Lumea videochatului – pentru tinere ce vor independenta financiara

Scris de Larisa

Categorii:

Lumea videochatului – pentru tinere ce vor independenta financiara, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Mai mult ca sigur nu este o noutate pentru tine faptul ca videochatul este o industrie infloritoare si a inceput sa castige tot mai multa popularitate si pe teren romanesc. Ne bucuram de asemenea de o afacere de succes, iar asta se datoreaza atat faptului ca suntem atenti la fiecare aspect ce o vizeaza, dar mai ales la nevoile modelelor noastre.

Nenumarate tinere viseaza la independenta financiara si cu atat mai dornice sunt cele care doresc sa pastreze o imagine perfecta cu fiecare aparitie in societate. Sunt atat de multe de facut pentru a arata deosebit, ingrijit si in tendinte. Un corp frumos aranjat va arata mereu de milioane cand si vestimentatia se va ridica la anumite pretentii.

Ne-am specializat in acest domeniu pentru ca stim ca atat noi, cat si tinerele ce aleg sa devina parte a echipei studioului vom avea parte de avantaje. Desigur, pentru ca fiecare colaborare sa fie una fructuoasa, este necesar ca respectul pe care il oferim sa ni se intoarca. Daca ulterior informarii cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te alatura echipei Kendra decizia ta de a lucra in videochat ramane neschimbata, iata cateva aspecte ce te vor interesa.

Mai intai de toate, iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a deveni model in studioul nostru. Neaparat trebuie sa te incadrezi in cerinta de varsta minima – de 18 ani. Cat despre calitatile pe care trebuie sa le ai, fie o abilitate de comunicare deja dezvoltata, fie dorinta de a o imbunatati pe a ta, se impune. In functie de bine te stapanesti arta conversatiei, ai posibilitatea de a obtine castiguri exponentiale.

De asemenea, este necesar sa fii dedicata jobului. Cu cat esti mai pasionata de ceea ce faci, cu atat mai solicitate vor fi serviciile tale, deci in functie de asta vor creste comisioanele ce ti se cuvin din vanzari. Dorinta de munca, motivatia, grija pentru sarcinile de indeplinit, capacitatea de a respecta programul, toate contribuie la visul tau – de a deveni independenta financiar.

Cat de mult conteaza fizicul in domeniul videochatului?

Destul de multe tinere in prezent prezinta nesiguranta privind propriile calitati fizice. A le recunoaste, a deveni constienta de ele este modul in care iti asiguri un viitor stralucit in videochat. Bunul inceput al carierei il poti pune prin a fi mai increzatoara in fizicul tau. Daca natura te-a inzestrat cu un corp frumos, atunci de ce sa nu profiti de asta? Conceptul eronat si impresia gresita pe care si-o formeaza tinerele este ca trebuie sa aiba dimensiunile unui model in moda. Nici pe departe o asemenea cerinta! Farmecul si senzualitatea unei femei nu sunt dictate strict de acest aspect. Unii sunt atrasi de formele voluptoase, altii de trasaturi siluetice.

Conteaza in principal capacitatea de a intretine o conversatie, de a o mentine interesanta. Succesul este dictat atat de acesta calitate, cat si de iscusinta cu care iti evidentiezi farmecul personal.

Ce avantaje financiare ofera studioul nostru?

Ne preocupa bunastarea modelelor ce ne alcatuiesc echipa. Pentru asta ne asiguram ca plata se face intotdeauna la termenul stabilit, respectand comisioanele ce ti se cuvin. Banii sunt declarati si mentionati in contractual pe care il incheiem cu tine, indiferent daca alegi sa primesti banii pe card sau daca preferi varianta cash. Iti oferim si posibilitatea de a primi banii la zi, daca doresti. Acestea sunt cateva dintre aspectele pe care le avem in atentie in cadrul Kendra Studio. Te invitam sa descoperi calea prin care sa iti asiguri independenta financiara si anume prin a te alatura echipei noastre.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!