LIMBAJUL TRUPULUI ÎN VIDEOCHAT: gesturi să obții mai mulți bani

Scris de miruna

Categorii:

LIMBAJUL TRUPULUI ÎN VIDEOCHAT: gesturi să obții mai mulți bani, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Limbajul trupului în videochat este extrem de important, deoarece, în momentul în care pornești pe acest drum, trebuie să ai în vedere faptul că sumele mari de bani rezultă doar dintr-o comunicare eficientă cu clienții. Astfel, atunci când te afli în fața camerei video, trebuie să acorzi o importanță nemărginită semnificației gesturilor. Doar în acest fel poți obține succesul la care orice femeie visează.

1. Limbajul trupului- Aspecte de maximă importanță

Limbajul corpului este un factor extrem de important, pentru ca gesturile si interpretarea semnelor pe care le transmit acestea, orice mimică sau detaliu poate face diferența dintre o stare și alta. Astfel, dacă îți dorești să pari amabilă, drăguță, deschisă și încântată în fața clienților, este stringent să acorzi multă importanță tuturor detaliilor care crează limbajul nonverbal.

Pe lângă faptul că trebuie să zâmbești și să fii receptivă la dorințele bărbaților, este nevoie să fii atentă și la semnificația gesturilor în limbajul nonverbal, deoarece acestea pot spune despre tine mai multe decât îți dorești. Ca să înțelegi mai bine, este inutil să ai un zâmbet larg pe chip, dacă ții mâinile încrucișate la piept sau dacă nu privești clientul în ochi, deoarece aceste lucruri denotă o stare negativă, care afectează.

Prin urmare, dacă până acum nu ai conștientizat importanța covârșitoare a limbajului corpului în această meserie, este indicat să afli mai multe despre acesta și despre interpretarea gesturilor, mai ales dacă îți dorești să câștigi suficient de mulți bani pentru o viață de lux.

Pentru început, este esențial să afli care sunt aspectele de care trebuie să ții cont în cadrul tuturor interacțiunilor pe care le ai la locul de muncă:

 •       Contact vizual

Contactul vizual este important în comunicarea nonverbal și în videochat, deoarece, prin intermediul acestuia poți exprima încredere de sine, siguranță, capacitate de dominare și forță. Mai mult decât atât, un contact vizual menținut în proporție de 50-60% din durata interacțiunii poate semnifica o implicare activă din partea ta și interes.

Cu toate acestea, nu este indicat să abuzezi din acest punct de vedere, deoarece poate intimida participantul, îl poate face să devină sfios și temător, poate chiar timid, ceea ce nu este de dorit pentru dobândirea succesului în această meserie bănoasă și extrem de frumoasă.

 •       Expresii faciale

Limbajul corporal poate transmite multe lucruri pe care, uneori, nu îți dorești să le afișezi, dar pe care le expui în mod inconștient prin intermediul mimicii. De aceea, atunci când lucrezi ca model de videochat și îți dorești să fii amabilă cu clienții, trebuie să lucrezi foarte mult la limbajul nonverbal al feței, deoarece, de multe ori, acesta poate demasca anumite stări negative, precum dispreț, dezgust sau dezinteres, care duc la pierderea clienților.

Prin urmare, este necesar să eviți să te încrunți și să te axezi pe abordarea unui zâmbet subtil, ușor viclean, și pe postura ușor ridicată a sprâncenelor, astfel încât interesul față de client să fie cât mai vizibil.

 •       Postură

Limbajul trupului la femei este unul complex, deoarece poate exprima cu ușurință atât indiferență, cât și amabilitate și încântare. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești să fii percepută în mod pozitiv de către bărbații cu care lucrezi, este indicat să exersezi gesturile corpului, astfel încât să te faci plăcută în ochii acestora, chiar din primele minute ale conversației.

Prin urmare, postura joacă un rol important în obținerea succesului. Este recomandat să ai o poziție dreaptă a spatelui, cu umerii ușor înclinați către client, cu brațele pe lângă corp sau în zona stomacului. Evită încrucișarea mâinilor la piept, deoarece acest lucru exprimă dezinteres, plictiseală și o lipsă acută de receptivitate.

 •       Tonul vocii

Există două tipuri de comunicare nonverbală: cea care se bazează pe gesturi și cea paraverbală, care include tonul vocii, ritmul și vibrația. 

Dacă un ton înalt al vocii te face să pari empatică, un ton grav, sobru, te poate face să pari dură, ușor agresivă. De aceea, este indicat să-ți modelezi tonul, astfel încât să fii percepută ca fiind suavă și delicată, deoarece o voce feminină atrage precum un magnet bărbații. Încearcă să fii relaxată și să-ți menții tonul pe toată perioada conversației.

2. Limbajul negativ al trupului - Gesturi pe care trebuie să le eviți

Semnele trupului sunt complexe, dar ușor de înțeles, mai ales dacă acorzi o oarecare importanță acestui aspect esențial în meseria de model de videochat. 

Astfel, poziția picioarelor în limbajul trupului te poate ajuta să pari deschisă provocărilor, iar cea a mâinilor contribuie la o imagine dulce, caldă, feminină, ideală pentru un job de acest fel.

Dacă până acum ai învățat care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în comunicarea prin limbajul trupului, a venit timpul să iei aminte care sunt gesturile care trebuie evitate în limbajul corpului la femei, dacă îți dorești să fii atrăgătoare în ochii bărbaților.

 •       Fără contact vizual

După cum ai aflat de mai sus, contactul vizual are un rol nemărginit în videochat, fapt pentru care este necesar să te uiți în camera ori de câte ori clientul vorbește cu tine sau tu cu el. 

Dacă eviți contactul vizual cu acesta, șansele de eșec cresc, iar partea financiară începe să „scârțâie”, lucru care nu este de dorit.

 •       Expresie serioasă a feței

Fața reprezintă cea mai expresivă parte a corpului, fapt pentru care nu este permis să nu exprimi lucruri frumoase prin intermediul acesteia. Dacă expresia feței tale este una serioasă, lipsită de sentimente frumoase, atunci cu siguranță nu vei putea avea succes la locul de muncă, deoarece persoanele vesele, primitoare și sociabile sunt cele mai râvnite modele de videochat.

Bărbații caută femei vesele, care par deschise provocărilor și noilor prietenii, fapt pentru care este esențial să surâzi în fața oricărui client. Cu toate acestea, nu abuza de acest aspect, prin afișarea unui zâmbet fals, mult prea larg, care nu exprimă decât falsitate și cinism.

 •       Absența gesturilor

Limbajul trupului și flirtul se află în strânsă legătură, fapt pentru care, dacă îți dorești să furi ochii și inima persoanelor cu care intri în contact, este esențial să comunici cu acestea atât prin intermediul comunicării verbale, cât și prin limbajul trupului în mediul online. Dacă, din frica de a nu exprima ceva greșit, eviți să te exprimi prin intermediul mâinilor, riști să pari absentă, dezinteresată, plictisită și lipsită de viață.

Prin urmare, este recomandat să găsești un echilibru, să folosești mâinile atunci când porți o conversație, însă să nu abuzezi de acest aspect. În momentul în care asculți dorințele clientului, este indicat să ții mâinile în poală, să te joci cu o șuviță de păr sau să-ți mângâi ușor o parte a corpului, însă cu privirea la client.

Limbajul semnelor online este mult mai dificil decât cel din realitate, deoarece, în momentul în care te afli în fața unei camera video, nu este benefic să stai cu mâinile libere pe lângă corp, ci să continui să exprimi anumite sentimente și idei prin intermediul acestora, pentru a fi sigură că mesajul pe care dorești să-l transmit ajunge în totalitate la client.

 •       Gesturi bruște

Dacă ai tendința de a folosi gesturi bruște, trebuie să eviți acest lucru atunci când te afli la locul de muncă, deoarece limbajul nonverbal al femeilor trebuie să fie unul rafinat, sofisticat, lipsit de brutalitate. Astfel, dacă lupți pentru a avansa la job și pentru a avea din ce în ce mai mulți bani, trebuie să exersezi acest aspect, deoarece, prin intermediul gesturilor bruște, riști să pari agitată, lipsită de control, lucru care nu face decât să alunge clienții spre alte colege din breasla ta.

 •       Poziție incorectă a spatelui

Limbajul trupului feminin trebuie să fie unul suav, delicat, fapt pentru care nu este permisă o poziție incorectă a spatelui, care nu are capacitatea de a scoate în evidență cele mai frumoase calități de care dispun femeile. Astfel, dacă îți dorești să fii cât mai atrăgătoare în ochii clientului, pentru ca acesta să-și dorească să petreacă cât mai mult timp în compania ta, este esențial să poziționezi camera într-un unghi care te avantajează si care te face să arăți sexy și senzuală în același timp. Este ideal să amplasezi camera chiar în fața ta, pentru a putea manageria cu succes semnificația gesturilor în comunicare.

 •       Picioare foarte desfăcute

Chiar dacă limbajul trupului al femeilor care lucrează în acest domeniu trebuie să fie unul provocator, nu este recomandat să te prezinți în fața clienților cu picioarele desfăcute, gata de a le îndeplini chiar și cele mai ascunse fantezii erotice. În ciuda faptului că videochatul pare un loc în care toate fetish-urile se îndeplinesc, trebuie să știi că foarte mulți clienți doar doresc să comunice pe teme sexuale cu femei frumoase, experimentate. În plus, bărbaților le place să lupte pentru ceea ce-și doresc, nu să primească totul pe tavă, motiv pentru care, cu o astfel de poziție a picioarelor, nu ai reuși să fii în topul preferințelor reprezentanților de sex masculin.

Prin urmare, este recomandat să întâmpini clienții picior peste picior sau cu picioarele alăturate, foarte puțin depărtate, pentru a incita și a pune la contribuție imaginația surprinzătoare a bărbaților.

3. Limbajul trupului - Alte semne nonverbale de care să ții cont pentru obținerea succesului

Limbajul corpului la femei este alcătuit din mai multe aspecte, care au capacitatea de a crea un tot unitar irezistibil și atrăgător în ochii bărbaților, deoarece feminitatea și delicatețea pot fi puse ușor în evidență prin intermediul unor detalii care pot părea nesemnificative, dar care au o importanță majoră.

Astfel, dacă consideri că doar expresia feței și poziția corpului sunt importante, trebuie să afli că există mult mai multe aspecte pe care trebuie să pui accent, dacă îți dorești să te angajezi în acest domeniu sau să construiești o carieră de succes.

 •       Aspect aranjat

Limbajul trupului este vast, motiv pentru care implicarea cu care te aranjezi pentru conversațiile cu clienții contează la fel de mult precum postura mâinilor. Astfel, dacă pui accent pe forma părului, pe coafura cu care te prezinți în fața camerei video și pe machiajul cu ajutorul căruia îți pui trăsăturile în evidență, ai ocazia de a fi percepută de către clienți precum o femeie frumoasă, cu care merită să poarte o conversație.

Dacă te prezinți nearanjată, cu unghiile nefăcute și nemachiată, meseria de videochat nu-ți va putea aduce împlinire pe plan financiar, deoarece îngrijirea reprezintă un punct forte în această meserie. Cu alte cuvinte, aspectul fizic reprezintă un alt element al limbajului nonverbal pe care trebuie să pui mare preț.

 •       Echilibru vestimentar

Nu este în regulă să te prezinți total dezbrăcată în fața bărbaților, deoarece poți fi considerată o pradă ușoară, care tinde să nu prezinte interes în ochii acestora. Cu toate acestea, nu este permis nici să te afișezi îmbrăcată din cap până în picioare, fiindcă riști să nu mai pari provocatoare și atrăgătoare în fața celor de sex masculin, care plătesc pentru a vedea femei frumoase, arătoase, cu forme voluptoase.

Prin urmare, și vestimentația joacă un rol destul de important în comunicarea nonverbală, fapt pentru care trebuie să găsești un echilibru în această privință, astfel încât să păstrezi un pic din misterul corpului tău, dar să te arăți, în același timp, plină de încredere în sine și de senzualitate.

În cele din urmă, meseria de model de videochat este una frumoasă, perfectă pentru femeile cu multă încredere în sine, care cunosc arta seducției și care nu se lasă intimidate de cerințele erotice ale bărbaților îndrăzneți, care adoră să vadă și să experimenteze cât mai multe lucruri inedite din punct de vedere sexual.

În plus, este o meserie în care orice cuvânt, orice detaliu pe care tu îl poți considera minor, te poate propulsa spre succes sau te poate face să-ți pierzi clienții dintr-un moment în altul. Astfel, atunci când te hotărăști să pornești spre acest drum, este recomandat să te informezi cu privire la toate semnificațiile pe care le pot avea gesturile pe care le folosești în mod repetat în viața de zi cu zi. Acordă o importanță nemărginită limbajului nonverbal și vei vedea că vei avea ocazia să cunoști culmile succesului în acest job atât de încântător.

Sursa foto: Unsplash.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!