Gestica – cum poti sa te faci placuta fara sa te folosesti de cuvinte

Scris de miruna

Categorii:

Gestica – cum poti sa te faci placuta fara sa te folosesti de cuvinte, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Atunci cand gesticulezi, poti spune enorm de multe lucruri, chiar si atunci cand poate nu iti doresti. Sa stii sa controlezi gestica mainilor, mimica fetei, miscarile corpului poate fi o adevarata arta, iar cei care o detin se pot bucura de numeroase avantaje atunci cand este vorba de comunicare si de mesajul transmis.

In articolul de mai jos vei afla cateva lucruri interesante despre limbajul trupului, dar si despre cum poti sa folosesti mici gesturi ca sa te faci placuta, fara sa spui niciun cuvant.

1. Gestica. Ce inseamna limbajul trupului

Inca din cele mai vechi timpuri, cand gheisele furau inima oricui iar celebrele curtezane puteau seduce un barbat doar cu privirea, limbajul trupului, gestica de care ne folosim atunci cand ne dorim sa spunem ceva, constient sau nu, au fost extrem de atent studiate.

 

Ce inseamna limbajul trupului? Un celebru autor de carti de specialitate, James Borg, spune ca oamenii comunica 93% prin semne si numai 7% prin cuvinte. Un procent covarsitor, avand in vedere ca suntem singurele fiinte de pe planeta care folosim cuvintele.

Limbajul trupului insumeaza pozitia corpului, mimica faciala, chiar si miscarea ochilor, gestica mainilor, toate acestea creand o forma de comunicare nonverbala.

 

 

Sa stapanesti aceasta forma de comunicare, fara cuvinte, poate fi mai dificil la inceput, insa echipa Kendrastudio.ro are specialisti extraordinari cu care poti intra in contact si care te pot ajuta sa devii experta in acest mod de comunicare.

 

Asa cum, in urma cu sute de ani, maestrele in arta seductiei invatau enorm de multe lucruri pentru a putea stapani cu usurinta aceasta arta a comunicarii, chiar si tu vei putea deveni o adevarata experta daca vei lucra la acesta aspect si te vei stradui putin pentru a ajunge la performante notabile.

 

Daca stapanesti limbajul trupului, pe langa faptul ca vei ști cu exactitate ceea ce vrei sa exprimi intr-un anumit moment, te poate ajuta sa ”citesti” si alte persoane. Nu ti-ar placea sa stii ce vrea sa iti comunice interlocutorul tau chiar daca tace?

 

2. Cum poti folosi limbajul trupului si gestica in comunicarea nonverbala

Atunci cand incepi sa deprinzi arta limbajului trupului, o noua lume ti se va deschide. O lume in care secretele vor putea fi deconspirate mai usor, in care tu vei reusi sa intelegi oamenii cu care interactionezi mult mai usor. Iar daca iti doresti sa castigi multi bani si sa iti indeplinesti visurile, aceste lucruri de vor ajuta enorm. Echipa de la Kendrastudio.ro te poate ajuta sa pasesti intr-o alta lume, una plina de glamour si in care te vei simti ca o vedeta de la Hollywood. Tot ce iti doresti poate deveni realitate prin jobul ca model de videochat, iar specialistii te vor indruma catre succes.

Atunci cand vrei sa afli mai mult decat ceea ce vrea sa spuna interlocutorul, trebuie sa fii atenta la micile detalii. O persoana care te minte, de exemplu, va evita contactul vizual prelungit si va privi in sus, de cele mai multe ori. Insa, o persoana care te percepe intr-un mod pozitiv te va privi mai mult, chiar si atunci cand nu discuta cu tine.

 

Atunci cand stii elemente de gestica, fie chiar si minimale, vei putea intelege mai usor persoanele cu care comunici, dar in acelasi timp te vei face inteleasa mai rapid si mai bine. Atunci cand vrei sa convingi pe cineva de o idee de a ta este bine sa mentii un contact vizual prelungit, sa zambesti usor si, daca persoana se afla in apropierea ta fizica, o poti atinge usor pe brat sau pe umar. Si totul va deveni mai simplu!

3. Trucuri prin care poti folosi comunicarea nonverbala in avantajul tau

Comunicarea non-verbala este folosita chiar din copilarie, atunci cand cei mici nu reusesc sa articuleze cuvinte dar, cumva, se fac intelesi si isi exprima dorintele.

Insa, chiar si atunci cand devenim adulti comunicarea nonverbala devine o parte importanta a vietii. Persoanele care lucreaza in domeniul HR cunosc extrem de bine aceste mici detalii, care fac diferenta.

 

 

Te poti face placuta interlocutorului daca zambesti putin si il privesti in ochi pentru cateva secunde. Poti folosi mereu trucul preferat al femeilor, care isi baga mana in par jucaus, nu se va demoda niciodata, orice barbat va fi atras de o femeie careia ii place sa se joace.

 

Postura ta spune multe despre tine. Umerii mereu drepti vor da o alura de putere.

 

Chiar si picioarele pot spune multe. Daca persoana cu care discuti isi indreapta picioarele catre tine, poti spune ca te place si se simte atrasa de tine.

 

 

 

Comunicarea fara cuvinte este o parte importanta a vietii, iar daca vei reusi sa inveti cateva notiuni de baza, vei avea parte de experiente extrem de interesante.

 

Surse foto: Pexels.com, Pixabay.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!