Plăcerea sexuală: de la necesitate la dependență

Scris de miruna

Categorii:

Plăcerea sexuală: de la necesitate la dependență, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Plăcerea sexuală într-o relație este extrem de importantă, reprezentând cheia de legătură dintre cele două persoane. Tocmai de aceea, atât femeia, cât și bărbatul urmăresc să o îndeplinească. Însă puțini dintre ei și vorbesc despre acest subiect, fiind un lucru încă considerat tabu printre români.

 

Ai noroc, deoarece Kendra Studio a pregătit un articol care va răspunde tuturor curiozităților pe care le ai, indiferent dacă ești o doamnă sau un domn.

1. Importanța plăcerii sexuale

Potrivit specialiștilor, plăcerea sexuală perfectă diferă de la relație la relație, însă, chiar și așa, un lucru rămâne sigur – existența acesteia este extrem de importantă pentru starea de bine a partenerilor.

 

Pe durata timpului petrecut împreună, viața intimă trece printr-o mulțime de transformări. Dacă, la început, este, în special, bazată pe atracția fizică, fiind vorba despre cunoaștere și experimentare, după o perioadă mai lungă de timp, devine mai mult decât atât.

 

În general, într-o relație care durează de mult timp, atât femeia, cât și bărbatul doresc să discute despre acest subiect, devenind din ce în ce mai important, deși poate fi greu de crezut. Așadar, partenerii vorbesc despre fanteziile și plăcerile sexuale ale fiecăruia și chiar despre cât de des vor să se întâmple acest contact fizic.

 

Atenție! Specialiștii avertizează că, dacă se întâmplă rar, pot apărea diferite probleme între cei doi, fiind un lucru important pentru starea emoțională și afectivă. Cu zeci de ani în urmă, medicul Sigmund Freud susținea că sexul este la fel de important ca mâncarea, apa și somnul, promovând ideea că oamenii au nevoie de el pentru a trăi normal în societate.

 

Așadar, este important ca oricine și-a început viața sexuală să conștientizeze că nu presupune doar un orgasm reușit, ci și o conectare psihică, ce vine cu o mulțime de beneficii importante.

2. Plăcerea sexuală feminină

Potrivit studiilor care s-au făcut de-a lungul timpului, plăcerea sexuală la femei se dobândește mult mai ușor alături de un partener romantic și atent. Dacă ești bărbat, iată cele mai importante lucruri pe care orice doamnă și le dorește:

 

 • Foarte, foarte multe săruturi – femeile nu se satură niciodată de acest mic gest. Așadar, dacă vrei să o provoci, sărut-o! Poți începe cu fața, să continui cu lobul urechii, apoi cu gâtul și tot așa până ce nu mai rămâne nici măcar un centimetru neatins. Va înnebuni de plăcere, garantat;
 • Provoaca-o de dinainte de a ajunge în dormitor – nu aștepta să ajungă în pat ca să începi apropierea dintre voi doi. Ba dimpotrivă, o poți surprinde cu un mesaj pervers încă de când este la serviciu. Astfel, va veni deja pregătită pentru o partidă intensă de sex;
 • Arată-i că ești interesat mai mult să îi satisfaci plăcerea sexuală, decât să îi vezi corpul – știi vorba aia, „graba strică treaba”? Ei bine, se potrivește de minune în acest context. Așadar, fă totul lent, cu răbdare;
 • Descoperă-i zonele erogene – majoritatea femeilor le clasează astfel: LOCUL 1 – clitorisul, LOCUL 2 – vaginul, LOCUL 3 – gura și buzele, LOCUL 4 – gâtul, LOCUL 5 – sânii.

 

 

3. Plăcerea sexuală la bărbați

În general, femeile consideră că bărbații se bucură de plăcere sexuală la maximum, indiferent de prestația lor în pat. Ei bine, nu este chiar așa. Și domnii au fanteziile lor:

 

 • Vor să fie dominați – mulți dintre masculi își doresc să fie regi în casă și sclavi în pat. Dacă vrei să atingi nivelul cel mai înalt, folosește-te de jucării sexuale, precum cătușe și bici;
 • Vor să fie implicați într-un scenariu – dintotdeauna se știe că bărbații se maturizează mai greu decât femeile. Așadar, implicarea sa într-un joc pervers s-ar putea să îi stimuleze suficient de tare simțurile încât să sară pe tine;
 • Vor sex oral – domnii nu se vor sătura niciodată de săruturile oferite cu tandrețe (și nu numai) din zona intimă. Poate fi un truc excelent pentru femeile care rămân în pană de idei și vo,r totuși, să își satisfacă în pat partenerul;
 • Vor costume sexy – dacă până astăzi te-ai gândit vreodată că purtarea unei costumații indecente s-ar putea să îi displacă bărbatului din viața ta, află că nu este așa. Ba dimpotrivă, îi va plăcea la nebunie. Încearcă!

 

 

În concluzie, fără plăcere sexuală, nu se poate. Sau se poate, dar este greu. Așadar, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, învață să îți satisfaci partenerul, respectiv partenera de viață.

 

Sursă foto: shutterstock.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!