cu alte cuvinte, carisma poate fi considerata rezultatul unor abilitati excelente de comunicare si de apropiere fata de cei din jur. Astfel, daca iti doresti sa devii o persoana carismatica, poti exersa aceasta calitate si o poti dezvolta in timp sau o poti imbunatati pe zi ce trece. 

 

Asadar, ce inseamna sa fii carismatic? Oamenii cu carisma atrag atentia, te pot incarca cu foarte multa energie pozitiva, ambitie si curaj si te pot motiva cu usurinta sa faci lucruri indraznete, de care te temeai in trecut.

2. Caracteristicile unei persoane carismatice

Stiai ca modelele de videochat, mai ales cele care castiga mult, sunt adesea persoane carismatice, deoarece, datorita acestei calitati, au capacitatea de a atrage cat mai multi clienti?

Este foarte probabil sa detii cateva trasaturi ale persoanelor de acest tip, iar pentru a te convinge de acest lucru, citeste in continuare caracteristicilor oamenilor care detin aceasta calitate, foarte dorita de oamenii din intreaga lume.

 

 • Emana bucurie

 

Oamenii pozitivi sunt cei care au cei mai multi prieteni, contacte, cei care leaga cu usurinta noi legaturi amiabile, deoarece toti indivizii isi doresc in apropierea lor persoane vesele, zambitoare, cu multa pofta de viata, care vad intotdeauna partea plina a paharului. Optimismul atrage precum un magnet, deoarece, prin intermediul unei gandiri de acest fel, reusesti sa te detensionezi de la foarte multe lucruri neplacute, sa te destresezi si sa treci cu usurinta peste dificultatile vietii.

 

Asadar, primul lucru care poate fi observat repede la oamenii carismatici este gandirea pozitiva si bucuria purtata mereu pe chip. 

 

 • Inspira incredere

 

Ai observat ca oamenii cu carisma au foarte multa incredere in ei si in posibilitatile si sansele care le ies in cale? Acest tip de oameni au foarte multa credinta in propria persoana, in cunostintele si valoarea lor, motiv pentru care nesigurantele nu fac parte din vietile lor.

 

 • Sunt convingatori

 

Carisma unui om iese in evidenta mai ales in momentul in care acea persoana crede cu tarie intr-un anumit lucru. In momentul in care oamenii ce au aceasta calitate cred in ceva cu putere, acestia nu ezita sa impartaseasca si cu ceilalti opiniile si parerile lor. De aceea, de foarte multe ori, se intampla ca aceste persoane sa fie considerate o influenta pentru cei din jur, deoarece sunt curiosi despre tot ceea ce ii inconjoara, pun intrebari si nu ezita sa-i invete si pe ceilalti ceea ce stiu ei.

 

 • Sunt empatici

 

Oamenii carismatici stau si te asculta, iti inteleg problemele si incearca de fiecare data sa se puna in locul tau, doar pentru a-ti oferi sprijin. Acestia sunt foarte empatici, au grija de semenii lor si incearca oricand sa vina in ajutor ori cu o vorba buna, un gand pozitiv, ori printr-o actiune fizica, atunci cand pot.

 

Mai mult decat atat, in momentul in care simt ca au langa ei persoane triste, dezamagite, nostalgice, incearca sa aduca zambetul pe buze tuturor, prin intermediul unei glume, a incurajarilor sau a sfaturilor legate de ceea ce ii supara. 

 

Acum ca ai aflat ce inseamna sa ai carisma, nu-ti ramane decat sa iei initiativa si sa incerci sa amplifici aceasta calitate. Omul este creat pentru a se dezvolta, motiv pentru care nu trebuie sa stagnezi sau sa nu incerci, daca nu consideri ca ai trasaturile enumerate mai sus. Totul se invata treptat, cu multa perseverenta si dorinta, fapt pentru care nu trebuie sa te dai batut niciodata.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!