Comportamentul inadecvat la locul de munca – cum sa il eviti + primele sfaturi pentru modelele de videochat

Scris de Monica

Categorii:

Locul de munca ofera posibilitatea de a crea noi prietenii si de a te confesa atunci cand situatia o cere, inclusiv in domeniul videochatului. Totusi, de la prietenie la comportament neadecvat la locul de munca este doar un singur pas. 

Daca prestezi aceasta profesie sau daca ai de gand sa incepi cariera de model de videochat, poti afla din acest articol cum sa eviti situatiile neplacute si sa te comporti corect cu cei cu care lucrezi.

Comportamentul inadecvat la locul de munca – cum sa il eviti + primele sfaturi pentru modelele de videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=2)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Ce este un comportament neadecvat si de ce nu trebuie sa il adopti la locul de munca?

Este stiut faptul ca profesia de model de videochat ofera libertate de miscare si exprimare. Se pot inchega cu usurinta prietenii si destainui secrete sau temeri pe care poate le-ai tinut ascunse mai multa vreme.

 

In domeniul videochatului ai posibilitatea de a cunoaste multe persoane. Fetele care te machiaza sau cele care iti aleg tinutele, fotograful sau domnisoarele care impartasesc aceeasi meserie cu tine iti vor fi alaturi pentru mult timp, asa ca, un comportament neadecvat nu intra in discutie.

 

Oricat de suparata ai fi, este indicat sa iti lasi problemele acasa si sa adopti o atitudine corecta si voioasa la locul de munca, in schimbul uneia nepotrivite. Imaginea curata cu care te afisezi in fata colegilor va cantari mult in locul unui comportament indezirabil care ar putea sa iti aduca doar situatii neplacute.

 

Cand faci parte dintr-un colectiv, trebuie sa lucrezi din start la imaginea pe care vrei sa o afisezi celor din jur. Daca sinceritatea si finetea te caracterizeaza, nu iti va fi greu sa iti faci prieteni si sa te comporti frumos cu cei din jur. 

 

Se discuta mult in jurul tau? Mai bine schimbi subiectul decat sa intri in joc

Se spune ca femeile sunt campioane la barfa. Si cum totul incepe de la infatisare, in cele mai multe cazuri, este foarte simplu sa te lasi prinsa, fara voie, intr-o discutie despre o colega. Daca nu vrei sa fii implicata in barfele de acest gen, mai bine schimba subiectul in mod inteligent. Iar daca aceasta solutie nu da roade, poate ar fi recomandat sa te scuzi si sa iesi din “cercul vicios”.

Barfa este, fara doar si poate, daunatoare si reprezinta un comportament neadecvat la locul de munca. De aceea, este mai bine sa iti pastrezi demnitatea si sa dai dovada de bun simt acolo unde muncesti si interactionezi cu diverse persoane. 

Cum profesia de model de videochat este atragatoare, iar castigurile substantiale, caracterele se pot schimba foarte usor. Mai bine ocupa-te de imbunatatirea imaginii tale, de hobby-urile pe care le ai si de posibilitatile de a capata cat mai multe cunostinte in acest domeniu interesant.

2. Cum poate un comportament indezirabil sa iti aduca sanctiuni

Un comportament umilitor la adresa unei colege, starea de tensiune, discutiile nepotrivite si chiar injuraturile scapate intentionat sau nu pot spune multe lucruri despre caracterul unei persoane. Iar daca aceste lucruri se repeta si ajung la urechile celor care platesc salarii, atunci cu siguranta ca vor fi avertismente si chiar sanctiuni.

 

Decat sa risti sa pierzi ceea ce ai acumulat deja, incearca mai bine sa schimbi la tine lucrurile care ii afecteaza pe cei din jur sau care sunt considerate comportamente inadecvate.

 

In videochat trebuie sa te bucuri de o atmosfera placuta si primitoare, sa comunici cu colegele tale si chiar sa le ceri sfaturi daca ai nevoie. Cu o imagine buna si un caracter pe masura vei avea doar de castigat si chiar vei putea sa evoluezi in cariera. 

Asadar, un comportament indezirabil nu ar trebui adoptat la locul de munca, mai ales daca esti model de videochat si vrei sa iti dezvolti abilitatile. Mizeaza pe corectitudine si mergi la job cu placere. Nu doar ca iti vor fi apreciate calitatile, dar ai toate sansele sa treci la un alt nivel in cariera profesionala.

 

Sursa foto: Pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!