Intimitatea – Personala si Emotionala

Scris de miruna

Categorii:

Intimitatea – Personala si Emotionala, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
  0 => 
    array (size=4)
      'url_meniu' => string '' (length=0)
      'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
      'sectiuni' => 
        array (size=4)
          0 => 
            array (size=4)
              ...
          1 => 
            array (size=4)
              ...
          2 => 
            array (size=4)
              ...
          3 => 
            array (size=4)
              ...
      'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

De cele mai multe ori se vorbeste despre intimitatea in cuplu, insa aceasta trebuie sa se regaseasca in multe alte aspecte ale vietii. Asa cum este important sa te simti cat mai apropiata cu partenerul tau, la fel de esential este sa simti ca ai dreptul la intimitate la locul de munca. Aceasta este cu atat mai stringenta atunci cand vine vorba despre videochat.

1. Ce inseamna intimitatea?

In primul rand, pentru a intelege cat mai bine conceptul, este important sa afli care este definitia intimitatii. Intimitatea face referire la lucrurile si chestiunile personale pe care decide persoana in cauza daca le impartaseste cu cei din jur sau nu. In plus, intimitatea mai poate insemna legatura apropiata cu o persoana, atat fizica, cat si emotionala.

Cu alte cuvinte, conceptul de intimitate nu are legatura doar cu dezbracarea in fata unei alte persoane si intretinerea unor acte esexuale, asa cum crede foarte multa lume, ci este un termen mult mai complex decat atat.

Exista mai multe tipuri de intimitate, pe care trebuie sa le cunosti. Acestea sunt:

  • Intimitatea emotionala

Intimitatea emotionala face referire la destainuirea sentimentelor purtate pentru o anumita persoana. Transmiterea emotiilor trebuie facuta intr-un mod direct si sincer, insa pentru acest lucru trebuie sa te simti conectata cu acel om. Intimitatea emotionala are o baza formata din comunicare si intelegere reciproca. Doar doi oameni care se cunosc suficient de bine pot avea parte de acest tip de intimitate.

  • Intimitatea fizica

Intimitatea fizica este cea mai cunoscuta. Aceasta presupune dezbracarea fara inhibitii in fata unui partener, pentru intretinerea unor raporturi sexuale. Acest fel de intimitate produce placere, excitare si o stare excelenta de spirit. Toate cuplurile practica intimitatea fizica, deoarece aceasta induce relaxare, o conexiune profunda si exprimarea sentimentelor intr-un mod aparte. Aceasta poate fi considerate limbajul iubirii dintre doi oameni care formeaza un cuplu.

  • Intimitatea psihica

Intimitatea psihica face referire la doi oameni care gandesc la fel. Impartasirea unor idei comune poate apropia extraordinar de tare doua persoane. Aceasta provoaca placere la nivel intelectual, ofera satisfactie si stimuleaza din punct de vedere cognitiv.

Altfel spus, intimitatea ofera incredere in sine si in celalalt si construieste o legatura stransa dintre doi oameni care impartasesc aceleasi valori, se sustin reciproc si se inteleg in multe privințe.

2. Intimitatea la munca - Cat de importanta este?

Dupa cum ai aflat deja, intimitatea presupune anumite chestiuni personale care pot fi dezvaluite sau nu, totul fiind controlat de persoana in cauza. Orice individ in parte are anumite lucruri pe care prefer sa le tina ascunse de cei din jur, iar incalcarea intimitatii poate fi considerata o ilegalitate.

De aceea, Constitutia si legea cu privire la dreptul la intimitate este clara si aspra.

La locul de munca, angajatii au nevoie de dreptul la intimitate, pentru a putea lucra in conditii legale. Desi legea permite unui angajator sa-si supravegheze subalternii cu ajutorul tehnologiei, trebuie sa existe o limita, care nu trebuie depasita sub nicio forma. Astfel, este permis ca angajatorul sa urmareasca de aproape activitatea zilnica a angajatilor prin diferite mijloace, insa acest lucru trebuie sa se intample doar pe parcursul celor 8 ore de munca, nu si in afara lor.

Unii sefi controleaza activitatea profesionala a salariatilor prin inregistrarea apelurilor telefonice date in scop profesional, monitorizarea tuturor actiunilor facute pe calculator, analizarea paginilor accesate de catre angajati sau prin sistemul de pontaj, care a luat cu asalt firmele din Romania.

Angajatii trebuie sa ia la cunostinta toate aceste date, asa cum este prevazut in Constitutie.

Acest lucru poate fi perfect normal, deoarece orice companie trebuie sa aiba control asupra angajatilor sai, pentru ca munca sa fie cat mai eficienta si sa existe o seriozitate din partea salariatilor. Potrivit unui studiu, a fost dovedit faptul ca 64% din timpul petrecut la munca, angajatii acceseaza zilnic alte pagini web, care nu au legatura cu activitatea profesionala.

Astfel, este stringent sa fie implementat un sistem de supraveghere a activitatii profesionale a salariatilor, pentru ca firma sa-si atinga targetele si succesul mult dorit.

Cu toate acestea, viata profesionala trebuie sa fie separata de cea personala, intima, fapt pentru care este illegal ca orice angajator in parte sa incerce sa monitorizeze ceea ce se petrece dupa programul de munca. Viata familiala este total diferita de cea profesionala si trebuie sa existe o bariera solida intre cele doua.

Se intampla in numeroase randuri ca in timpul programului de lucru, angajagtii sa se ocupe sau sa se dedice si vietii familiale prin intermediul unor convorbiri telefonice sau a mesajelor text. Astfel, viata profesionala nu poate fi separata complet de cea personala, iar acest lucru trebuie inteles.

 In cazul in care vrei sa nu se afle nimic despre persoanele dragi din viata ta sau despre problemele pe care le ai, evita sa discuti la serviciu despre toate acestea cu membrii familiei. Tine-i la distanta timp de 8 ore, pentru a putea fi sigura ca viata persoanala este total separata de cea de la locul de munca.

Trebuie sa retii ca in cazul in care consideri ca la locul tau de munca nu este luat in serios dreptul salariatului la intimitate, poti cere ajutorul autoritatilor. Acest lucru poate ajuta ca toate informatiile colectate de catre angajator sa fie sterse in totalitate sau partial si sa obtii daune morale in Instanta de judecata.

Chiar daca sanctiunile legale sunt posibile si exista, este foarte dificil sa atesti incalcarea acestui drept, deoarece toate dovezile se afla pe mana angajatorului. Prin urmare, este mult mai eficient si sigur sa tii cat mai departe viata familiala de cea profesionala, daca vrei sa nu simti hartuita si urmarita intr-un fel sau altul.

3. Intimitatea in domeniul videochatului – Tot ce trebuie sa stii despre acest lucru

Videochatul este un domeniu aparte, in care se castiga bani in mod inedit, cu ajutorul unui corp frumos si al unei minti deschise. Ca sa fii model de videochat trebuie sa fii dezinhibata, curajoasa si sa accepti cu zambetul pe buze dorintele clientilor.

Nu este un domeniu murdar sau josnic, ci unul care te poate ajuta sa-ti schimbi viata complet, doar prin comunicarea cu clienti din lumea intreaga. Ceea ce este diferit fata de alte industrii, este faptul ca aici trebuie sa pui pret pe aspectul tau fizic si sa incerci sa-l scoti cat mai mult in evidenta, pentru a-ti rotunji veniturile.

Meseria de model de videochat nu poate fi plictisitoare sau nesatisfacatoare, deoarece o noua zi inseamna o noua provocare si o sansa de a-ti depasi limitele. Fiecare barbat in parte este diferit, fiindca orice individ gandeste in felul lui, are nevoile si dorintele proprii. De aceea, trebuie sa fii o persoana maleabila si adaptabila, care reuseste sa se plieze perfect pe profilul pe care il cauta consumatorul.

Unii barbati pot cauta modele timide, altii femei de videochat puternice, dominatoare si sigure pe ele. De aceea, trebuie sa-ti modifici atitudinea in functie de fiecare barbat cu care iei legatura, pentru a-I fi pe plac si pentru ca acesta sa fie multumit de serviciile oferite. In plus, aceasta este cheia succesului in videochat, fiindca daca multumesti un client pe deplin, acesta revine pe profilul tau ori de cate ori are ocazia. In acest fel, poti castiga clienti fideli si finante frumoase.  

In ciuda faptului ca in videochat modelele poarta lenjerie intima sexi si au o atitudine cat mai provocatoare, acest lucru nu inseamna ca intimitatea nu trebuie sa existe. Este clar ca in momentul in care discuti in particular cu un anumit client sa fii inregistrata si monitorizata,  pentru a primi diverse sfaturi si pentru a fi ajutata sa obtii ceea ce iti doresti, adica succes.

Trebuie sa accepti ideea de a fi urmarita in timpul show-urilor, de a ti se spune cum sa te comporti si ce anume sa faci in anumite situatii limita. Unii clienti pot fi mai aparte, iar acest lucru te poate pune in dificultate. Din acest motiv, daca vrei sa fii model de videochat trebuie sa fii de acord cu impartasirea activitatii profesionale cu superiorii, care iti pot fi si traineri.

Chiar daca ti se poate parea ciudat sa fii inregistrata in momentul in care te dezbraci in fata unor barbati sau cand le indeplinesti si cele mai nebune fantezii erotice, trebuie sa fii de acord cu acest lucru. Fiecare angajator in parte isi doreste ca salariatii sa fie cat mai disciplinati,

seriosi si respectuosi cu clientii, fapt pentru care este necesara o supraveghere de aproape a activitatilor profesionale, indiferent de tipul acestora.

Bineinteles ca este stringent ca, inainte de a lucra in acest domeniu, sa semnezi un contract prin care sa se mentioneze, clarifice si sa se asigure faptul ca toate imaginile din timpul show-urilor sa fie pastrate in incinta agentiei. Acestea nu trebuie divulgate sau impartasite cu alte agentii sau persoane, deoarece acest lucru este ilegal. Astfel, fii atenta in momentul angajarii la acest aspect. Acest lucru te-ar putea ajuta sa ai siguranta ca tot ceea ce se petrece in spatele camerelor video ramane confidential.

Daca ai aceasta garantie, teama si rusinea nu trebuie sa faca parte din timpul programului de lucru. Dezbraca-te fara retineri, accepta orice provocare si indicatie venita din partea trainerilor.

Cu toate acestea, si aici trebuie sa existe o diferentiere clara intre viata profesionala si cea personala, chiar daca la locul de munca te arati cat mai intima si apropiata cu clientii. Este necesar ca in momentul in care te afli la serviciu sa tii cat mai departe telefonul mobil, pentru a nu fi inregistrate pe camera de supraveghere mesajele pe care le trimiti sau pozele pe care ti le faci.

Incearca pe cat posibil sa faci tu in asa fel incat aceasta delimitare de planuri sa fie cat mai accentuata, lasand telefonul in vestiar sau intr-o alta zona a camerei in care lucrezi. Raspunde doar la mesajele urgente si nu oferi informatii importante prin acest mijloc de comunicare. Acestea pot fi surprinse de camerele de supraveghere, fara intentia angajatorului.

Daca tu te simti hartuita sau urmarita insistent si fara masura, atunci trebuie sa porti o discutie cu superiorii. Acest lucru nu este normal si fiecare salariat in parte are dreptul la intimitate. De aceea, ia atitudine si spune-ti punctul de vedere fara regrete sau teama.

Prin urmare, angajeaza-te la un studio de videochat care isi apreciaza salariatii, unde poti castiga sume importante de bani si unde sa fii respectata ca angajat. Satisfactia si multumirea la locul de munca sunt foarte importante, deoarece acestea iti pot oferi impulsul si sansa de a avansa si de a excela pe plan profesional.

Invata sa faci bani in mod inteligent si usor, sa nu simti ca muncesti nicio zi din viata ta si sa lucrezi doar in domeniile care iti fac placere si te atrag. In felul acesta, poti evita cu succes viata monotona, deprimanta si trista pe care o au multe persoane care nu lucreaza in industriile in care isi doresc sau care muncesc foarte mult si sunt osteniti constant. Nu tine cont de prejudecati, ci mergi in directia in care consideri ca este cel mai bine pentru tine. Urmeaza-ti visurile, seteaza-ti anumite idealuri si prioritati si fa tot posibilul sa le atingi.

In cele din urma, acum ca ai aflat multe informatii valoroase despre dreptul la intimitate, pune pret pe aceasta atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Fiecare om in parte poate pastra anumite informatii doar pentru el si are dreptul sa le impartaseasca doar daca isi doreste acest lucru.

Fii atenta la toate indiciile care ti-ar putea demonstra un astfel de abuz si ia legatura cu autoritatile daca consideri ca esti hartuita din acest punct de vedere. Este foarte important sa iei atitudine, sa nu taci si sa pui piciorul in prag pentru drepturile tale, prevazute in Constitutie.

Sursa foto: Pixabay.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!