Cum spun familiei ca fac videochat ?

Scris de Larisa

Categorii:

Cum spun familiei ca fac videochat ?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Cum spun familiei ca fac videochat ?

In acest domeniu activeaza diferite doamne si domnisoare, cu diferite experiente de viata si de varste diferite. Din cauza prejudecatilor care exista in jurul subiectului de videochat persoanele care opteaza sa activeze in acest domeniu prefera sa nu le spuna apropiatilor precum ar fi parintii, sotul, iubitul ca lucreaza ca si model de videochat.

Marturisirile  sunt multe si variate legate de acest subiect, cele mai multe dintre modele temandu-se ca cei dragi nu le vor intelege si relatiile dintre ei nu vor mai fi niciodata la fel.

Lipsa de informare privind acest domeniu face ca prejudecatile oamenilor sa fie numeroase, si dupa cum spuneam intr-un articol anterior nu putini sunt cei ce spun ca a face videochat ar fi egal cu prostitutia.

Parintii modelelor, din cauza varstei poate si a neimprietenirii cu tehnologia si accesul la internet inca afirma ca este rusinos si chiar periculos sa faci videochat. Tot timpul se tem de ‘’ ce spune lumea ‘’ sau ‘’ce vor spune vecinii, prietenii, colegii’’, teama de a nu se afla cu ce se ocupa fiica lor devine o adevarata povara.

Modelele noastre ne mai marturisesc si fapt ca la inceputul activitatii lor, majoritatea sunt singure si nu trebuie sa dea socoteala nimanui. Multe dintre ele fiind studente si plecate din localitatea natala. Momentul problematic este atunci cand fetele noastre intra intr-o relatie, se implica si ar dori sa impartasesca cu partenerul micul lor secret, dar ups, va intelege el oare sau va dori sa puna punct relatiei ? Ii va impune partenerei sale sa renunte si ii va da un ultimatum ?

Sunt multe intrebari si temeri de partea modelelor care nu vor sa  renunte  inca la job-ul lor, nu de alta dar pentru unele job-ul reprezinta singurul sprijin in viata. Sunt modelele care provin din familii foarte modeste sau destramate si gasesc la studioul de videochat un refugiu si o alinare. Deci cel mai bine ar fi sa analizam si nu sa judecam.

Apropiatii pot intelege motivele fetelor, insa le trebuie timp si spatiu. Problema trebuie rumegata si in cele din urma se va sfarsi a fiind acceptata.

Multe dintre modele regreta ca nu au fost sincere inca de la inceput cu parintii si iubitul/sotul lor, deoarece adesea cand ele isi impartasesc secretul li se reproseaza ca au ascuns adevarul.

Kendra studio incearca sa ajute modelele si viitoarele modele usurandu-le poate unele decizii, spunand povestile de viata ale unora dintre fete. Speram sa putem ajuta cat mai multe persoane interesate de acest domeniu si de acest subiect prin destainuirile pe care le facem.

Ceea ce si psihologii spun modelelor noastre este ca :’’gura lumii nu conteaza’’. In viata trebuie sa faci ceea ce te implineste si te face sa te simti bine, asta luand in calcul ca trebuiesc asumate niste riscuri de la bun inceput. Fetele iau in calcul atunci candi si incep activitatea ca la un moment dat este posibil sa se afle cu ce se ocupa si provenienta banilor, insa este mai comod sa gandeasca ca lor nu li se va intampla. Ei bine, chiar daca nu apar dovezi concrete cum ar fi imagini sau screeshot-uri, apropiatii pot deveni banuitori din cauza programului de lucru, a sumelor de bani, etc.

Cel mai indicat lucru este sa- va apropiati familia, persoanele dragi, cele care cu adevarat conteaza si nu ‘’gura lumii’’ si sa le povestiti cu ce va ocupati pentru a dizolva dubiile si  ideile preconcepute. Adevarul este calea cea mai sigura daca se fac presiuni asupra voastra.

Aveti cateva argumente de partea voastra :

  1. Sunteti adulte
  2. Nu faceti nimic ilegal
  3. Sunteti responsabile si asumate
  4. Sunteti independente financiar (si in cele mai multe cazuri ajutati si financiar persoanele care va judeca cel mai dur)
  5. Este ceea ce va satisface (probabil momentan).

Iata si cateva testimoniale culese din studiourile de videochat :

‘’ Parintii mei nu stiu, nu am degand sa le spun deoarece stiu ca nu ar intelege. Eu locuiesc cu chirie in alt oras pentru a face facultatea, astfel ca parintii nu au cum sa afle. Ma mai suna cateodata fix cand sunt intr-un pvt, dar invoc tot felul de motive pentru care nu am putut raspunde in acel moment. Colegii de la facultate au observat ca de ceva timp vin cu haine scumpe si frumoase, ca am bani sa ies in oras, dar le spun ca am rude plecate in strainatate si imi mai trimit bani si incerc sa nu stau la povesti despre acest subiect.
Momentan nu am iubit, dar nu imi doresc deoarece simt ca s-ar complica toata treaba asta, chiar nu as vrea ca in cele din urma sa afle parintii mei, ii respect si stiu ca ar fi dezamagiti
.’’

‘’ Ai mei stiu ca lucrez la o firma mare de marketing si publicitate si așa sediul e intr-o cladire de birouri .Multe ma întreaba despre angajari videochat.

’Cand am inceput imi era rusine sa recunosc, sa spun ce fac, dar mi-am dat seama ca nu am nici un motiv sa ascund. sunt independenta, nu stau la buzunarul parintilor, asa ca nu sunt datoare sa dau prea multe explicatii persoanelor. cei cu picioarele pe pamant au reactionat ok, ceilalti…ma rog’’

Este foarte important sa nu uitati de ce ati inceput. Folositi argumentele in favoarea voastra. Tinerele care activeaza in acest domeniu investesc mereu in imaginea lor, cunosc macar o limba straina de circulatie internationala, sunt femei ce isi doresc independenta financiara si o viata lipsita de griji materiale. Si nu este nimic rau in a va dori confortul si o viata linistita din punct de vedere financiar. Tinand cont pentru fetele foarte tinere (totusi 18+) se cere experinta si ele au de terminat poate niste studii dar n-au sustinere financiara, este colacul de salvare.

Ca de obicei, va spunem ca totul este la latitudinea voastra, nimeni nu va obliga sa intrati in acest domeniu si nimeni nu va tine cu forta daca doriti sa nu mai mai activati in acest domeniu.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!