Flexibilitatea in gandire si videochat-ul: deschide-ti mintea si bucura-te de oportunitati

Scris de Monica

Categorii:

Sa ai flexibilitate in gandire este un atu esential in zilele noastre. De ce? Pentru ca lumea se schimba intr-un ritm alert, iar ritmul vietii este din ce in ce mai dinamic. De-a lungul timpului societatea a inceput sa puna accent pe flexibilitatea gandirii, deoarece oamenii au realizat ca nu exista o reteta perfecta si infailibila pentru nimic: nici pentru frumusete, nici pentru succes, inteligenta sau implinire. Fiecare dintre noi este diferit si gandirea flexibila poate fi de folos atat pentru a evolua pe plan personal, cat si pentru a forma relatii cu oamenii din jur. Videochat-ul este un job dinamic, din care poti avea foarte multe de invatat, iar o gandire flexibila este doar unul dintre multele atuuri pe care le poti dobandi. Iata ce legatura exista intre flexibilitatea in gandire si videochat, dar si ce beneficii iti poate aduce tie:

Flexibilitatea in gandire si videochat-ul: deschide-ti mintea si bucura-te de oportunitati, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=2)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Cum iti antreneaza flexibilitatea gandirii un job intr-un studio de videochat?

O gandire flexibila inseamna sa poti accepta si intelege pareri diferite de ale tale, stiluri de viata diferite si sa poti intoarce pe toate partile o problema inainte de a lua decizii. De asemenea, tot o gandire flexibila inseamna sa poti gasi solutii creative la probleme, atat personale, cat si profesionale. Iata cum iti vei antrena gandirea flexibila atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat:

 

 • Comunici cu oameni diversi ce au propriul set de valori si propriul tip de gandire. Un job in domeniul videochat-ului implica comunicarea cu membrii din toate colturile lumii, fiecare cu parerile si perspective sale. Avand ocazia sa discuti si sa interactionezi cu atat de multe persoane diverse vei putea sa descoperi noi idei, noi opinii si noi moduri de gandire.

Inveti sa primesti atat laude, cat si critici constructive. Un studio de videochat presupune si munca in echipa. Vei avea traineri, manageri si colegi care iti vor oferi atat aprecieri atunci cand e cazul, cat si critici constructive atunci cand observa ca poti aduce imbunatatiri modului in care lucrezi. Nu numai ca acest lucru iti va antrena gandirea flexibila, dar te va incuraja si sa pui orice fel de intrebari simti nevoia pentru a deveni mai buna.

 

2. De ce ai nevoie de o gandire flexibila pentru a face videochat?

Gandirea flexibila iti poate fi de folos nu numai in videochat, ci si in orice alte aspecte din viata:

 

 • Te ajuta sa ii intelegi mai bine pe cei din jur. Flexibilitatea in gandire inseamna o comunicare mai usoara cu orice fel de oameni, din culturi diferite si cu tipuri de gandire diferite. Acest lucru te va ajuta atat intr-un job de videochat, cat si in viata de zi cu zi, atunci cand interactionezi cu oameni noi. In acest mod, vei putea sa accepti parerile diferite de ale tale si sa poti gasi un numitor comun cu orice persoana, facand formarea relatiilor si a discutiilor mai usoara.
 • Te ajuta sa gasesti solutii rapid. O gandire flexibila inseamna ca poti sa privesti o problema din mai multe unghiuri si sa o analizezi din mai multe perspective. Acest lucru te va ajuta cu siguranta in videochat. Cum? Spre exemplu, pentru a putea formula un refuz politicos pe care un membru sa nu il ia personal, iar acest refuz sa fie adaptat felului de-a fi al respectivei persoane. De asemenea, in viata de zi cu zi, skill-ul de a veni cu idei si solutii rapide te poate salva din multe situatii neplacute.

 

 Flexibilitatea in gandire este un skill de care ai nevoie in lumea de astazi, atat pentru a forma relatii frumoase cu oamenii din jur, cat si pentru a evolua personal si profesional. Atat la job, cat si in viata personala ai nevoie de idei originale, solutii rapide, perspective noi, capacitatea de a te adapta usor si multe alte abilitati ce vin la pachet cu o gandire flexibila. Exerseaza-ti intotdeauna rabdarea, toleranta si pastreaza-ti mintea deschisa in fata multitudinii de pareri, idei si conceptii care exista in lume. Astfel, nu numai ca vei deveni o persoana mai buna, dar te vei bucura si de oportunitati pe plan profesional.

 

Sursa foto: Pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!