Femei puternice – calitati ce aduc independenta financiara

Scris de miruna

Categorii:

Femei puternice – calitati ce aduc independenta financiara, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

 

Independenta financiara este unul dintre cele mai importante lucruri asociate cu femeile puternice. Se considera ca acestea pot jongla cu succes atat cu viata profesionala, cat si cu cea personala. O astfel de dama nu se incadreaza intr-un anumit standard de frumusete si nu ar trebui asociata exclusiv cu varsta – ea poate tine sub control orice situatie si poate rezolva cu brio orice problema. Puterea unei femei se caracterizeaza prin personalitatea acesteia, calitatile ei si, de multe ori, prin independenta financiara.

 

Despre femeile puternice auzi peste tot de zeci de ani – ele reusesc sa-si cladeasca prin fortele proprii un stil de viata comod, lipsit de griji materiale si o anumita imagine care impune respect in fata celor din jur. Probabil orice dama din lume isi doreste sa tinteasca cat mai sus si sa fie independenta din punct de vedere financiar si nu numai. Acest lucru nu este doar un mit, ci este realizabil daca faci alegerile potrivite, mai ales cand vine vorba despre cariera. O profesie banoasa este cheia succesului pe plan profesional, deoarece vine la pachet cu stabilitate si siguranta financiara, precum si cu multe alte beneficii si facilitati.

Daca ti-ai spus macar o data „vreau sa fiu o femeie puternica”, atunci citeste acest articol care sa te inspire sa ajungi acolo unde vrei.

1. Prin ce se caracterizeaza femeile puternice?

O femeie puternica si independenta nu se diferentiaza de altele prin haine, machiaj sau frumusete, ci prin ambitie, perseverenta si capacitatea de a depasi orice obstacol intr-un mod elegant, fara sa raneasca oamenii din jur. 

Se considera ca perfectiunea nu poate fi atinsa, dar femeile puternice sunt integre si au principii de neclintit, indiferent de domeniul in care lucreaza, de studii sau experienta si cel mai important este faptul ca reusesc sa-si creeze o cariera de succes si isi pot permite, la un moment dat, sa-si cumpere singure o casa, o masina, etc. 

 

De asemenea, femeile independente si pline de bani ies in evidenta datorita unor calitati bine conturate, care le ajuta sa ajunga exact acolo unde isi doresc fara sa renunte „la lupta” de la primul obstacol aparut. In acelasi timp, sunt capabile sa construiasca o viata frumoasa si pe plan personal chiar daca este dovedit faptul ca o femeie puternica isi gaseste mai greu jumatatea. De ce? Pentru ca multi barbati evita sa inceapa o relatie cu o femeie independenta si cu o forta interioara de invidiat – se pot simti intimidati si deopotriva nefolositori intr-o oarecare masura.

2. Calitatile unei femei independente si pline de bani

Femeile puternice au anumite calitati specifice care le ajuta sa prospere pe toate planurile, mai ales pe cel profesional – pot reusi sa transforme un simplu loc de munca intr-o adevarata cariera de succes, unde castigul este unul semnificativ, indiferent de domeniul de activitate. Descopera care sunt acestea si daca nu cumva le ai si tu si nu le-ai fructificat pana acum!

 

 

 • Dezvoltare personala si profesionala continua

 

O femeie puternica si independenta cauta in fiecare zi noi metode de a evolua si de a se dezvolta pe toate planurile. Acest lucru este asociat de multe ori in mod gresit cu numarul facultatilor terminate sau cu cel al cartilor citite de-a lungul vietii. Trecutul nu conteaza la fel de mult ca prezentul si viitorul, iar pentru a deveni o domnisoara sau doamna cu un caracter aparte, ar trebui sa incerci zilnic sa te autodepasesti, sa cunosti oameni noi, de calitate, de la care sa ai ce sa inveti si sa-ti imbogatesti cunostintele, mergand, de exemplu, la evenimente culturale, citind carti interesante, invatand o noua limba straina etc. 

Timpul investit in tine te poate transforma in final intr-o femeie puternica si independenta din punct de vedere financiar, asa cum deja au aflat si modelele de la Kendra Studio.

 

 

 • Empatia

 

Desi empatia este de multe ori considerata o slabiciune, de fapt, lucrurile stau exact invers. Aceasta este considerata una dintre calitatile de baza ale femeilor puternice, pentru ca ele sunt capabile sa comunice deschis cu persoanele apropiate din viata lor si le sunt alaturi neconditionat.

 

 

 •  Maturitate intelectuala, emotionala si mentala

 

O femeie este capabila sa invete din experientele de viata si sa-si gestioneze emotiile intr-un mod mult mai bun. Pentru a fi puternica si independenta, ar trebui sa gandesti rational in orice situatie si sa nu te lasi coplesita de sentimente ori de nevoia permanenta de control – este bine sa fii constienta ca in viata pot aparea involuntar multe lucruri care nu vor depinde de tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa rezolvi totul cu maturitate, cu calm si cu obiectivitate.

 

 

 • Increderea in sine

 

Increderea in sine este o calitate reprezentativa pentru femeile puternice. Desi nu este usor de cultivat avand in vedere ca exista stereotipuri pe toate planurile, totusi o dama independenta reuseste sa o bifeze cu succes. 

 

Increderea in sine presupune sa nu te lasi descurajata de parerile celor din jur sau de un esec si sa nu iti faci griji inutile care te pot afecta mult mai mult decat ar trebui. Pentru a fi o femeie puternica, este important sa te focusezi si sa-ti atingi obiectivele propuse, iar increderea in fortele proprii este esentiala pentru a excela.

 

In concluzie, o femeie puternica si independenta este un fel de „superwoman” moderna, ce reuseste cu ajutorul calitatilor si personalitatii sale sa fie independenta financiar si nu numai, sa nu depinda decat de ea in orice situatie si sa nu permita nimanui sa-i spuna ca nu poate!

 

Sursa foto: unsplash.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!