CONFIDENTIALITATE VIDEOCHAT. Cele 5 secrete ale studiourilor

Nu toate studiourile iti spun tot ce trebuie sa stii despre confidentialitatea in videochat. Afla care este adevarul.

Videochatul este un domeniu de activitate in jurul caruia s-au nascut nenumarate controverse. Paradoxal sau nu, multe persoane au vrut sa stie ce inseamna si cat se castiga din videochat, insa au, in continuare, o gandire invechita si le pun etichete modelelor online. Din acest motiv, majoritatea fetelor care fac videochat sunt stresate ca apropiatii lor vor descoperi cu ce se ocupa, iar acest lucru le va afecta viata sociala.

 

Este greu sa lucrezi sub greutatea unei presiuni continue. Un model de succes trebuie sa se simta bine in pielea ei si sa aiba o atitudine vesela si optimista de fiecare data cand intra online. Daca te simti stanjenita si te gandesti mereu ca un membru al familiei, iubitul sau vreun urmaritor de pe retelele de socializare va descoperi ceea ce faci, va fi imposibil sa te concentrezi si sa ai incasari mari.

CONFIDENTIALITATE VIDEOCHAT. IATA CATEVA SECRETE PE CARE TREBUIE SA LE STII:

1. Toate studiourile de videochat blocheaza Romania

<h2>1. Toate studiourile de videochat blocheaza Romania

Kendra Studio respecta dreptul modelelor de a avea confidentialitate in videochat. In momentul in care te vei angaja la studioul nostru, ti se va crea un cont pe anumite site-uri, iar Romania va fi blocata. Va fi aproape imposibil sa te descopere cineva pe vreo platforma de videochat.

 

De-a lungul timpului, ne-am asigurat ca modelele Kendra Studio sa nu fie descoperite de cineva din familie. Cateva sute de fete au facut parte din echipa noastra si toate au fost multumite de profesionalismul de care am dat dovada. Conceptul de confidentialitate videochat este respectat in studioul nostru, astfel incat sansele ca cineva sa descopere cu ce te ocupi sunt aproape 0.

 

Este important sa stii ca toate studiourile blocheaza Romania, insa exista anumite riscuri pe care le vei afla in randurile urmatoare.

2. Cum poti fi vazuta din Romania?

<h2>2. Cum poti fi vazuta din Romania?

Ceea ce nu iti spun studiourile de videochat este ca exista trucuri de programare si aplicatii care pot face ca tu sa fii vazuta din Romania. Este vorba despre un soft special care poate incalca confidentialitatea in videochat. Astfel, prin intermediul acestui program, modelele din Romania pot fi vazute de alte persoane din tara.

 

Daca cineva ti-a garantat ca orice s-ar intampla tu nu poti fi vazuta de persoanele din tara noastra, atunci inseamna ca a omis sa iti spuna acest adevar.

 

Cu toate acestea, sansele ca cineva sa foloseasca aceasta aplicatie, sa stie ce nume de model ai si sa stea sa te caute pe un anumit site sunt minime, dar afirmatia conform careia modelele online nu pot fi vazute din Romania este falsa.

 

Ce poti face in privinta asta? Absolut nimic. Riscurile sunt mici, dar trebuie sa fii constienta de ele.

3. Nu toate studiourile te protejeaza de colege!

<h2>3. Nu toate studiourile te protejeaza de colege!

Sa zicem ca nimeni nu te descopera vreodata online, ceea ce este aproape adevarat. Dintre colegele noastre, mai putin de 1% au fost descoperite de apropiati pe site-uri. Dar te-ai gandit vreodata ca ai putea sa te intalnesti pe strada cu cineva cunoscut din studio? Sau te-ai gandit ca poate o colega vrea sa iti faca rau si decide sa le spuna apropiatilor tai cu ce te ocupi?

 

Kendra Studio a gasit modul prin care sa iti poata acorda dreptul de confidentialitate in videochat. Noi ne-am gandit la acest aspect, iar din acest motiv am adaugat o clauza in contract care mentioneaza ca trebuie sa respecti confidentialitatea in videochat a colegelor din studio sau vei suporta consecinte in fata legii. Astfel, toate fetele care lucreaza la Kendra Studio sunt obligate prin contract sa pastreze confidentialitatea in videochat pentru celelalte colege.

4. Care sunt sansele reale sa te gaseasca cineva?

<h2>4. Care sunt sansele reale sa te gaseasca cineva?

Cel mai intalnit mod in care apropiatii descopera ca un model practica aceasta meserie este chiar de la respectiva persoana care lucreaza in videochat. Cum? Imagineaza-ti ca majoritatea fetelor care se apuca de videochat au la inceput o situatie financiara modesta, haine simple, nu au masina, apartament sau alte bunuri de valoare. Dupa cateva luni de zile, acestea incep sa apara cu genti de firma, accesorii scumpe, pleaca in vacante de lux etc. Este evident ca persoanele apropiate vor vedea aceste schimbari si vor cauta o explicatie. De aceea, daca vrei sa te bucuri de confidentialitate in videochat, trainerii nostri te vor invata cum sa-ti motivezi castigurile, astfel incat sa nu le dai de inteles apropiatilor ca lucrezi intr-un studio de videochat, insa totul va depinde doar de tine.

 

Noi suntem de parere ca scopul acestui job este altul: sa faci atat de multi bani incat sa nu iti mai pese de aceste lucruri, sa fii impacata cu tine si cu stilul tau de viata si sa te bucuri de tot ce ai. Mai mult decat atat, am observat ca modelele asumate fac mai multi bani datorita dezinvolturii pe care o au atunci cand sunt online.

5. Cat de sigur este acest job?

<h2>5. Cat de sigur este acest job?

Daca alegi un studio profesionist si nu unul situat in vreun cartier obscur la care te asteapta un „baiat de cartier” care vrea sa te angajeze si sa iti spuna secretul femeilor independente si pline de bani, jobul de model de videochat este foarte sigur. Beneficiezi de confidentialitate in videochat si nimeni nu te obliga sa faci ceva ce nu vrei. Ai posibilitatea de a opri oricand calculatorul si libertatea sa vii si sa pleci cand vrei de la studio.

 

Restrictii 0. Studiourile profesioniste, asa cum este si Kendra Studio, sunt situate in zone bune. Noi avem studio-ul de videochat in zona Unirii, in Sectorul 4 (sedii moderne de birouri, pazite si asigurate din toate punctele de vedere).

Deci… ce vrei sa faci acum?

Daca problema confidentialitatii in videochat este un impediment pentru tine, citeste mai sus toate riscurile pe care este necesar sa ti le asumi. In lume exista un echilibru, iar orice lucru bun vine la pachet si cu mici parti negative!

 

Ideea este sa iti asumi acest job si sa te bucuri de partile pozitive, precum si de banii pe care nu ai putea sa-i faci atat de usor in Romania daca te vei angaja in alt domeniu. Noi te asteptam in cea mai tare echipa de videochat!

Aplica la Kendra!