Kendra Studio: cel mai mare studio de videochat freemium din Romania

Scris de Larisa

Categorii:

Kendra Studio: cel mai mare studio de videochat freemium din Romania, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

I: Buna, Miruna! Ce faci?

R: Buna! Uite, te asteptam!

I: Ai vrea sa te prezinti? Nu multa lume stie cine esti si cu ce te ocupi.

R: Asa este. Sunt Miruna si sunt Social Media Manager la Kendra Studio.

I: Poti sa ne povestesti putin despre cum a inceput povestea Kendra Studio?

R: Povestea Kendra Studio a inceput in 2016. Pe vremea aceea eram doar un mic studio de apartament. Asa cum poti observa, am evoluat mult de atunci.

I: Cand s-a facut mutarea de la studio de apartament la cladirea in care ne aflam acum?

R: In decembrie 2016 deja ajunsesem la un numar de 10 modele. Apartamentul devenise neincapator asa ca in martie 2017 ne-am mutat in cladirea in care ne aflam astazi, pe strada Oitelor nr 7.

I: A fost totul roz de la inceput?

R: Nici vorba. Stafful a avut parte de multe nopti nedormite iar mutarea in noul sediu a adus investitii totale de 200.000 de euro ca sa ajungem unde suntem azi. Am inceput sa angajam mai multi traineri care se ocupa de modele 24/24, support tehnic, fotograf si make-up artist.

I: Vorbiti des depre freemium. Ce inseamna freemium?

R: Sunt doua categorii de site-uri: reemium si premium.

Premium inseamna ca modelul petrece majoritatea timpului asteptand sa ia un privat cu un membru, iar din acel moment privatul este platit in general cu 2 dolari pe minut din care modelul ia in jur de 30-40%, adica mai putin de jumatate. Freemium inseamna o parte premium dar si tips-uri in free chat. Toti membrii vorbesc cu tine in acelasi timp dar unii isi doresc sa fie mai speciali si sa capete atentia ta. Aceasta atentie se plateste cu sumele pe care tu le vrei, nu depinzi de un pret pe minut.

I: V-ati axat mereu pe site-uri freemium?

R: Nu. La inceput lucram in mod egal atat cu site-uri freemium cat si premium dar in timp, ne-am dat seama ca pe site-urile freemium se pot face mai multi bani in mai putin timp asa ca ne-am indreptat atentia catre ele devenind cel mai mare studio de videochat freemium din Romania.

 

I: Unde ne aflam acum?

R: Acum suntem la etajul 4 al cladirii. Suntem intr-o continua evolutie. Daca inainte aveam doar parterul cladirii, acum o parte din etajele 4,5 si 6 sunt tot ale noastre.

I: Wow, asta e un birou?

R: Da. Nu ne place sa ne limitam la camerele obisnuite cu pat, am mers mai departe si am facut camere tematice. Avem atat camera cu pat cat si cu birou si chiar o sala de clasa. (hai sa iti arat)

I: Vad ca totul are un aspect modern dar totusi nu seamana cu un studio obisnuit. Care e ideea?

R: Exact. Ma bucur ca ai observat acest aspect. Am renuntat la traditionalul design kitschos. Camerele noastre sunt moderne si placute privirii. A fii diferit, in sensul bun bineinteles este un avantaj atunci cand esti online.

 

I: Ok. Am inteles. Chiar aveti un sediu foarte frumos. Dar ce deosebeste Kendra Studio de celelalte studiouri?

R: Sunt multe lucruri care fac studioul nostru special dar o sa iti enumar cateva.

In primul rand, modelele noastre lucreaza doar 7 ore pe zi. Asta e cel mai important, multi fac sume mari dar sumele alea sunt facute in 16 ore pe zi de munca uneori. Noi lucram 7, asta e cel mai important lucru. Te poti bucura de viata si poti avea un echilibru personal.

Au parte de training si suport 24/7, pot apela la imprumuturi pentru operatii estetice, casa sau masina, primesc reduceri la outfituri si au parte de make-up professional.

De asemenea, au parte de sedinde foto constante pentru ca punem foarte mare pret pe imaginea conturilor de model.

Inafara de avantajele pe care le au modelele, ne axam foarte mult si pe imaginea noastra in online. Totul este transparent si nu incercam sa atragem prin exagerari sau informatii mincinoase. Nu te stresam cu mesaje agresive de angajare ci incercam sa educam prin postarile noatre atat modelele cat si tinerele care aspira la o astfel de meserie.

Daca vrei mai multe informatii poti sa ne urmaresti pe Instagram si Facebook sau pe www.kendrastudio.ro

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!