OPEN MIND: Principalele trasaturi ale unei femei cu aceasta calitate

Scris de miruna

Categorii:

OPEN MIND: Principalele trasaturi ale unei femei cu aceasta calitate, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=2)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

1. Ce inseamna open mind

Toata lumea a auzit macar o data despre “open mind”, insa foarte putine persoane stiu cu adevarat ce inseamna acest lucru. Chiar daca este la moda acest termen, este foarte important ca inainte sa-l folosesti, sa afli ceea ce inseamna si la ce se refera cu exactitate.

Daca te intrebi adesea ce inseamna open mind, trebuie sa afli ca acest termen se traduce prin a fi deschisa la minte. Cu alte cuvinte, inseamna sa fii in pas cu moda, sa nu ramai indoctrinata si inradacinata in vremurile trecute, ci sa incerci pe cat posibil sa evoluezi odata cu lumea care se afla intr-o continua schimbare si dezvoltare. 

 

Definitia termenului open-minded se refera la o persoana dezinvolta, curajoasa, hotarata, deschisa spre noi orizonturi si provocari, indiferent de tipul acestora. Ca sa intelegi mai bine sensul acestui termen, aceasta calitate poti spune ca o au si modelele de videochat, care nu refuza niciun fetis al barbatilor cu care comunica la locul de munca sau care gasesc tot timpul subiecte interesante de vorbit cu cei care isi doresc o conversatie cu cineva ce nu mai tine cont doar de „moda veche”.

2. Trasaturile unei femei open-minded

Acum ca ai aflat ce inseamna, trebuie sa fii la curent si cu trasaturile specifice unei femei open-minded. Chiar daca, din punct de vedere fizic, acestea nu se diferentiaza cu nimic de restul reprezentantelor sexului feminin, totul tine de gandire si de modul de a actiona in anumite circumstante.

 

 • Curaj

 

O femeie de acest tip pune pe primul loc bucuria de a trai, fapt pentru care face tot posibilul de a face asta la cote maxime in fiecare zi a vietii. Fie ca este vorba de bungee-jumping, fie salt cu paranta sau parasuta, ele isi iau de fiecare data inima in dinti si pun pe primul loc experienta in sine, care poate fi traita pentru o singura data in viata, si abia pe locul doi riscurile la care se expun, desi, bineinteles, si acestea trebuie sa fie calculate. Curajul le defineste in totalitate. 

 

 • Optimism

 

O persoana open-minded vede intotdeauna partea plina a paharului, deoarece termenul in sine inseamna sa tratezi totul cu calm, fiindca fiecare problema isi gaseste, pana la urma, rezolvarea. Astfel, femeile de acest fel nu se consuma pentru lucrurile minore, zambesc in mod constant si emana buna dispozitie in jurul lor. Ele sunt rareori suparate, morocanoase sau lipsite de speranta, pentru ca optimismul reprezinta calitatea lor de baza.

 

 • Nu refuza nimic

 

Fie ca este vorba despre dorintele sotului in ceea ce priveste noptile pasionale cu acesta, fie despre anumite provocari din viata de zi cu zi, femeile open-minded accepta aproape tot ce le iese in cale. Prin urmare, o reprezentanta al sexului feminin cu aceasta calitate poate fi considerata sotia perfecta, deoarece, de exemplu, indeplineste toate nevoile si fetisurile barbatului de langa ea, neconsiderand acest lucru ca fiind injositor sau umilitor.

 

 • Putere

 

De cele mai multe ori, femeile open-minded sunt extrem de puternice, putand sa razbata absolut orice problema le iese in cale, atat prin intermediul atitudinii pozitive, cat si prin prisma inteligentei care le defineste. De foarte multe ori, acestea sunt comparate cu barbatii, deoarece pot fi la fel de ferme, increzatoare si luptatoare precum reprezentantii sexului masculin.

 

 • Dezinhibare

 

Femeile open-minded nu au niciun fel de inhibitie, deoarece merg pe principiul ca viata trebuie traita dupa bunul plac, indiferent de ceea ce spune lumea din jur. Orice ai face, oricum ai fi, lumea judeca, fapt pentru care ele nu se feresc sa-si puna in evidenta formele apetisante ale corpului, sa comunice cu cat mai multi barbati, cu scopul de a-si gasi sufletul pereche si nici nu tin cont de criticile celor din jur. Aceste lucruri, insa, sunt calculate si facute responsabil.

 

Cu alte cuvinte, fac intotdeauna ceea ce le face placere, actioneaza asa cum considera ele mai bine si nu acorda importanta regulilor nescrise ale societatii in care traiesc. Cu toate acestea, bunul simt si respectul nu le lipsesc, ci, pur si simplu, pun pe primul loc fericirea lor.

 

In cele din urma, daca inca traiesti cu frica de nu fi judecata de apropiati sau de cunoscuti, este esential sa-ti schimbi mentalitatea si sa-ti deschizi mintea, astfel incat sa intelegi ca viata este scurta si trebuie traita asa cum iti doresti, indiferent de ceea ce barfesc, spun sau judeca cei care te stiu. 

 

Sursa foto: Unsplash.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!