Importanta alegerii studioului de videochat

Scris de Larisa

Categorii:

Importanta alegerii studioului de videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Importanta alegerii studioului de videochat

Legat de videochat , una dintre cele mai vehiculate idei este ca se fac bani usor si repede. Studio Kendra doreste sa lamureasca acest aspect, ba mai mult ne dorim sa aveti un ansamblu cat mai corect a ceea ce se petrece intr-un studio de videochat.

Incepem prin a va impartasi ca banii nu pica din cer – asta in cazul in care credeati acest lucru :)). Este nevoie de daruire, ambitie, multa munca si anumite sacrificii, dar aceste lucruri sunt abordate pe larg intr-un articol anterior. Este foarte adevarat ca atat calitatile fizice cat si cele intelectuale joaca un rol important in ceea ce priveste venitul unui model de videochat, dar asta nu inseamna totul. Suntem de parere ca acestea reprezinta undeva la 50%, iar cealalta jumatate si responsabilitate apartine studioului de videochat. Asadar, alegerea studioului de videochat unde urmeaza sa-ti desfasori activiatea devine o decizie extem de importanta. Domeniul videochatului a luat amploare, si multe studiouri incearca sa profite de pe urma modelelor promitandu-le ‘’marea cu sarea’’. Tot din experienta pe care o aveam dorim sa va dezvaluim situatii cheie, privind seriozitatea studiourilor, cele care se afla in categoria, ASA NU.

1 – ar trebui sa te asiguri ca studioul la care urmeaza sa lucrezi este in legalitate si nu vei avea surpriza ca in urma unor razii sa te trezesti in strada.

2 –  stai de vorba cu viitoarele tale colege care-ti pot impartasi adevarata fata a angajatorului (onest, vulcanic, necinstit, tiran, etc.)

3 – nu uita ca atat angajatorul cat si angajatul au drepturi si obligatii care trebuiesc respectate. In cele mai intalnite cazuri, angajatorul nu respecta sumele negociate in contract sau nu acorda comisioanele promise. Daca acest lucru se intampla, o data, fii sigura ca se va mai repeta, prin urmare ar trebui deja sa cauti alt studio.

4 – in ceea ce priveste activitatea ta in cadrul studioului, este important sa stii ca nu esti nevoita sa accepti perversiunile vizitatorilor. Stim ca sunt studiouri care obliga modele sa accepte tot felul de fetisuri si perversiuni. Fetele  afirma ca-s ’’tot felul de nebuni ‘’ cu pretentii de genul :

“Sa urinez/ sa beau urina, sa-mi introduc o perie de par, o sticala in anus, sa ma autosatisfac cu mancare (castraveti, morcovi, banane), sa gatesc goala,’’, si exemplele pot continua. Unii sunt de-a dreptul psihopati, altii vor doar sa va testeze limitele.

Dorim sa facem insa aici o paranteza si sa punctam ca modelele n-au parte doar cereri de genul asta. Asa cum am mai spus, alti vizitatori cauta doar o persoana care sa-i asculte, un confident, etc.

5 – programul de lucru trebuie respectat atat de catre modele cat si de catre angajator. Pauzele nu trebuie sa fie optionale, ci obligatorii. O persoana obosita nu va avea niciodata acelasi tact, diplomatie, rabdare si randament. Daca pulsezi foarte mult intr-o perioda, vei observa apoi o perioda de stagnare. Profitul tau poate nu va fi cel ca in lunile precedente si este posibil sa fi demoralizata. Alege deci echilibrul in tot ceea ce faci !

6 – trebuie sa existe respect reciproc pentru ca lucrurile sa mearga si sa evolueze. Increderea este si ea la fel de importanta. Tocmai de aceea Kendra Studio, fata de alte studiouri de videochat Bucuresti sau din tara, doreste sa cladeasca pentru modele lor adevarate cariere. Increderea, bunul simt, transparenta si corectitudinea sunt cele care aduc succesul in orice afacere. Studioul nostrul stie acest lucru, si doreste sa-l implementeze cat mai profund in cadrul colectivului sau.

7 – studioul daca cere, trebuie sa si ofere. Aici ne referim la faptul cerintele trebuiesc justificate. In permanenta trebuie sa beneficiati de consilere, de suport tehnic si moral. Cele mai bune rezultate vin daca se lucreaza in echipa.

8 – mediul de lucru placut trebuie asigurat de catre angajator, insa este de datoria modelor sa evite conflictele de orice fel si/sau invidiile. De cele mai multe ori, fetele isi impartasesc veniturile, pe baza prieteniei dintre ele, insa exista si cazuri cand diferentele sunt considerabile si se nasc gelozii si frustrari. Noi incercam sa ne ambitionam modele, dand exemple clare, insa nu toate fetele inteleg exact acest punct de vedere si nu percep mesajul asa cum este el transmis.

Tot ceea ce intreprindem in viata noastra, are la baza decizia. Acelasi lucru se intampla si in cazul jobului si al studioului. Daca aveti posibilitatea sa alegeti ceea ce este mai bun si mai avantajos pentru voi, de ce nu ati face-o, fetelor ?

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!