Marirea buzelor: Ghidul complet

Scris de miruna

Categorii:

Marirea buzelor: Ghidul complet, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

In ultimii ani, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare au apelat la marirea buzelor, dar nici domnii nu au stat departe. Buzele voluminoase intotdeauna vor atrage atenia asupra lor si vor fi un simbol al senzualitatii si, de ce nu, chiar al frumusetii.

 

In randul modelelor de videochat, aspectul general este unul important si poate aduce castiguri insemnate. Tocmai datorita acestui lucru, interventiile, fie ele la nivelul fetei, fie la nivelul intregului corp, pot fi suportate fara nicio problema chiar din buzunarul prorpiu, deoarece castigurile din acest domeniu sunt semnificative si nu reprezinta o problema.

 

            Astfel, in cazul in care esti interesata de marirea buzelor, acest articol este special pregatit pentru a te ajuta sa aflii cat mai multe detalii esentiale despre aceasta tehnica, dar si cum poti avea parte de un efect temporar chiar la tine acasa.

 

            Pentru orice procedura, chiar daca este una minim invaziva, se recomanda programarea la un medic specialist si avizat in domeniu, care sa se ocupe de toate demersurile necesare.

1. Ce este marirea buzelor?

Pentru inceput, trebuie sa stii cateva aspecte importante. De exemplu, faptul ca marirea buzelor este o tehnica minim invaziva la care poate sa apeleze orice persoana in momentul in care isi doreste un plus de volum la nivelul acestora, dar si atunci cand vrea sa isi corecteze micile asimetrii care sunt vizibile si care pot sa devina, in timp, complexe. Conturul buzelor poate fi accentuat si el in urma interventiei, iar aspectul general poate fi modificat.

 

Scopul care sta la baza acestei proceduri, pe langa obtinerea volumului, poate fi si modificarea formei buzelor sau stomparea ridurilor din aceasta zona.

 

 

2. Tehnici de marire a buzelor

In functie de rezultatul dorit, dar si de durata de timp pe care vrei sa se pastreze efectul exista cateva tehnici la care poti apela. Astfel, iata ce optiuni ai in cazul in care iti doresti sa iti maresti buzele:

 

 • Marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic

 

Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste in organism si este cunoscut pentru efectele lui de umplere, fie la nivelul ridurilor, fie in cazul buzelor. Aceasta substanta este acceptata de organism, ceea ce inseamna ca, in general, nu apar probleme daca este utilizat corespunzator.

 

Injectarea cu acid hialuronic este o tehnica minim invaziva, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de spitalizare ulterior. Cantitatea pe care vrei sa o introduci la nivelul buzelor poate fi stabilita alaturi de specialistul la care apelezi, desigur, in functie de dorintele tale. Rezultatul este vizibil dupa aproximativ 48-72 de ore si dureaza cateva luni. Ori de cate ori iti doresti un efect mai intens, poti sa repeti procedura.

 

 • Marirea buzelor prin folosirea produse de tipul Lip Plumper

 

            Chiar daca efectul acestora este unul temporar, poate fi folosit ori de cate ori iti doresti sa oferi un volum discret buzelor. Fie ca este vorba despre un eveniment, fie despre o iesire in oras, trebuie sa stii ca efectul acestor produse tin in jur de 3-5 ore, iar senzatia de moment poate fi usor deranjanta. Efectul de moment este unul vizibil, in functie de intensitatea produsului utilizat.

 

 • Exercitii pentru marirea buzelor

 

            Mareste-ti buzele acasa, facand exercitii faciale. Poate suna amuzant, dar trebuie sa stii faptul ca si la nivelul fetei exista muschi care pot fi lucrati si dezvoltati. La fel si in cazul buzelor, le poti oferii volum acasa, in mode natural, fara injectii si fara ac, doar cu ajutorul unor exercitii.

Deschide gura la maxim, trage buzele spre interior si tine-le acolo cateva secunde. Repeta acest exercitiu de cateva ori. Uterior, prefa-te ca suflii intr-o lumanare timp de cateva secunde. Fa acest lucru zilnic, ori de cate ori prinzi ocazie si vei vedea efectul in cateva saptamani. Nu te astepta sa fie uimitor, insa, pentru a observa diferenta, poti apela la pozele de tipul inainte si dupa.

           

 

            Indiferent de tehnica la care vei apela, tine cont de faptul ca efectul este unul provizoriu, iar procedura trebuie reluata. Poti incerca sa utilizezi, pentru inceput, o cantitate mai mica, pentru a te obisnui cu efectul si cu noul aspect, iar ulterior, poti mari doza. Incearca, totusi, sa pastrezi un efect cat mai natural si sa nu exagerezi. In cazul unui model online, este foarte important aspectul fizic placut.

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!