Ghidul incepatorului Studio Videochat

Scris de Larisa

Categorii:

Ghidul incepatorului Studio Videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Un Studio Videochat incearca sa va ofere incredere in voi si in ceea ce videochat-ul inseamna cu adevarat. Carcotasi exista si vor exista mereu in orice domeniu, insa doar daca vei trece pragul studioului nostru te vei convinge de adevar. Afirmam cu mandrie ca facem parte din minimul de studiouri seriose de pe piata care fac angajari videochat in Bucuresti si care respecta tot ceea ce stabilesc de la bun inceput cu modelelor lor.

Asa cum v-am obisnuit si in articolele anterioare, tot ceea ce impartasim cu voi este tot ceea ce au trait modelele noastre cu bune si rele. Exceptie nu face nici acest articol. Pe baza experientelor modelelor noastre am creat un mini-ghid cu sfaturi utile pentru modele, viitoare modele si de ce nu pentru curiosi/curioase.

Nici un inceput nu este usor. Intotdeuna noul vine la pachet si cu teama de esec pentru ca necunoscutul este cel ce creeaza intotdeauna emotii, panica si neincredere.

Ghidul pe care vi-l propunem astazi consta in 5 pasi simpli avand ca si scop facilitarea cautarii tale daca iti doresti un loc de munca in domeniul videochat-ului.

  1. Informarea

Cum piata este destul de ofertanta cu anunturi de genul ‘’angajari videochat Bucuresti’’, trebuie sa stii ceea ce-ti doresti cu adevarat. Si cum consideram ca-ti doresti sa lucrezi legal, in conditii optime, cea mai importanta este cercetarea. Cauta pe google, ia legatura cu altele modele, intereseaza-te de seriozitatea studioului. Evita acele studiouri care doar ofera fara sa ceara altceva in schimb. Nimeni nu ofera fara sa ceara altceva in schimb. De exemplu noi, Kendra Studio oferim modelelor noastre ajutor in perfectionarea limbii engleze, zona de make-up, training-uri de dezvoltare personala si asistenta tehnica permanenta. Ceea ce noi cerem in schimb consideram a fi de bun simt. Cerem responsabilitate, respect, punctualitate, spirit de echipa, dar totodata si competitiv. Toate aceste lucruri contribuie la buna desfasurare a activitatii in cadrul Videochat Bucuresti.

  1. Interviul

Urmatorul pas, firesc de altfel pentru cele interesate este interviul. Daca prospectarea pietei in vederea alegerii sudioului a fost facuta responsabil, interviul va fi o placere si se va incheia cu succes.

Fetelor, nu va mai puneti singure bete-n roate. Adesea auzim ca fetele isi pun singure piedici ridicand tot felul de probleme: ba ca nu au formele perfecte, ba ca le este teama ca nu vor face fata, ba ca nivelul de limba engleza nu este extraordinar, etc. Noi va spunem ca totul se invata. Va trebuie rabdare si vointa.

  1. Angajarea

Activitatea in acest domeniu este si trebuie sa fie legala. In continuare in cadrul angajarilor videochat Bucuresti intalnim aceasta temere din partea fetele. Dragelor, videochat-ul este legal avand la baza legea 196/2003 si legea 496/2004. Este un job ca oricare altul unde exista un contract individual de munca, unde sunt platite toate taxele si impozitele catre stat de catre angajator iar pe baza acestuia angajatii, in cazul nostru modelele, beneficiaza de concediu medical, concediu de odihna, etc. Videochatul devine ilegal doar atunci cand nu exista un contract de munca, iar modelele presteaza activitate ‘’la negru’’.

Sfatuim modelele sa nu accepte niciodata acest lucru. Singurele care vor avea de suferit sunt ele insele. Risca sa ramane neplatite, risca poate ca in urma unor razii sa ajunga in strada in lengerie intima, sau mai rau intr-o sectie de politie dand declaratii, etc. per total fara un contrat semnat angajatorul nu isi asuma nicio raspundere.

Sfatul nostru: fiti foarte atente ce semnati (daca semnati) si cu cine.

  1. Activitatea propriu-zisa

Aici ar fi atat de multe de spus incat am putea scrie volume de roman, insa incercam sa punctam ceea ce v-ar putea ajuta cel mai mult in cariera voastra de model de videochat.

Pe langa aspectul fizic care trebuie sa fie cel putin ingrijit, atentie, am spus ‘’ingrijit’’ (a nu se confunda cu frumusetea) si un nivel conversational al limbii engleze, ceea ce va face diferenta sunt urmatoare: arta conversatiei, perseverenta si ambitia.

Nimic nu se poate realiza fara conversatie, asadar este un must a avea acel feeling in ceea ce priveste o persoana, in cazul nostru vizitatorul. Fiecare vizitator este diferit si trebuie sa stii a te raporta mereu la interlocutor. Si daca ai senzatia ca arta conversatiei nu este un atuu de-alt tau nu te panica, totul se invata.

Perseverenta are si ea un rol important pentru ca fiind incepatoare nu poti avea asteptari financiare extraordinare. Intr-adevar media castigului unui model este de 2000-5000$/luna insa tu ca si incepatoare ar trebui sa fii contienta ca ai nevoie de o perioada de acomodare.

Ambitia ta este o calitate de aur. Ea trebuie sa te ghideze in vederea castigului. Impune-ti singura reguli si creeaza-ti obiective, obiective marete. O masina luxoasa, un apartament achitat cu cash, investeste intr-o afacere. Toate acestea iti vor da putere si te vor stimula.

  1. Fii receptiva

Odata intrata in aceasta lume trebuie sa fii receptiva la nou si sa asimilezi informatie. Incearca sa stai de vorba cu ale tale colege, roaga-le sa-ti vanda niste ponturi, fii sociabila.

Fii tot timpul atenta la micile detalii: nu manca in timpul conversatie, nu raspunde la telefonul personal, camera de lucru sa fie ordonata, investe in tinute sexy, fii provocatoare si mereu cu zambetul pe buze.

Fii pozitiva! Oameni tristi si morocanosi sunt pretudindeni. Vizitatorul tau are nevoie sa se simta comfortabil si apreciat. Tu ii poti oferi asta.

Ceea ce am vrea sa retineti din acest mini ghid este ca totul se invata si ca nimeni nu s-a nascut invatat. Depinde insa de vointa si daruirea fiecarui model in parte. Intotdeauna venitul va fi direct proportional cu daruirea voastra si disponibilitatea voastra de timp. Nu uitati ca munciti pentru voi, ba mai mult in cadrul videochatului seriozitatea se rasplateste cu bonusuri demne de invidiat. Daca inca nu v-ati hotarat in alegerea unui studio, va invitam sa ne treceti pragul si sa va convingeti de tot ceea ce v-am impartasit atat in acest articol, cat si in articolele anteriore.

Te asteptam sa fii colega noastra! 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!