Femeie moderna – 3 tipologii intalnite

Scris de miruna

Categorii:

Femeie moderna – 3 tipologii intalnite, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Femeia moderna este considerata una dintre cele mai complexe fiinte, fiind independenta, atenta la orice detaliu, lipsita de prejudecati, dar plina de ambitie si determinare. Aceasta isi organizeaza singura viata, si nu are nevoie de nimeni in preajma ei pentru a o intretine.

 

Exista, insa, si momente in care femeia moderna se prinde in rutina si stresul cotidian si are nevoie de o saptamana de repaus in care sa isi adune fortele. In momentul de fata, in epoca contemporana exista 3 tipuri de femei. Cu ajutorul acestui articol, vei afla in care dintre ele te incadrezi!

1. Femeia moderna - 3 tipare din epoca contemporana

Acest articol de la Kendra studio iti va raspunde la toate intrebarile si iti va prezenta cele 3 tipare de femei des intalnite in societatea contemporana, diferentiate fie de activitatile zilnice, fie de aptitudinile si felul lor de a fi.

 

Business woman

 

Considerata drept o luptatoare, aceasta femeie nu se va lasa niciodata mai prejos. Este muncitoare, stie ce anume isi doreste de la viata, iar responsabilitatea este principiul ei cheie. Intotdeauna isi stabileste singura obiectivele si nu pierde niciun moment pentru a-si indeplini toate cele propuse. Poate lucra toata ziua si toata noaptea, alaturi de o cana mare de cafea si multa determinare, asa ca cel mai bine este sa nu o intrerupi in acele momente. Este o femeie inteligenta, care gandeste pozitiv si vede intotdeauna partea plina a paharului. Chiar daca exista numerosi barbati care nu isi doresc sa stea in preajma acestei femei, fie din teama de a nu le scoata la suprafrata neimplinirile acestora, ei fiind intimidati, fie din cauza altor factori sensibili, cel care decide sa i se apropie va avea parte de o casnicie fericita si implinita alaturi de ea. Femeia business va face orice pentru a le oferi copiilor sai tot ce au nevoie, atat pe plan sentimental, cat si financiar.

 

 

Femeia casnica

 

In aceasta tipologie se incadreaza femeile care au renuntat la statutul de business woman, si care si-au canalizat toata atentia asupra familiei si gospodariei. Acest lucru nu inseamna ca au prea mult liber, dimpotriva, toata atentia sa merge spre educarea copiilor si mentinerea unui raport de incredere si iubire intre toti membrii familiei. Este considerata drept o leoaica, gata sa faca orice pentru a-si proteja caminul si familia de orice posibil pericol. Este o persoana sentimentala, pentru care cei dragi sunt clasati pe primul loc in topul obiectivelor. De cele mai multe ori, se neglijeaza pe ea insasi, pentru ca celor mici sa nu le lipseasca nimic. Ii place ordinea si disciplina, iar locuinta ei este mereu bine pusa la punct, lucru admirat de toate persoanele care ii trec pragul.

 

 

Femeia independenta

 

Femeia independenta este lipsita de prejudecati si isi doreste sa realizeze cat mai multe in viata. Nu are nevoie de un partener care sa o intretina sau de sprijinul familiei din punct de vedere financiar, putand sa lucreze undeva unde sa castiga foarte bine,, tocmai pentru a se descurca pe cont propriu. Este o fire sociabila, ii place sa cunoasca persoane noi si sa poarte discutii ore in sir. O meserie in domeniul videochat-ului i se potriveste manusa, avand in vedere ca este o femeie luptatoare si sigura pe ea, comunicativa, misterioasa, dezinvolta, care reprezinta o atractie pentru reprezentantii sexului masculin. Pe langa acest lucru, nu uita sa isi acorde chiar ei atentia dorita. Merge la sala, la salon si face toate activitatile necesare care sa ii aduca fericire si implinire sufleteasca.

 

 

2. 2 lucruri pe care femeia moderna nu trebuie sa le uite niciodata!

Chiar daca lucrurile par atat de usoare, de multe ori se intampla ca femeia moderna sa se lase coplesita de probleme si grijile zilnice. Ce este de facut in aceasta situatie? In primul rand, sa se iubeasca mai mult! Pentru a putea sa ofere iubire mai departe, este necesar ca ea insasi sa se iubeasca si sa se aprecieze. Nu este un gest egoist sa inveti sa te iubesti, ci este cheia spre o fericire vesnica.

 

Pe langa acest lucru, trebuie sa fie intotdeauna deschisa noilor provocari! O viata monotona, in care respecti aceeasi rutina zilnic, isi poate aduce stari nenumarate de tristete si dezamagire. Femeia contemporana trebuie sa renunte la pasivitate si sa raspunda pozitiv oricarei incercari noi. Doar in acest fel se va putea bucura de impliniri zilnice!

 

Avand in vedere cele prezentate, femeia moderna joaca un rol important in societatea contemporana, iar tocmai din acest motiv trebuie iubita si apreciata cat mai mult!

 

sursa foto: shutterstock.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!