Frumusețea unei femei din secolul XXI

Scris de miruna

Categorii:

Frumusețea unei femei din secolul XXI, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

De-a lungul timpului, frumusețea a fost definită sub diferite forme. Cu sute de ani în urmă, frumoasă era doar femeia naturală, cu părul lung și tenul deschis la culoare. Pe parcurs, standardele s-au mai schimbat, iar astăzi se pune accent pe cu totul altceva. Însă, un lucru a rămas la fel. Dintotdeauna, orice doamnă și domnișoară și-a dorit să dețină această calitate, deși, de multe ori, această noțiune este relativă. Nu degeaba există vorba „ce îmi place mie, nu îți place ție”!

 

În continuare, Kendra Studio îți dezvăluie secretele frumuseții actuale.

1. Despre frumusețea femeilor din secolul XXI

Cât de frumoase sunt femeile din secolul XXI? Ei bine, important este pe cine întrebi. Însă, garantat, majoritatea răspunsurilor ar conține doar cuvinte de laudă, deși vremurile au trecut, iar trendurile sunt altele.

 

În prezent, frumusețea naturală a unei femei poate fi conturată, deseori, de puțin acid hialuronic, care ajută la definirea mai clară a pomeților sau la ascunderea ridurilor. Până la urmă, nu-i nimic greșit în asta, atât timp cât efectul obținut coincide cu cel dorit. Așadar, frumusețea din acest secol… COSTĂ.

 

 

Nu neagă nimeni că nu ar mai exista femei naturale, care să nu fi ajuns pe scaunul medicului estetician. Însă, chiar și în cazul lor, frumusețea are nevoie de aproape aceeași investiție. De ce? Fiindcă orice trusă de machiaj trebuie să conțină cât mai multe produse, iar vizitele la salonul de înfrumusețare să fie cât mai dese.

 

Și asta nu e tot! Mai există un truc la care doamnele apelează. Dacă, pe vremuri, pentru un ten perfect se folosea apă de trandafir, astăzi, la modă sunt tratamentele cosmetice făcute de medicul dermatolog. Iar astfel, femeile chiar se pot lăuda cu o piele frumoasă și luminoasă.

2. Componentele frumuseții unei femei

Întrucât splendoarea fizică e relativă, multe dintre doamne își doresc să poată apela și la alte mici trucuri care să le aducă un plus de valoare. Așadar, în ce mai constă frumusețea unei femei?

 

 • Atitudinea – întotdeauna o femeie încrezătoare va fi de 10 ori mai frumoasă. Așadar, data viitoare când îți dorești să fii în centrul atenției, iar cei din jur să se minuneze uitându-se la tine, adu-ți aminte de acest sfat. Îndreaptă-ți spatele, scoate-ți pieptul în față și ridică capul sus. Atenție: nu lăsa ochii să te dea de gol! O privire rătăcită sau îndreptată spre podea îți va strica imaginea dorită. N-ai mai făcut asta niciodată? Nu-i nimic, acum a venit momentul! Și nu uita: dacă te întâlnești cu cineva, dă mâna ferm și privește-l direct în ochi:

 

 • Zâmbetul – ai putea crede că este un detaliu nu foarte important, însă află că fiecare zâmbet are un farmec unic. Nu de puține ori s-a întâmplat ca persoanele să se îndrăgostească datorită acestui mic gest. Așadar, înainte să ieși pe ușă, lasă-ți problemele în propria locuință și bucură-te mai mult de viață. Dacă vrei ca surâsul tău să iasă cu adevărat în evidență, folosește un ruj într-o nuanță puternică.

 

 • Mersul – ai învățat să mergi încă din primul an de viață, iar de atunci, tot ce contează este să poți ajunge dintr-un loc în altul, nu-i așa? Dacă răspunsul este da, nu-i bine! Află că ideal ar fi să pui mai mult accent pe asta. Un mers cu mișcări seducătoare, dar, totodată, naturale și armonioase, s-ar putea să schimbe imediat părerea celor care te privesc. Deci, frumusețea unei femei chiar poate fi influențată și de felul în care se mișcă.

 

 • Misterul – bărbații au fost atrași dintotdeauna de femeile care nu au dezvăluit totul din prima clipă. Tocmai de aceea, este bine ca și tu să păstrezi discreția, măcar pentru început. Deseori, o ținută nu foarte sexy va cuceri mai multe priviri decât una care lasă totul la vedere. Așadar, nu uita: fii misterioasă!

 

 • Carisma – nu degeaba se spune că farmecul vine din interior. Din păcate, această calitate este greu de obținut. Însă, dacă știi că o ai, profită de ea la maximum. Deseori, oamenii sunt mult mai atrași de astfel de femei.

 

Despre frumusețea femeii s-ar putea discuta la nesfârșit, întrucât, potrivit specialiștilor, ea este cea mai complexă vietate de pe pământ. Însă, un lucru este de punctat și neapărat de reținut: fiecare femeie este frumoasă în felul său!

 

Sursă foto: shutterstock.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!