Dezvoltarea sociala: afla cum sa iti schimbi viata intr-un mod miraculos!

Scris de miruna

Categorii:

Dezvoltarea sociala: afla cum sa iti schimbi viata intr-un mod miraculos!, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Esti cu adevarat gata sa mai pierzi inca 2, 5 sau 10 ani din viata ta ? Sa traiesti in continuare o viata care nu este a ta, o viata care te face nefericita? Stii si tu ca fiecare om are dreptul la fericire, ca o viata implinita nu este rezervata doar unei anumite categorii sociale. Fiecare are dreptul sa traiasca o viata frumoasa, sa aiba parte de dezvoltare personala si sociala.

In continuare, vei descoperi cum poate dezvoltarea sociala si emotionala, dar si Kendra, sa iti imbunatateasca viata.

1. Dezvoltare sociala: definitia corecta a acesteia

Dezvoltarea sociala este despre imbunatatirea vietii fiecarei persoane din societate, astfel incat sa isi poata atinge intregul potential. Succesul societatii este legat de bunastarea tuturor cetatenilor, iar dezvoltarea sociala inseamna a investi in oameni.

Este necesar sa se elimine obstacolele care impiedica cetatenii sa-si realizeze visele cu incredere si demnitate si sa se renunte la prejudecatile sociale. Nu trebuie sa te resemnezi ca oamenii care traiesc in saracie vor fi intotdeauna saraci. Dezvoltarea emotionala si sociala este despre a ajuta oamenii, astfel incat sa poata progresa pe drumul spre autosuficienta.

2. Dezvoltarea emotionala si sociala: te confrunti cu aceste probleme?

Exista anumite situatii cu care te confrunti si, de multe ori, crezi ca tu nu ai posibilitatea de a mai iesi la liman. Te-ai lovit si tu de aceste probleme?

 

 • Simti ca nu ai control asupra vietii tale?
 • Ai impresia ca trec zilele fara sa le vezi?
 • Te simti inutila, transparenta?
 • Ai impresia ca soarta se abate asupra ta, ca necazurile sunt legate unul de altul?
 • Slujba ta te streseaza, te enerveaza si primul lucru la care te gandesti cand te trezesti este ziua grea de munca din fata ta si a colegilor tai care te supara?
 • Visezi sa-ti schimbi locul de munca si sa faci o activitate satisfacatoare? In schimb, nu stii unde ai fi cu adevarat utila si recunoscuta la valoarea ta justa? Mai rau inca: urasti ceea ce a devenit viata ta? Doresti sa o schimbi, dar nu stii de unde sa incepi?
 • Te simti depasita de un anturaj care nu-ti mai convine, care te trage in jos, care iti submineaza moralul?
 • Esti in mod constant deprimata si obosita?
 • Simti ca esti spectatoarea vietii tale si nu actrita principala?
 • Ai senzatia ca ceilalti sunt fericiti si ca esti singura care nu este? In plus, iti spui ca fericirea este doar pentru altii?
 • Ai proiecte, vise, dar iti spui ca nu le vei realiza niciodata, ca nu este pentru tine?
 • Viata ta inseamna sa te sacrifici pentru ceilalti si observi cu amaraciune ca nimeni nu are grija de tine in schimb?
 • Te simti singura? Ai impresia ca nimeni nu te intelege, nu te asculta, si nu se intereseaza de tine?

Pe scurt, ai senzatia, adanc in tine, ca ai fost facuta pentru o viata diferita, ca nu esti in locul potrivit in acest moment, dar nu stii ce sa faci pentru a-ti schimba cursul si a avea un nou inceput? Vrei sa te dezvolti si sa fii fericita?

3. Dezvoltarea personala si sociala: de ce este importanta pentru tine?

Toti oamenii ar trebui sa aiba oportunitati de dezvoltare personala, de  dezvoltare a abilitatilor sociale si personale si posibilitatea de a contribui la viata de familie si a comunitatii intr-un mod semnificativ. Daca esti sanatos, bine educat si instruit, cand intri pe piata muncii si poti castiga un salariu decent, vei fi mai bine pregatit sa-ti satisfaci nevoile de baza si sa ai succes. Familia ta va fi mai bine si toata societatea va beneficia. Astfel, daca iti doresti dezvoltarea relatiilor, dar si dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale, daca iti doresti sa cresti pe plan personal si sa ai succes, poti alege sa fii model de videochat  la Kendra Studio.

Cand o mama stie ca are ce sa ofere copiilor ei, poate fi mai productiva la locul de munca si devine o femeie care are incredere in ea ca isi poate indeplini visurile.

Cand o afacere are angajati buni, performantele lor vor fi mai bune, ceea ce imbunatateste situatia economica a comunitatii. Investitia in angajati poate avea acum beneficii economice pe termen lung pentru societate.

In plus, pentru a ajuta oamenii sa obtina autosuficienta, este esential ca acestia sa aiba acces la un loc sigur. Locuinta este inima familiei, locul in care oamenii traiesc in siguranta, isi cresc copiii, isi construiesc relatii cu comunitatea si au grija de parintii in varsta. Fara locuinte decente, este dificil sa fii membru productiv al societatii.

Kendra Studio adopta o abordare de dezvoltare sociala si investeste in oameni. Cu ajutorul lor, tu iti recastigi increderea in tine, in capacitatile tale si inveti sa te iubesti din nou. Nu trebuie sa te limitezi la lucruri conventionale pentru a gasi modalitati de a exploata cea mai de pret resursa a ta. Iti poti incepe noua ta viata ca model videochat si sa te bucuri de ea 100%.

In concluzie, tot ceea ce trebuie sa tii minte este sa nu mai ai asteptari si pretentii de la altii si sa iti iei viata in propriile maini, facand totul pentru dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale. Doar asa vei reusi sa fii fericita si sa ajungi o femeie implinita!

 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!