Ce le place bărbaților în pat? Află cele mai fierbinți sfaturi care îl vor seduce pentru totdeauna

Scris de miruna

Categorii:

Ce le place bărbaților în pat? Află cele mai fierbinți sfaturi care îl vor seduce pentru totdeauna, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=11)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
     4 => 
      array (size=4)
       ...
     5 => 
      array (size=4)
       ...
     6 => 
      array (size=4)
       ...
     7 => 
      array (size=4)
       ...
     8 => 
      array (size=4)
       ...
     9 => 
      array (size=4)
       ...
     10 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Sexul nu mai este un subiect tabu nici pentru oamenii din România. Vorbesc despre el atât femeile, cât și bărbații. Și, da, are un rol extrem de important într-o relație. Alături de încredere și comunicare, acesta contribuie la apropierea și menținerea legăturii dintre doi oameni pe termen lung.

 

            Umblă un zvon care susține că bărbații sunt mai interesați de sex decât femeile. Nimic mai fals, spun specialiștii. Doamnele sunt doar un pic mai discrete, însă le place la fel de mult. Atenție! Există, totuși, o diferență între cele două genuri. Reprezentanții genului masculin sunt mai pretențioși în pat și au o listă lungă de plăceri, iar când acestea nu sunt îndeplinite, deseori se întâmplă să caute rezolvarea în altă parte. De ce să riști să fii înșelată și să rămâi singură? Află ACUM ce le place în pat și pune în aplicare data viitoare de la Kendra.

1. Ce le place bărbaților în pat

Bărbaților le place sexul, dar nu oricum. Au o mulțime de pretenții, dar niciuna dintre ele imposibil de îndeplinit. Așadar, dacă îți iubești partenerul de viață și vrei să-l înnebunești în pat, citește secretele mai jos aflate direct de la ei.

1.1. Ce le place bărbaților în timpul preludiului

În trecut, preludiul era o activitatea adoptată mai mult pentru femei, întrucât acestea aveau nevoie de o pregătire înainte de actul sexual. Însă, în prezent, acesta joacă un rol important și pentru bărbați. Un studiu al Universității canadiene „New Brunswick” a descoperit că majoritatea domnilor și-ar dori ca etapa care are loc înaintea contactului propriu-zis să dureze 18 minute, în timp ce femeile au spus că 13 minute pot fi suficiente. Cât de bine se potrivește zicala „graba strică treaba” în acest context, nu-i așa?

 

Iată câteva sfaturi care, puse în aplicare, îl înnebunesc pe orice bărbat în pat în timpul preludiului:

 • Provocarea bărbatului din viața ta poate începe chiar înainte ca acesta să ajungă acasă. Un mesaj incitant în care să îi relatezi cu lux de amănunte ce urmează să se întâmple imediat ce va intra pe ușă, cum îl aștepți și cât de mult îți lipsește îl va face, cu siguranță, să plece mai devreme de la serviciu;
 • Preludiu nu înseamnă întotdeauna un contact direct între tine și partenerul tău, ba dimpotrivă, s-ar putea să îi placă la nebunie să te vadă dansând senzual în timp ce îți dai ușor hainele jos. Nu te grăbi, fă din asta un întreg spectacol;
 • Bărbații iubesc să fie sărutați cu pasiune și să simtă respirația caldă a partenerii, așadar, nu ezita să faci asta;
 • Câteva atingeri plăcute în zonele sensibile dau fiori oricărui bărbat. Iată care sunt punctele lor sensibile: gâtul, urechile, penisul, testiculele și fesele.

 

 

Aceste preferințe trebuie cunoscute și de modelele de videochat, de exemplu, pentru că, astfel, pot face clienții să se simtă înțeleși și doriți.

1.2. Ce le place bărbaților în timpul actului sexual

Domnii consideră actul sexual ca fiind reușit dacă sunt îndeplinite cele trei condiții de bază:

 1. Femeia să aibă apetitul sexual foarte puternic și extrem de multă energie, fiind pregătită în orice secundă să încerce o nouă poziție;

 

 1. Greu de crezut, dar bărbații nu sunt egoiști. Ei își doresc extrem de mult în pat să reușească să-și satisfacă la maximum partenera;

 

 1. Orgasmul este picătura care trebuie să umple paharul, o partidă bună de sex se va termina întotdeauna astfel.

 

 

            Iată ce le mai place bărbaților de la o femeie în pat:

 

 • Diversitatea este cheia unui act sexual ideal. Partenerul tău va înnebuni dacă te vei juca cu el. Sărută-i fiecare părticică a corpului său, schimbă pozițiile și testează tot ce îți trece prin minte;
 • Lasă-l să stea și fă tu totul. Bărbaților le place la nebunie să se simtă dominați în pat;
 • Ascultă-i fanteziile și apucă-te imediat de treabă, îl vei seduce la maximum dacă îi îndeplinești toate poftele.

1.3. Ce le place bărbaților după finalizarea actului sexual

După finalizarea actului sexual, mulți dintre bărbați au o stare de oboseală și chiar anxietate. Oricât de ciudat ți s-ar părea, află că cercetătorii declară că este o reacție absolut normală, întrucât aceștia consumă foarte multă energie în timpul unei partide. Așadar, starea de spirit a partenerilor diferă după această activitate.

 

Dacă tu simți nevoia să te alinți, să ceri iubire sau să încerci să-l provoci la o nouă partidă, află că nu este cea mai bună idee. Specialiștii spun că cel mai benefic este ca amândoi să vă relaxați, fără excitare sexuală, în jur de două ore, chiar dacă vă simțiți pregătiți după câteva minute.

            În concluzie, după finalizarea unei partide de sex, bărbaților le place să se relaxeze și poate, cel mult, să fumeze o țigară. Așadar, ar fi bine să nu îi încalci spațiul personal, ci să-l lași să se revigoreze.

2. Ce vor bărbații în pat, iar cele mai multe dintre femei nu fac

Deși evită întotdeauna să discute despre fanteziile lor, bărbații au o listă lungă de dorințe pe care așteaptă ca partenera să le îndeplinească. Într-adevăr, unele dintre ele pot fi chiar greu de ghicit. Tocmai de aceea, ar fi bine să dai o privire pe lista de mai jos. Ține minte, sugestiile sunt aflate chiar de la bărbați!

2.1. Greșelile pe care NU trebuie să le mai faci în timpul preludiului

„Ce le place bărbaților la o femeie în pat? Ce îi atrage pe bărbați la o femeie? Ce le place bărbaților să audă?” – acestea sunt doar trei dintre întrebările pe care domnișoarele și doamnele care se află într-o relație și le pun. Probabil chiar și tu faci asta, din dorința de a-ți satisface partenerul cât mai bine. Află că fanteziile lui apar încă din momentul preludiului.

 

Iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care și le doresc bărbații, iar femeile nu le fac înainte de actul sexual:

 

 • Bărbații adoră ca femeile să preia controlul – data viitoare când partenerul tău ajunge acasă, adoptă o atitudine de șefă. Îi poți ordona să se dezbrace chiar de la intrare sau îi poți spune să meargă în dormitor, să se așeze pe pat și să nu iasă de acolo până ce nu ești tu gata sau dacă vrei ca lucrurile să fie și mai intense … îl poți aștepta pregătită, întinsă pe canapea, iar când apare, să-l obligi să te sărute în zonele care îți oferă cele mai intense senzații. Oricât de mult le-ar plăcea să fie șefi în familie, în pat preferă să fie dominați. Așadar, preia TU puterea cu încredere.

 

 • Bărbații efectiv înnebunesc dacă minutele de preludiu se finalizează cu un sex oral – deși doamnele știu că bărbații iubesc să fie răsfățați în zonele intime, evită deseori să creeze astfel de momente în timpul preludiului. Total greșit, partenerul tău va fi excitat la maximum și va fierbe de nerăbdare dacă apelezi la această tactică înainte de actul sexual.

 

 • Bărbații vor să vadă poziții indecente – da, aceștia iubesc să vadă cum te unduiești, să-ți vadă cele mai obraznice forme ale corpului și … ține minte, domnii iubesc posteriorul femeilor. De ce le place? Mulți dintre ei spun că li se pare extrem de sexy linia taliei, care vine în continuarea feselor. Iar un mijloc subțire urmat de un posterior voluptos înnebunește orice domn. Așadar, este recomandat ca înainte de începerea actului sexual să nu te mai jenezi să-i arăți cele mai bune posturi ale tale. Iar dacă vrei să duci totul la nivel superior, păstrează și atitudinea de șefă și nu-l lăsa să te atingă.

2.2. Greșelile pe care NU trebuie să le mai faci în timpul actului sexual

Un bărbat bine pregătit trebuie satisfăcut excelent până la capăt, nu-i așa? Există o listă scurtă de plăceri pe care domnii le au și în timpul actului sexual, deși nu o spun niciodată. Însă, dacă ești atentă, îi poți observa zâmbetul când se întâmplă să-i faci pe plac. Iată despre ce este vorba:

 

 • În continuarea preludiului, bărbații își doresc să îți păstrezi atitudinea de șefă – Ideea de a fi dominat sexual sporește apetitul oricărui mascul. Așadar, apelează la tot felul de gesturi care să-i transmită acest lucru. Poți să nu îl lași să te atingă, să îi legi mâinile, să îi acoperi ochii sau chiar să-i vorbești murdar;

 

 • Bărbaților nu le plac femeile care nu scot niciun sunet în timpul actului sexual – așadar, nu te mai cenzura. Dacă îți vine să vorbești, foarte bine, fă-o! Dar ai grijă, domnii nu vor să audă într-un astfel de moment ce planuri ai pentru ziua următoare, ce ți-ai dori să mănânci sau cât de tare te-ai enervat la serviciu. Rezumă-te să spui doar lucruri legate de ceea ce se întâmplă între voi, laudă-l, spune-i cât de bun este și cât de tare te satisface. Bărbații iubesc să audă asta! A, și nu uita de gemete, este unul dintre trucurile cele mai excitante pentru ei. Dacă vecinii s-ar putea să fie deranjați, cu siguranță partenerul tău va fi mândru și îi va plăcea la nebunie să te audă cum scoți sunete de plăcere.

3. Sfaturi utile care înnebunesc orice bărbat în pat

Bărbații se pot excita chiar și în câteva secunde, dar nu oricum. De obicei, se întâmplă acest lucru dacă este vorba despre o relație la început sau despre o femeie extrem de interesantă și misterioasă. Așadar, dacă între voi nu există niciuna dintre situații, îi poți mări apetitul sexual folosindu-te de anumite strategii. O lenjerie sexy sau o jucărie obraznică va transforma chiar și cea mai nereușită partidă de sex într-un spectacol care va fi de neuitat.

3.1. Ce lenjerie trebuie să porți ca să-ți înnebunești bărbatul în pat?

Potrivit unui sondaj, bărbaților le place lenjeria care acoperă cât mai puțin din pielea femeii. De asemenea, aceștia au mai spus că își doresc să fie din dantelă sau din plasă, să aibă tot felul de aplicații interesante, iar culorile să fie puternice. Așadar un set format dintr-un sutien și o pereche de tanga care lasă la vedere mult, poate fi cea mai bună alegere dacă vrei să-ți seduci partenerul.

Dacă vrei să fii mai îndrăzneață de atât, poți folosi din când în când și costume cu tematică. De exemplu, poți apărea într-o doctoriță sau într-o menajeră sexy. Însă ai grijă să nu faci acest lucru prea des, pentru că se va plictisi și nu îi vei mai provoca partenerului tău niciun fel de fantezie. Așadar, un astfel de costum ar fi bine să fie folosit cât mai rar. Acest lucru nu este valabil și în cazul lenjeriei de mai sus, pentru că o pereche de tanga cu un sutien sexy nu se vor demoda niciodată.

 

3.2. Ce jucării trebuie să cumperi ca să-ți înnebunești bărbatul în pat?

Jucăriile sexuale au devenit tot mai populare în ultima perioadă, iar tabuurile legate de acestea dispar treptat. Ce-i drept, bărbaților le-au plăcut dintotdeauna micile accesorii care fac partida de sex să fie mult mai incitantă, însă nu au recunoscut asta niciodată. Dar, pentru că acum ai aflat, este timpul să dai fuga într-un sex shop sau să deschizi pagina unui magazin online și să-ți surprinzi partenerul data viitoare.

 

            Perechea de cătușe, biciul, măștile și chiar masturbatoarele și vibratoarele, toate pot fi folosite pentru a aduce plăcere în cuplu și altfel. Chiar dacă tu consideri că nu sunt necesare, dacă și partenerul este de acord, puteți încerca și alte stimulente pe lângă cele folosite până acum de voi în pat.

 

            Vezi câte dorințe ascunse are partenerul tău? Acum că le-ai aflat, le poți pune în aplicare. Ține cont că multe dintre ele îți vor da și ție o satisfacție în plus și, cine știe, poate reușești să ajungi mai repede la orgasm. Mai mult decât atât, după îndeplinirea atâtor dorințe, sigur vei fi răsplătită ca la carte.

 

            Sursă foto: Shutterstock.com, Pinterest.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!