Compromisul in Videochat

Scris de miruna

Categorii:

Compromisul in Videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

De cele mai multe ori, daca iti indrepti atentia catre un model de videochat, vei observa ca are o situatie materiala foarte buna – isi permite locuinta visurilor, conduce o masina frumoasa, merge des in vacante si, din cand in cand, apeleaza la operatii estetice sau la diverse tratamente de ingrijire. Insa, in spatele acestor lucruri care se vad atat în viata reala, cat si pe retelele sociale, exista cateva compromisuri pe care o angajata in acest domeniu le face.

 

Conform definitiei, un compromis reprezinta o situatie in care esti de acord sa accepti anumite lucruri care nu sunt neaparat in concordanta cu dorintele tale in schimbul unor alte beneficii, care sunt mai importante. Atunci cand vine vorba despre alte persoane, poti accepta anumite trasaturi mai putin placute ale altui om, pentru ca are calitati care compenseaza.

In relatiile sociale, poate fi vorba de a tolera anumite comportamente care nu-ti plac doar pentru ca vrei sa-i intelegi si sa-i sprijini neconditionat pe cei apropiati. In cazul care vrei sa te angajezi în videochat, de exemplu, principalele sacrificii sunt timpul alocat acestei activități și unele discuții cu membrii, care se pot dovedi destul de solicitante. In schimbul acestora, vei obtine venituri de invidiat si un stil de viata la care pana acum puteai doar sa visezi.

 

Din acest articol vei afla ce rol joaca investitia de timp a unui model de videochat in jobul sau, precum si ce provocari poate intampina la serviciu.

1. Compromisul suprem - timpul

Toata lumea si-ar dori sa castige mai multi bani intr-un timp cat mai scurt, insa acest lucru nu este mereu posibil. Tocmai de aceea, e necesar ca fiecare sa faca un compromis – fie in privinta numarului de ore lucrate, fie pe plan financiar. Majoritatea modelelor de videochat aleg adesea sa renunte la cateva ore libere pentru a reusi sa castige atat cat si-ar dori. Cele care lucreaza in studiouri premium au un program standard, ca orice alt angajat cu un job full-time.

 

Cu toate acestea, exista si o alternativa care impaca atat timpul liber, cat si veniturile substantiale – studiourile de videochat freemium. In cazul acestora, modelele pot lucra in ture, fie dimineata, fie dupa-amiaza, fie noaptea. Astfel, reusesc sa imbine cu succes viata profesionala cu cea personala, organizandu-si programul in functie de celelalte activitati si sarcini pe care le au.

 

Pe langa flexibilitatea programului si castigurile substantiale, vei avea la dispozitie o intreaga echipa care te va ajuta sa inveti mai bine engleza, sa iti alegi un outfit si un machiaj care sa te avantajeze si sa comunici mai bine cu clientii.

 

Compromisul de a oferi timp in schimbul unui salariu este unul acceptat social inca din cele mai vechi timpuri. Tocmai de aceea, nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri si sa alegi un job care ti se potriveste. Opteaza pentru un program care iti permite sa te ocupi si de alte lucruri personale si care te ajuta sa fii cat mai organizata!

2. Compromisuri de natura psihologica

Asa cum poate deja stii, a fi model de videochat nu inseamna numai sa te imbraci provocator si sa starnesti fanteziile clientilor. De cele mai multe ori, este vorba de a asculta o  persoana, de a intelege prin ce stari trece si cu ce situatii se confrunta, pentru a putea sa-i dai sfaturi si sa-i oferi sprijin moral. O astfel de activitate profesionala presupune atat o rezistenta crescuta la stres, cat si o empatie peste medie.

 

Uneori, modelele se pot implica emotional in discutii mai mult decat e cazul, tocmai din dorinta de a fi empatice si de a ajuta. Acesta este un compromis pe care unele angajate aleg sa il faca pentru a fi cat mai bune in meseria lor, pentru a crea un mediu sigur si confortabil pentru clienti cu care comunica. Pentru ele, acest lucru poate avea efecte neplacute pe moment, incarcandu-se cu problemele altora, insa satisfactia de a ajuta oamenii sa se simta bine doar cu cateva vorbe compenseaza din plin.

 

Daca te regasesti in acest profil psihologic al domnisoarelor mereu dispuse sa asculte si sa ofere un sfat sau sa reprezinte un tip de entertainment pentru clienti, inseamna ca meseria de model de videochat ti se potriveste manusa. Vei avea parte de o echipa formata din persoane cu care ai multe lucruri in comun si iti vei putea face prietene noi la locul de munca.

 

Daca nu ai mai lucrat pana acum in domeniu, poate a venit momentul sa iti lansezi aceasta provocare si sa mergi la un studio. Daca ai avut deja contact cu site-urile premium, reorienteaza-te catre alternativele freemium, care iti ofera un program mai flexibili si castiguri mai mari!

 

Se spunea candva ca „tot ce e bun in viata e imoral, ilegal sau ingrasa”, insa aceasta zicala nu mai este la fel de adevarata in prezent. Potrivit noilor mentalitati, este important sa stii ce iti place, ce iti doresti si sa fii dispusa sa muncesti si sa faci mici compromisuri care iti pot aduce avantaje pe termen lung.

 

sursa foto: shutterstock.com, pixabay.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!