Ce conteaza cu adevarat intr-un studio de videochat?

Scris de Larisa

Categorii:

Ce conteaza cu adevarat intr-un studio de videochat?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

La ora actuala, in Romania, videochatul este in continuare un subiect tabu, cu toate ca reprezinta un domeniu ca oricare altul. De fapt, acesta este secretul prin care faci bani din videochat: il tratezi cu aceeasi seriozitate, ca oricare alt loc de munca. Intr-adevar, au aparut numeroase studiouri care promit ca ofera cele mai bune conditii si cele mai mari incasari. Poate ca in unele cazuri asa este, dar cel mai important aspect care te duce mai aproape de succes este sprijinul pe care ti-l ofera intreaga echipa.

1. Conditiile de lucru

Bineinteles ca decorul, conditiile de lucru, contractul si intreg portofoliul unui model de videochat sunt la fel de importante. Sunt foarte multe tinere cu un potential urias care au capacitatea de a face o cariera de succes. Cu toate acestea, tinerele se asteapta sa fie indrumate, indiferent daca este vorba de primul job sau daca au experienta. A face videochat nu este nici greu, dar nici usor.

Fiind un domeniu controversat, tinerele care aleg sa faca videochat fie au scop real (o masina, o casa, achitarea unei datorii sau deschiderea unei afaceri), fie vor sa faca o cariera din asta. Indiferent de alegere, daca nu stii ce vrei si nu ai un scop bine definit, este foarte dificil sa devii independenta financiar facand videochat. Cu alte cuvinte, ai nevoie de o motivatie puternica, de rabdare, seriozitate si dorinta de a invata tot ce se intampla in spatele cortinei pentru a avea succes garantat.

2. Oferta de angajare

Ofertele de angajare in videochat sunt foarte atractive, iar castigurile uriase sunt factorul principal pentru care o tanara isi doreste sa faca o cariera din asta. Chiar daca vorbim despre cineva cu sau fara experienta, cel mai mult conteaza sa ai un sprijin, o echipa in care sa ai incredere si care este dispusa sa te invete toate secretele din spatele acestei meserii, astfel incat sa ajungi cat mai departe.

Spre exemplu, trainerii Kendra Studio iti stau la dispozitie 24/7, astfel incat sa ai intotdeauna pe cine sa te bazezi in caz ca ai nevoie de ajutor. Asta inseamna ca vei invata tehnici si vei decoperi secrete prin care vei putea face performanta. De asemenea, ti se vor explica in detaliu toate cerintele membrilor.

 

3. Training

Un domeniu atat de dinamic, precum videochatul, are nevoie de indrumare si de training permanent. Orice fata care vrea sa faca videochat isi doreste garantia ca exista cineva in spate sau care preia conversatia cu membrii atunci cand se blocheaza. La Kendra Studio ti se ofera aceasta garantie, si mai mult decat atat, vei invata cum sa faci bani din videochat fara sa fie nevoie sa iti dai hainele jos sau sa apelezi la show-uri hardcore. Lucrand ca model de videochat, ai posibilitatea sa iti construiesti o imagine unica, pe care membrii tai sa nu o uite prea usor. Vei invata cum sa te aranjezi, cum sa te imbraci si ce atitudine sa adopti pentru a cuceri orice barbat.

Orice femeie poate sa faca videochat, insa nu oricine poate obtine incasarile uriase de care toata lumea a auzit. Trebuie sa fii ambitioasa si sa tintesti cat mai sus pentru a ajunge un model de videochat de succes. Alaturi de trainerii de la Kendra Studio vei putea scrie cea mai frumoasa etapa a vietii tale. Trebuie doar sa vrei! Esti pregatita?

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!