Modelele de videochat Bucuresti au iubiti destepti

Scris de Larisa

Categorii:

Modelele de videochat Bucuresti au iubiti destepti, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Despre studiorile videochat din Bucuresti mai sunt inca multe de spus si de dezbatut insa un lucru este foarte cert: niciodata nu poti intelege o actiune, un sentiment, o activitate etc. daca nu le-ai trait sau nu le-ai simtit pe propria piele. Cel mai simplu este sa judecam si sa vorbim in necunostinta de cauza. Modelele de videochat se lovesc aproape mereu de aceasta situatie ingrata.

Viata privata a modelelor de videochat poate fi destul de complicata. Majoritatea ar crede contrariul, insa fetele se confrunta cu mai multe probleme decat o alta care nu este in breasla. Desi practicarea acestui job include anumite abilitati si strategii pe care fetele le invata, cum ar fi: arta conversatiei, manipularea barbatului si de ce sa nu recunoastem unele dintre ele devin maestre in a se „juca” cu mintea barbatilor, aceste atuuri nu le impiedica insa a avea probleme in dragoste. Deci da, nu ramaneti uimiti/e modelele de videochat au si ele probleme in amor.

Cele mai frecvente probleme dupa cum probabil banuiti este legata de job. Videochatul ramane in continuare o activitate rau famata. Principalele cauze care provoaca dicutii, certuri, despartiri sunt:

Acceptarea adevarului

Nu sunt multi cei care pot accepta ca iubita/sotia sa lucreaza ca si model de videochat. Ar trebui pe o parte si ei intelesi si de ce nu pregatiti psihic. Nu este un lucru usor sa stii ca ai sute de rivali virtuali, iar partenera ta este admirata de atatia alti barbati. Un barbat care traieste ancorat in realitatea in care traim, fara reminiscente comuniste si „open-minded” cum ar spune englezul, ar putea accepta acest lucru.

Am intalnit cazuri, de fapt modelele noastre au intalnit situatii in care barbatii din viata lor au renuntat la relatie tocmai din cauza prejudecatilor, la inceput fiind perfect de acord cu activitatea partenerei, apoi frustrarile au inceput sa-si faca loc, iar fetele noastre tinere si frumoase s-au trezit… parasite. Acesta situatie este delicata atat pentru modele noastre cat si pentru noi ca si studio de videochat. De ce? Raspunsul este firesc. Activitatea si randamentul fetelor scade prin urmare profitul la fel. Ambele parti au doar de pierdut. Acum poate se intelege mai usor de ce este mai mult decat obligatoriu prezenta unui psiholog in cadrul unui studio.

Studio Videochat Bucuresti este unul dintre studiourile de top care stiu ce probleme pot intampina modelele si fix la acest lucru ne-am gandit atunci cand am hotarat ca un psiholog sa fie mereu in prezenta fetelor.

Gelozia excesiva

Se spune ca gelozia este o emotie umana normala si ca orice persoana o simte, deci nu gelozia ar fi problema, ci dozajul. Gelozia este de fapt un reflex la o situatie pe care o gasim amenintatoare. Asa se intampla si in cazul modelelor noastre. Partenerii se simt amenintati si devin nesiguri pe partenerele lor.

Desi relatia pare sa mearga ca pe roate, ceva se intampla si nimic nu mai este ca la inceput. Comportamentul este afectat din cauza geloziei, a scenarilor pe care acesta si le face, iar totul se rasfrange asupra relatiei. Barbatii devin posesivi si doresc izolarea iubitei lor ajungand a le cere sa rupa orice relatie cu persoane de sex opus, ba mai mult cerandu-le sa renunte la jobul lor. In acest fel apare derapajul in relatie.

Dezamagirile si parerile de rau incep sa afecteze relatia, iar ruptura devine iminenta. Iar dupa o despartire, dupa o relatie in care s-au investit sentimente cine nu ar suferi?

Contrar poate aparentelor, modelele de videochat sunt persoane sensibile, dornice de dragoste si respect. Ele isi trateaza jobul ca pe oricare altul, doar cei din exterior il vad ca pe o maladie.

Frustrarea

Sumele care sunt vehiculate in media ca fiind castigate de catre modele sunt de cele mai multe ori reale si rar se intampla ca partenerul unui model de videochat sa castige mai mult decat aceasta. Faptul ca ea are venituri mai mari decat el il face sa se simta inferior, orgoliul de mascul este ranit si drept urmare apar problemele. O persoana dominata de sentimentul de inferioritate cu siguranta nu se va simti confortabil in prezenta persoanei care ii provoaca acest sentiment, ba mai mult va gasi motive de cearta, va cauta probleme acolo unde nu sunt doar din simplul fapt ca asa va putea sa-si exteriorizeze trairile launtrice. De cele mai multe ori o persoana frustrata nu mai este deschisa catre comunicare, ba dimpotriva, si cu atat mai putin dispusa sa-si spuna nemultumirile si neajunsurile.

Dupa cum puteti observa o intreaga avalansa de sentimente se napusteste asupra acestor barbati. Fiecare reactioneaza in functie de educatie, de experienta de viata, de increderea pe care o au sau mai degraba nu o au in ei insisi. Dupa cum spune si titlul, este nevoie de barbati isteti cu un orizont deschis care mai mult ca sigur sa fi depasit granitele tarii pentru a accepta jobul partenerei lor. Este nevoie de un barbat cu o stabilitate emotionala solida si o oarecare inteligenta pentru a fi capabil sa gestioneze eventualele obstacole aparute in relatie.

Kendra Studio cunoaste problemele reale ale modelelor sale atat din destainuirea acestora, dar si din prisma psihologului aflat in studioul nostru, gata mereu sa fie un real suport pentru fete.

Sfatul nostru bazat pe informatiile adunate de la psihologul nostru ar fi ca voi, dragele noastre, sa fiti mai rezervate la inceputul relatiei amoroase si sa nu va daruiti increderea neconditionat. Acordati timp relatiei si partenerului vostru pentru ca doar asa veti afla daca o persoana va merita sau nu. Faptul ca veti fi mai rezervate la inceput va poate scuti de nenumarate situatii neplacute si dezamagiri profunde, pentru ca da, oamenii dezamagesc, oamenii isi incalca promisiunile si juramintele. Acum in nici un fel de relatie nu se mai pleaca de la prezumtia de nevinovatie. Asteptarile foarte mari nasc dezamagiri, deci fiti cu minte, nu cuminti. 🙂

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!