LUCREAZA PE CELE MAI BUNE SITE-URI DE VIDEOCHAT

kendra-studio-cele-mai-bune-site-uri-de-videochat

LUCREAZA PE CELE MAI BUNE SITE-URI DE VIDEOCHAT

Kendra Studio a devenit in primii 3 ani cel mai bun studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium si probabil cel mai mare din tara tocmai datorita viziunii sale si a modului diferit de a aborda lucrurile. Ne plac diversitatea si traficul, motiv pentru care alegem sa lucram pe mai multe site-uri, majoritatea freemium. Am testat toate variantele, iar experienta ne permite sa te asiguram ca aceasta este cea mai sigura cale de a avea venituri satisfacatoare in fiecare luna fara a sta sute de ore online si a-ti pierde viata.

Cand alegi un studio de videochat trebuie sa urmaresti pe ce site-uri lucreaza, care este numarul de ore online pe care il vei lucra dar mai ales cate ore lucreaza acele fete care fac cu adevarat bani in acel studio. Evident ca toti iti propunem un numar minim de ore, dar fii isteata si intereseaza-te ce bani fac acele fete in acel numar minim de ore.

Sunt sute sau mii de studiouri de videochat in Romania de diverse dimensiuni. Un studio se considera mic daca are sub 7 camere, mediu daca are pana in 20 de camere si mare daca are peste 25 de camere.

Kendra Studio este primul un studio de dimensiuni mari ce iti ofera calitate si profesionalism pe site-uri freemium. Avantajul major al acestor site-uri este faptul ca banii se fac mai usor intr-un timp mai scurt iar traficul este din abundenta. Dezavantajul este ca necesita un volum urias de munca facuta corect din partea studioului pentru ca un model sa faca performanta pe aceste site-uri de videochat. De aceea multi aleg sa le evite in detrimental site-urilor premium care sunt mai simple si pe care faci bani doar daca pierzi peste 100 de ore online in doua saptamani. Altii aleg sa foloseasca aceste site-uri dar le folosesc incorect datorita lipsei unei echipe sau lipsei de organizare.

Aceste site-uri sunt complexe, necesita cunostinte avansate si posibilitatile de a le optimiza sunt nelimitate. Totodata modul de promovare a unui model este in continua schimbare de aceea felul in care optimizam si promovam un model se schimba o data la cateva luni.

La Kendra Studio avem o intreaga echipa ce se ocupa de a fii mereu in pas cu noile trenduri de promovare ( editor, fotograf, programator, account manageri) se ocupa zilnic de profilele tale pentru a fi singuri ca sunt facute si promovate corect si profesionist.

Este normal ca site-urile de videochat sa aiba perioade si perioade. Daca nu ai avea posibilitatea sa lucrezi pe mai multe site-uri, ai fi nevoita sa te conformezi si sa accepti faptul ca in unele perioade traficul este mai slab si este posibil sa castigi mai putin. Dar noi iti oferim posibilitatea sa recuperezi pe alte site-uri si sa te asiguri ca banii pe care-i castigi sunt cei pe care ti i-ai propus la inceput de luna. Astfel, in acest studio de videochat vei putea sa lucrezi atat pe platformele ce te avantajeaza cel mai mult si care iti vor aduce cel mai mare profit.

Printre cele mai cunoscute platforme de videochat freemium enumeram Chaturbate, MyFreeCams, Camsoda, StripChat sau Cam4. Este posibil ca la prima vedere sa te sperie activitatea pe astfel de site-uri. Sunt multe fete care prefera sa apeleze la spectacole dure doar ca sa fie sigure ca vor castiga mai bine. Insa majoritatea dintre acestea nu sunt romance, iar multe dintre ele nu lucreaza intr-un studio de videochat, ci acasa. Fara indrumarea unui trainer bine pregatit este destul de greu sa faci bani fara sa fie nevoie sa accepti sa faci lucruri care nu-ti sunt neaparat pe plac si in care nu te regasesti. Dar noi suntem experti pe aceste site-uri. Trainerii nostri au experienta necesara pentru a te face sa reusesti pe oricare platforma de videochat free. Noi te putem ajuta sa faci bani chiar si fara sa te dezbraci! Tot ce trebuie sa faci este sa inveti tehnicile pe care ti le vor preda trainerii nostri.

Asa cum era de asteptat, lucram si pe platforme de videochat premium, printre care Jasmin, Streamate, AdultWork, Cams si ImLive. Stim totul despre ele, am facut si facem incasari fabuloase cu modelele noastre chiar si acolo.

Desigur, daca iti doresti sa lucrezi pe o singura platforma de videochat, este alegerea ta. Avem modele care fac asta, dar au deja experienta necesara pentru a converti orice membru in membru platitor. Kendra Studio a dezvoltat relatii bune cu toti acesti parteneri si astfel indrumam modelul sa stea pe site-urile de videochat unde se simte cel mai confortabil si unde isi gaseste locul de a performa cat mai bine.

Un lucru este sigur: indiferent ca vei lucra pe site-uri de videochat freemium sau premium, la Kendra Studio ai siguranta ca vei face bani fara sa fie nevoie sa faci compromisuri. Modelele noastre nu sunt obligate sa faca ceva cu care nu sunt de acord, tocmai pentru ca ne dorim sa fii in forma maxima de fiecare data cand esti online