Conectarea emotionala in videochat

Scris de miruna

Categorii:

Conectarea emotionala in videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Traim intr-o lume in care tehnologia te ajuta sa pastrezi legatura cu persoane apropiate, chiar daca intre voi este o distanta de sute de kilometrii. Insa oare acesta este cel mai puternic tip de conexiune? Nu, dimpotriva, conectarea emotionala este elementul cheie pentru mentinerea unei relatii apropiate atat cu partenerul de viata, cat si cu familia sau prietenii.

 

Afla de la Kendra Studio care sunt bazele pentru crearea unei legaturi emotionale.

1. Ce este conexiunea emotionala?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa cunosti oameni noi, sa porti discutii interesante cu ei, insa doar cateva persoane sa iti ramana in minte? Acest lucru este perfect normal, deoarece nu poti lega o conexiune emotionala cu orice persoana, ci doar cu acelea de care te simti apropiat. O simpla privire sau un banal gest, iti poate indica semnale ca respectiva persoana va ocupa un loc special in sufletul tau. In cazul prietenilor, acest lucru poate fii indicat si de catre dorintele sau pasiunile comune, insa cand vine vorba de sufletele pereche, lucrurile se pot simplifica. Poti lega o conexiune emotionala mult mai rapid, atat timp cat „fluturasii” isi fac aparitia in stomac. Aceasta nu tine cont nici de distanta dintre voi doi, caci oamenii care se iubesc, nu trebuie sa isi faca griji sau sa aiba probleme de incredere, deoarece nu se vor trada niciodata, indiferent cat de mult timp vor sta separati.

 

Conexiunea emotionala este foarte importanta intr-o familie, fiind cheia pentru mentinerea unei relatii bazate pe iubire si respect. Armonia intr-o casa este esentiala pentru deprinderea unor valori sanatoase si corecte. Majoritatea oamenilor au asteptari ca lucrurile sa mearga de la sine, fara a face eforturi sau a se implica, acest lucru poate duce la aparitia diferentelor sau chiar a certurilor intre membrii familiei.

 

Ce este de facut in aceasta situatie? Poti invata cum sa creezi o conexiune emotionala intre tine si copiii tai! In primul rand, trebuie sa fii deschis fata de problemele aparute in familia ta, deoarece sunt lucruri absolut normale, care trebuie confruntate si reparate treptat. Pe langa acest lucru, iti poti descoperi propriile modalitati de conectare fata de partener si copii, dar si cea mai buna modalitate de mentinere a unei relatii autentice.

 

2. Sfaturi pentru crearea si mentinerea unei conexiuni emotionale

Conexiunea emotionala este elementul esentiala pentru mentinerea unei relatii bune, fie ca este vorba de o relatie de cuplu, fie de una de prietenie. Insa, orice drum este anevoios, iar lucrurile nu sunt asa simple precum par. In acest sens, pentru a crea, dar a si mentine o conexiune emotionala, este necesar ca persoanele implicate sa fie deschise, sa se iubeasca si, cel mai important, sa se respecte reciproc.

 

Este important sa ajuti chiar tu persoanele din jurul tau sa isi deschida sufletul in fata ta. Cum poti face acest lucru? Prin caldura si sinceritate! Trebuie sa contribui la crearea unei atmosfere in care cei din jurul tau sa se simta liberi sa isi manifeste propriile emotii. Femeilor le este mult mai usor sa vorbeasca deschis si sa isi exprime sentimentele, in timp ce, pentru barbati, este un drum destul de anevoios, insa cu rabdare, orice este posibil.

 

Pe langa acest lucru, este foarte important sa le oferi afectiune celor din jurul tau. Chiar daca de felul tau esti o fire mai rece, incearca sa le arati oamenilor din jurul tau cat de importanti sunt pentru tine. O vorba buna si o imbratisare pot valora mai mult decat iti imaginezi, iar la schimb, vei primi iubire si recunostinta.

 

Este foarte important ca niciodata sa nu te folosesti de slabiciunile unei persoane, deoarece il vei face sa se indeparteze de tine. Nimeni nu este perfect, iar tocmai din acest motiv trebuie sa constientizezi ca si tu, la randul tau, ai defecte si slabiciuni. Chiar daca te va lua gura pe dinainte, incearca sa gandesti de doua ori inainte sa arunci o vorba nedorita, deoarece este posibil sa regreti cele spuse.

 

Avand in vedere cele prezentate, incearca sa profiti de orice ocazie pentru a ii aprecia pe cei din jurul tau. In acest fel, vei putea lega legaturi emotionale pe care absolut nimeni si nimic nu le va putea distruge.

 

sursa foto: shutterstock.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!